Copy
Nyheder fra Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup
Vis denne e-mail i din browser

Nyt fra Høje-Taastrup Kommune

 

Kære erhvervsdrivende

For et par dage siden landende Dansk Industris som er smeltet sammen med Dansk Byggeris erhvervsanalyse. Høje-Taastrup Kommune er samlet nr. 2 på Sjælland, men vi faldt desværre en smule tilbage på landsplan fra en 13. til en 20. plads. Vi har dog stadig Danmarks bedste infrastruktur og vi ligger nr. 2 i landet, hvad angår Grøn udvikling. Tak til de virksomheder, som har deltaget i undersøgelsen.

Vi kommer meget gerne ud og tager en dialog om hvad vi kan gøre bedre. Så hiv endelig fat i os, både hvis du er en af de virksomheder som har besvaret undersøgelsen, men også hvis du ikke har. Det gøres enten på telefon 43591805 eller på nemadgang@htk.dk

Se HTKs resultater her


Som lovet i et tidligere nyhedsbrev, vil vi nu også invitere jer til at være med til at gøre Høje-Taastrup Kommune mere vild og øge biodiversiteten. Der er behov for at både virksomheder og private gør en indsats, så vi håber på at mange af jer har lyst til at deltage i mødet, som I kan læse om herunder. Selv med et begrænset areal kan man nemlig gøre en stor forskel.


Bedste hilsner
Anne-Mette Felby - Erhvervsservicechef 

Bliv en VILD virksomhed i Høje-Taastrup Kommune


Grib chancen for at blive en af kommunens vildeste virksomheder og gøre en forskel for biodiversiteten

Vil I være med til at gøre noget for naturen, så er det nu! For selvom I plejer at slå græsset og fjerne ukrudt, så vil vi invitere jer til at gøre mindre af det, I plejer, for at skabe mere af det, der mangler.


Nu har vi fornøjelsen af at invitere alle interesserede virksomheder til møde hos IKEA Taastrup om hvordan du og din virksomhed kan bidrage til at øge biodiversiteten og hjælpe naturen. Hør hvad din virksomhed konkret kan gøre og få eksempler på hvordan IKEA Taastrup har tacklet problemstillingen?

Mødet finder sted den 20. september kl. 16.00-17.30.  

Vi planlægger endnu et møde om biodiversitet i uge 40 eller 41, men det hører I nærmere om.


Tilmeld dig her

Søg midler - 600 millioner til danske smv'er  

En pulje på ca. 600 mio. kroner skal hjælpe danske SMV'er i kølvandet på Covid-19 krisen. Midlerne kommer fra et EU genopretningsprogram – det såkaldte REACT-EU-program – som skal afhjælpe konsekvenserne af COVID-19 og understøtte en grøn og digital genstart. Midlerne fra de fire spor kan søges af virksomheder over hele landet.

De fire spor er:

SMV:Eksport: indeholder tilskud til udvikling af eksportplan, tilskud til egne eksportmedarbejdere og tilskud til en medarbejder i udlandet eksempelvis til at opbygge salgsnetværk på målmarkedet.
Er åben for ansøgninger

SMV:Vækstpilot: indeholder mulighed for ansættelse af en ledig vækstpilot (lige fra en faglært til en højtuddannet) Vækstpiloten ansættes i 6 mdr. på ordinære vilkår - virksomheden får dækket 50 pct. af omkostninger.
Åbner for ansøgning 15. september.

SMV:Digital: indeholder tilskudsvouchers til køb af rådgivning omkring digital omstilling; desuden indeholder programmet en række kompetenceudviklingsmuligheder samt mulighed for tilskud til investering i udstyr, maskiner, software mv.
Åbner for ansøgning 27. september.

SMV:Grøn: indeholder vouchers til rådgivning, kompetenceudvikling og investeringer i udstyr, maskiner mv. som understøtter jeres grønne udvikling.
Åbner for ansøgning 11. oktober

Vi håber at nogle af midlerne finder vej til Høje-Taastrups virksomheder og vil anbefale alle med interesse til at læse mere om puljerne på nedenstående link. 

Læs mere og søg om midlerne her

Læs tidligere udgaver af nyhedsbrevet


Er du gået glip af et tidligere nyhedsbrev, så kan du finde dem alle i vores arkiv, som du finder her: Erhvervsnyhedsbrev HTK

Her kan du ligeledes tilmelde dig nyhedsbrevet - hvis du har fået det videresendt eller set det på anden vis.

Du er også meget velkommen til at kontakte os:
Erhvervsservicechef Anne-Mette Felby  - 28 49 82 88 
Erhvervskonsulent Toke Sundgaard - 23 69 12 75
Copyright © 2021 NemAdgang for Erhverv i Høje-Taastrup Kommune, All rights reserved.
Du modtager denne nyhedsmail, da du har tilmeldt dig nyheder fra Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice

NemAdgang for erhvervslivet
43 59 18 05 / 28 49 82 88
nemadgang@htk.dk

Vil du ændre hvordan du modtager nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp
LinkedIn