Copy
Nyheder fra Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup
Vis denne e-mail i din browser

Nyt fra Høje-Taastrup Kommune


Kære erhvervsdrivende

Sommeren er kommet til Danmark og man begynder at kunne skimte sommerferien rundt om hjørnet. Der er indgået aftale om yderligere genåbning eller skal vi kalde det normalisering af Danmark. Det er meget positivt og tiltrængt. Det er også positivt at smittetallene for kommunen er faldet en god del siden sidst. Vi ligger pt. nr. 40  i landet og er således ikke blandt de hårdest ramte kommuner mere. Tak til jer alle som har vist ansvarlighed på jeres arbejdspladser og butikker.
 
I dette nyhedsbrev håber jeg; at du vil bruge lidt tid på at overveje om, din virksomhed har en lære- eller elevplads til en af vores unge mennesker her i kommunen. Det vil betyde meget for den enkelte unge, at de kan få kontakt med erhvervslivet. Derudover er der nyt fra Erhvervshus Hovedstaden, der som altid har gode gratis tilbud til jer.


Som altid, hører jeg meget, gerne hvis I har noget, I ønsker at drøfte eller kommentere i forhold til kommunen. I er også velkomne til at kontakte mig, hvis der er noget vi kan hjælpe med - skriv til nemadgang@htk.dk eller ring på 28 49 82 88. 

Bedste hilsner
Anne-Mette Felby 
Erhvervsservicechef Høje-Taastrup Kommune

Lærepladser søges

Vi har nogle unge mennesker i Høje Taastrup, som søger lære- eller elevpladser. Derfor håber vi, at nogle af jer har brug for arbejdskraft og vil være med til at uddanne unge lokale borgere. Klik på linket og se om der ikke skulle være noget for netop din virksomhed.

Se kandidaterne her

Hvis I har spørgsmål eller vil høre mere, så kontakt meget gerne Allan Leerbæk fra vores Ungecenter på enten mail eller mobil: AllanLe@htk.dk - Mobil: 29432980

Erhvervshus Hovedstadens tilbud til jer


Erhvervshus Hovedstaden holder løbende workshops og møder for dig som virksomhedsejer angående digital markedsføring, salg, grøn omstilling og meget mere. Du møder forretningsudviklere fra Copenhagen Business Hub, og det koster kun din tid og dit engagement at deltage. Til gengæld får du mulighed for at udvikle eller optimere din virksomhed.  Klik og læs mere om programmet og tidspunktet: 

22.  juni: Bliv effektiv med digitalisering
12. aug.: Digital markedsføring
17. aug.: 3-delt økonomi workshop
26. aug.: Økonomistyring og nøgletal


Hvis din virksomhed er relativt nystartet kan det også være en god ide at kigge på tilbuddene til iværksættere. Se hvilke tilbud der er til dig og din virksomhed

Få gode cykelvaner i din virksomhed   


De fleste medarbejdere i Hovedstadens virksomheder har under 10 km fra deres bolig til arbejdspladsen. Men alt for få vælger cyklen, når de skal afsted om morgenen. Ved at gøre det lettere for medarbejdere at vælge cyklen kan arbejdsgivere bidrage positivt til at nedbringe trængslen på vejene i regionen, øge sundheden blandt medarbejderne og nedbringe CO2-udledningen.

Hør om forskellige initiativer, som kan få flere medarbejderne på din arbejdsplads til at vælge cyklen til hverdag, når vestegnens kommuner, DI Hovedstaden, DI Transport og Supercykelstisamarbejdet byder ind til webinar d. 21 juni. fra 08-09.

Tilmeld dig her

Læs tidligere udgaver af nyhedsbrevet


Er du gået glip af et tidligere nyhedsbrev, så kan du finde dem alle i vores arkiv, som du finder her: Erhvervsnyhedsbrev HTK

Her kan du ligeledes tilmelde dig nyhedsbrevet - hvis du har fået det videresendt eller set det på anden vis.

Du er også meget velkommen til at kontakte os:
Erhvervsservicechef Anne-Mette Felby  - 28 49 82 88 
Erhvervskonsulent Toke Sundgaard - 23 69 12 75
Copyright © 2021 NemAdgang for Erhverv i Høje-Taastrup Kommune, All rights reserved.
Du modtager denne nyhedsmail, da du har tilmeldt dig nyheder fra Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice

NemAdgang for erhvervslivet
43 59 18 05 / 28 49 82 88
nemadgang@htk.dk

Vil du ændre hvordan du modtager nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp
LinkedIn