Copy
Nyheder fra Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup
Vis denne e-mail i din browser

Nyt fra Høje-Taastrup Kommune

 

Kære erhvervsdrivende

Nu er de fleste ved at være tilbage efter ferien og selvom det betyder lidt flere biler på vejene og måske en smule kø, så er det nu alligevel dejligt, at mærke at vi for alvor er på vej tilbage til mere normale tider.

Mange virksomheder efterspørger arbejdskraft i øjeblikket, og hvis det er en af jer, så vil jeg gerne opfordre til at tage kontakt til vores jobcenter på 40105207 eller bac@htk.dk. De står klar til at hjælpe jer med at afsøge mulighederne hos os. Det kan være, at vi har en ledig, som matcher jeres behov.

Jeg slutter sædvanligvis med opfordringen til at tage kontakt til os, hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med. Det gøres enten på telefon 43591805 eller på nemadgang@htk.dk

Bedste hilsner
Anne-Mette Felby - Erhvervsservicechef 

Nyt fra Høje Taastrup C


Rundvisning i den nye bydel
Nu bliver det for første gang muligt at danne sig et fysisk indtryk af det store byudviklingsprojekt, når der arrangeres fyraftens-rundvisninger henholdsvis den 8. september og 15. september 2021. Begge dage med start kl. 17.

Startstedet er Høje Taastrup Cs kontor på Høje Taastrup Boulevard nr. 19. Turen forventes at vare ca. 1 ½ time. Der er plads til 20 deltagere pr. gang, og pladserne uddeles efter først-til-mølle-princippet. Alle er velkomne og det er gratis at deltage.

Tilmelding på følgende mailadresse: info@hoejetaastrupc.dk
Husk angivelse af navn, mailadresse, antal deltagere og hvilken dato der vælges.

Der vil også være mulighed for at gennemføre en eksklusiv rundvisning for jer og jeres medarbejdere. Kontakt Høje Taastrup C på tlf. 70602111 for at aftale en dag og et tidspunkt.


Nye parkeringsmuligheder
Der er etableret nye parkeringsmuligheder på hjørnet af Bornholms Allé og Halland Boulevard. Der er etableret 190 pladser. Der er mulighed for at købe forskellige billettyper, f.eks. dagsbillet, månedsabonnement eller på timebasis. Betingelserne fremgår af skiltene på pladsen.

Grunde til boliger er udsolgt - stadig plads på erhvervsgrunde
Det er gået virkelig stærkt med at få solgt grundene til boliger og det betyder at der nu er udsolgt.
Men nu starter salget af byggefelter til erhverv. Der er mulighed for at blive en del af bydelen ved at blive kommende lejer f.eks. i et flerbrugerhus. Er man interesseret kan man rette henvendelse til Høje Taastrup C på telefon 70602111.

Udvid dit netværk - Business Basar Netværksdag 2021


Dette er dagen, hvor du kan udvide dit netværk, få nye forretningsforbindelse og blive inspireret af Christian Waldstrøm, ekspert i netværk.
Efter hans oplæg er der networking i praksis. Vi placeres fire ved hvert bord, hvor vi på ganske få minutter skal præsentere os for hinanden og komme i dialog, inden Jan Brøgger som mødeleder genner os videre til næste bord. Her venter nye kontakter på at blive dannet.

Netværksdagen finder sted kl. 13-16 den 16. september på Zleep Hotel Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup. Det er gratis for medlemmer af Erhvervsforum og Hedehusene Erhvervsforening; andre 300 kr. ex moms.


Tilmeld dig netværksdagen her

Sådan bliver du leverandør til Spejdernes Lejr 2022 

Næste år holdes Spejdernes Lejr 2022 i Hedeland fra den 23. til den 31. juli. Det er et kæmpe arrangement med cirka 40.000 spejdere og op mod 70.000 gæster i løbet af ugen. I alt ventes lejren at skabe en omsætning på 80-100 mio. kr. - i form af opbygning af infratruktur m.m. og forbrug fra deltagere og gæster i ugens løb.

Kom og hør fire ledere fra organisationen bag Spejdernes Lejr 2022 fortælle, hvordan din virksomhed kan blive en del af dette. Og har du selv input til arrangørerne, lytter de meget gerne!

Mødet finder sted onsdag d. 8 september fra kl.16 - 17.30 i Taastrup FC's klubhus, Sydskellet 1, 2630 Taastrup. Mødet er arrangeret af Høje-Taastrup Erhvervsforum og alle virksomheder i Høje-Taastrup Kommune er velkomne. 

Tilmeld dig mødet den 8. september her

Læs tidligere udgaver af nyhedsbrevet


Er du gået glip af et tidligere nyhedsbrev, så kan du finde dem alle i vores arkiv, som du finder her: Erhvervsnyhedsbrev HTK

Her kan du ligeledes tilmelde dig nyhedsbrevet - hvis du har fået det videresendt eller set det på anden vis.

Du er også meget velkommen til at kontakte os:
Erhvervsservicechef Anne-Mette Felby  - 28 49 82 88 
Erhvervskonsulent Toke Sundgaard - 23 69 12 75
Copyright © 2021 NemAdgang for Erhverv i Høje-Taastrup Kommune, All rights reserved.
Du modtager denne nyhedsmail, da du har tilmeldt dig nyheder fra Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice

NemAdgang for erhvervslivet
43 59 18 05 / 28 49 82 88
nemadgang@htk.dk

Vil du ændre hvordan du modtager nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp
LinkedIn