Copy
Niet goed leesbaar? Bekijk hem in uw browser
LTV ALMERE - NIEUWSBRIEF

13 juni 2020
 

Ein-de-lijk, mocht er weer getennist worden!

Yes ! Ook bij LTV wordt er weer volop getennist. Nadat de jeugd en de trainers ons al voor waren gegaan mochten de seniorleden sinds 13 mei jl. ook weer de baan op.  
De ouverture was voor onze Aart van Weelden & Arnold Trampe (ik was er niet bij; heb dit opgezocht).
Het vertrouwde fietspad naar het LTV-park was weer gevonden ! Zelf ging ik het ook weer eens proberen met Trudie.  Na de pijlen gevolgd te hebben stonden we wat onwennig op Court One.  Heerlijk, maar wat kan een uur een-op-een tennis lang duren ! Toch, ondanks de kortademigheid en het (tennis)lichaam uit vorm ... wat heb ik dit gemist !!

De gegeven instructies werden door ons allen heel goed opgevolgd. Het getuigt van tenniszin, bereid- en betrokkenheid dat al veel baanuren bezet zijn. En wat hebben we veel geleerd allemaal zoals bijv. het digitaal reserveren van de banen via de Club App en het “vergaderen via Skype” door ons bestuur.

Het is bewonderenswaardig om te merken hoe ook de oudere garde met het digitale afhangen weinig moeite leek te hebben.  De veel gebezigde opmerking ”ik kom uit het stenen tijdperk” is inmiddels geen geaccepteerd excuus meer voor de 65+. 

Er is weer wat levendigheid op de club en dat voelt goed.  Het is nog niet helemaal zoals het was want er is nog geen clubhuisleven en er zijn ook nog geen evenementen maar we gaan in de goede richting van het volledige normaal. We hopen nu dat ons clubhuis en terras weer open kan gaan per 1 juli.  Ons bestuur is daarmee druk bezig om zich hierop voor te bereiden. 

Blijf je dus aan de regels houden, geniet van het tennisspel en ons groene park.

Groetjes van Margreet🎾🙋‍♀️  

Alle leden van LTV Almere tussen 18 en 67 jaar moeten op grond van artikel 3.5 van het Huishoudelijk Reglement van onze vereniging 12 uur per jaar Bardienst draaien.
Op grond van onze Drank- en Horecawet vergunning is iedereen die achter de bar staat en alcohol schenkt verplicht om een zogenaamd IVA-Certificaat te hebben.
Dit is een landelijke verplichting waar we als vereniging niet onderuit kunnen.

Het is dus zaak dat alle leden dit certificaat halen.
Dit kan eenvoudig ONLINE op: https://verantwoordalcoholverkopen.nl/toets/login/index.php
 
Wanneer je het certificaat hebt gehaald, kun je dit afgeven in het clubhuis. (de certificaten moeten achter de bar worden bewaard!).  Je kunt het certificaat ook mailen naar activiteiten@ltvalmere.nl
Alvast bedankt voor jullie moeite en medewerking.

—————————————————————————————————————

🌺🍀🌹🌸🌴🌳🌼🌻 PLANTEN GEZOCHT

Ons park ziet er steeds mooier uit.  Bestrating is gedaan, enkele nieuwe winddoeken en sponsorborden zijn opgehangen en er is een prachtige plantenbak (tussen baan 4 en 5) ingericht door tuinarchitect W.Verhoef.

Maar er is nog een grote plantenbak die nog helemaal gevuld moet worden (tussen baan 6 en 7).

Vraag: Heeft u in uw tuin planten staan die eigenlijk niet meer passen of gewoon u gunt uw groene vriend een tweede (fantastisch) sportleven bij LTV.  Elke vrijdagochtend zijn er mannen van de parkcommissie aanwezig om u en uw plant rond te leiden en om naar een mooi plekje voor hem te zoeken (optie: uitzicht op de tennisbaan).

Heeft u vragen of wilt u contact hierover, bel dan met Hans Jimmink 0616661114.

Op de site staan wat aktiefoto’s van een aantal harde werkers van de parkcommissie, klasse mannen je kunt zien dat jullie er aardigheid in hebben.

——————————————————————————————————————

🎾🎾 NAJAARSCOMPETITIE

De captains van de voorjaarscompetitie waren al benaderd door onze VCL met de vraag of ze nu in de Najaarscompetitie willen uitkomen. Nog niet gereageerd ? Het kan nog !
Reacties naar vcl@ltvalmere.nl

Wil jij ook nog meedoen in de Najaarscompetitie ? Mail Joop dan snel hierover: vcl@ltvalmere.nl

——————————————————————————————————————-

Tips of suggesties n.a.v. deze berichten? Deze zijn altijd welkom via email: website@ltvalmere.nl

LTV Almere - Sportpark De Marken - Almere-Haven 
036 - 53 123 59
http://www.ltvalmere.nl                          website@ltvalmere.nl
               
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
L.T.V. Almere · Sportpark De Marken 2 · Almere, Flevoland 1355ES · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp