Copy

Wordt mijn lichamelijke schade vergoed na een ongeval met de fiets?Het nieuwe schooljaar is gestart! De kinderen gaan terug naar school en bedrijven draaien weer op volle toeren. Dat wil zeggen dat het drukker wordt op de weg, met alle gevolgen van dien. Meer verkeer op de openbare weg zorgt voor meer kans op een ongeval. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Wat als je zelf valt of een ongeval veroorzaakt met de fiets? In hoeverre ben je dan gedekt? Je kunt in alle gevallen terugvallen op het ziekenfonds, maar in vele gevallen stopt het daar. In geval van invaliditeit of bijkomende kosten na het ongeval ben je niet gedekt. Vooral bij de opkomst van de speed-pedelec is het belangrijk om na te denken over een bijkomende verzekering.

Stel: je bent onderweg met de fiets en je valt. Hierdoor breek je een been. Je laat een ambulance komen, je wordt geopereerd en moet naar huis. Die kosten gaan grotendeels terugbetaald worden door het ziekenfonds en uw (aanvullende) hospitalisatieverzekering. Maar wat in geval van ernstige letsels? Waarschijnlijk komt dan een lange nazorg om de hoek kijken en zullen de medische kosten en remgelden flink oplopen. Deze kosten zullen na bepaalde periode eveneens voor jezelf zijn. Dit risico kan vermeden worden door voor jouw familieleden en jezelf een ongevallenverzekering ‘in het verkeer’ af te sluiten, dit als aanvulling op mutualiteit en hospitalisatie.

Met de ongevallenverzekering ‘in het verkeer’ geniet je als voetganger, fietser, bestuurder bromfiets, deelnemer van het openbaar vervoer, bestuurder & inzittende van iedere auto van een wereldwijde dekking voor :
  • Medische kosten
  • Tijdelijke invaliditeit
  • Blijvende invaliditeit
  • Overlijden
Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, hier vind je een overzicht van de verkeersregels.

Bescherm jezelf en je kinderen: sluit een ongevallenverzekering in het verkeer af!Bekijk in uw  browser »
Google Plus One Button share on Twitter Like Wordt mijn lichamelijke schade vergoed na een ongeval met de fiets? on Facebook
Google+
Google+
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Email
Email
Blog
Blog
RSS
RSS

Recente Artikelen:


Belastingvoordeel bij de afsluiting van een rechtsbijstandsverzekering
Familiale verzekering helpt je niet bij eigen schade
Vlucht geannuleerd of vertraagd? Vanaf 3 uur vertraging heb je recht op een schadevergoeding
Maak er een dagje Limburg van!
De wetgeving rond de snelle elektrische fiets in een notendop!

 


 
Copyright © 2019 Zakenkantoor Schaekers nv, All rights reserved.
Bekijk deze email in je browser


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Zakenkantoor Schaekers nv · Natterveld 14 · Kinrooi 3640 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp