Copy
Nyheder fra Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup
Vis denne e-mail i din browser

Nyt fra Høje-Taastrup Kommune


Kære erhvervsdrivende

Sommeren nærmer sig med hastige skridt - i hvert fald kalendermæssigt, når nu vejret ikke rigtig vil følge med. Der bliver heldigvis færre og færre restriktioner, men der er desværre også stadig brancher, som er ramt hårdt. Vi håber dog på, at vi går de sidste måneder med restriktioner i møde, så vi kan vende tilbage til et mere normalt liv igen. 

Vi har i dette nyhedsbrev især fokus på klima og bæredygtighed, og vi håber, at I vil være med på den dagsorden. Vi har et kick off møde til en bæredygtighedsfestival og et godt tilbud til alle vores håndværkervirksomheder til at komme igang med den grønne omstilling.

Jeg ser frem til også snart at kunne komme på virksomhedsbesøg igen. Det er bare noget andet at mødes fysisk ude hos jer fremfor at mødes online. Skriv endelig til mig, hvis I ønsker besøg. Som altid er I velkomne til at kontakte mig, hvis der er noget vi kan hjælpe med - skriv til nemadgang@htk.dk eller ring på 28 49 82 88. 

Bedste hilsner
Anne-Mette Felby 
Erhvervsservicechef Høje-Taastrup Kommune

Grøn omstilling for håndværkere

Vi har i samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden sammensat et tilbud til håndværksvirksomheder som vil gøre deres virksomhed mere grøn/bæredygtig. Det vil vi meget gerne fortælle jer om den 1. juni på et onlinemøde. Her vil I kunne høre om forløbet "Bæredygtig Håndværker" og hvorfor det kan være relevant for din virksomhed at have fokus på grøn omstilling.

Mødet kommer til at foregå online via Teams og I kan skrive en mail til nemadgang@htk.dk så vil I få et link til mødet et par dage før.

Se mere om bæredygtighed hos Erhvervshus Hovedstaden

Bæredygtighedsfestival - kick-off


I 2021 har Høje-Taastrup Kommune fornøjelsen af at være vært for en bæredygtighedsfestival. Festivalen er en kampagne for FN’s verdensmål og hedder ”Høje-Taastrup for Målene” og finder sted den 17. september.

For at sikre lokal forankring vil vi meget gerne invitere interesserede virksomheder til at deltage i et kick-off arrangement torsdag den 3. juni kl. 15.30-17.00. Mødet vil være online via Teams. 

På mødet vil I kunne høre mere om festivalen, hvordan I kan deltage og gode cases fra to lokale virksomheder.


Så hvis I har et godt og bæredygtigt produkt, idé eller lignende I vil vise frem, så tilmeld jer til kick-off arrangementet den 3. juni og hør hvordan I kommer med på festivalen.

Se hele programmet her

Tilmeld dig her

Mangler du en medarbejder med stærke kompetencer?  

Vores Jobcenter kan hjælpe med at finde jeres nye kollega. Vi har kandidater, som er klar på nye udfordringer, og som kan starte meget hurtigt i fast ansættelse, praktik eller løntilskud. Nogle af de kandidater vi har lige nu er f.eks.:

 • Akademisk medarbejder
 • Bogholderi- og regnskabsassistent
 • Butiksmedhjælper
 • Bygningskonstruktør
 • Controller og økonom
 • IT-tekniker, IT-supporter
 • Kontorassistent
 • Køkkenmedhjælper
 • Laboratorieassistent
 • Lager- og logistikmedarbejder
 • Marketingmedarbejder, multimediedesigner, so-me-medarbejder
 • Rengøringsassistent
Såfremt en af ovenstående lyder interessant, så kontakt en virksomhedskonsulent på 40 10 52 07 eller bac@htk.dk. I er også meget velkomne til at kontakte os, for at høre om vi kan hjælpe med netop jeres behov, hvis det ikke lige står på listen - vi hjælper altid meget gerne.

Læs tidligere udgaver af nyhedsbrevet


Er du gået glip af et tidligere nyhedsbrev, så kan du finde dem alle i vores arkiv, som du finder her: Erhvervsnyhedsbrev HTK

Her kan du ligeledes tilmelde dig nyhedsbrevet - hvis du har fået det videresendt eller set det på anden vis.

Du er også meget velkommen til at kontakte os:
Erhvervsservicechef Anne-Mette Felby  - 28 49 82 88 
Erhvervskonsulent Toke Sundgaard - 23 69 12 75
Copyright © 2021 NemAdgang for Erhverv i Høje-Taastrup Kommune, All rights reserved.
Du modtager denne nyhedsmail, da du har tilmeldt dig nyheder fra Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice

NemAdgang for erhvervslivet
43 59 18 05 / 28 49 82 88
nemadgang@htk.dk

Vil du ændre hvordan du modtager nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp
LinkedIn