Copy
Nyheder fra Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup
Vis denne e-mail i din browser

Nyt fra Høje-Taastrup Kommune

Kære erhvervsdrivende

Genåbningen af Danmark og Høje-Taastrup Kommune fortsætter og nu åbner restauranter, cafeer og storcentre igen. Det er virkelig noget, vi har set frem til. Høje Taastrup Kommune er desværre stadig en af de hårdest ramte kommuner i forhold til smitte og incidenstal.

Derfor endnu engang en opfordring herfra til at holde fokus på de gode hygiejnevaner og sørge for regelmæssigt at blive testet. Ellers risikerer vi lokale nedlukninger eller i værste fald at kommunen skal lukke ned. Se mere om aftalen om lokale nedlukninger nedenfor.

Hvis I er i tvivl om noget, så har Erhvervsstyrelsen en corona-hotline, som man kan ringe til på 7220 0034. Den har åbent hver dag fra kl. 8.30-16 dog fredag fra kl. 9.00 - 15.00. 

Bedste hilsner
Anne-Mette Felby 
Erhvervsservicechef Høje-Taastrup Kommune

Information om corona og lokale nedlukninger


Som en del af genåbningsaftalen er der vedtaget en aftale om hurtige og effektive lokale nedlukninger. Nedlukningerne er baseret på en automatik og skal sikre, at der fortsat er kontrol over epidemien. Ved lokale udbrud skal myndighederne iværksætte tiltag og restriktioner, der både sikrer en øjeblikkelig håndtering af det konkrete udbrud – men samtidig også den nødvendige aktivitetsnedgang i det berørte område sådan, at smitten bringes under kontrol.

Incidensgrænsen for hele kommunen er 200 (testkorrigeret). Testkorrigeret incidens betyder, at antal smittede holdes op imod antal PCR-testede borgere i kommunen. På den baggrund beregnes den testkorrigerede incidens. Derfor er det vigtigt at mange Høje Taastrup borgere fortsat bliver testet.

Se mere om de automatiske nedlukninger her

Mere plads til udeservering 

I forbindelse med genåbningen af cafeer, barer og restauranter er det blevet muligt at inddrage mere areal til udeservering. Kommunerne kan eksempelvis inddrage fortovsarealer, opholdsarealer, torvearealer, parkeringspladser og lignende foran de pågældende lokaler, hvor det er muligt. Det kræver tilladelse før du må udvide dit areal. 

Hvis du er interesseret I at øge dit areal til udeservering, så skriv en mail til nemadgang@htk.dk

Er du privat rådgiver?  

Vil du hjælpe nogle af de mange virksomheder som Erhvervshus Hovedstaden sender videre til private rådgivere? Så kan du gøre det nemmere for dem at finde frem til netop din ekspertise og ydelser.

Erhvervshuset hjælper virksomheder gennem uvildig sparring og sætter fokus på, hvad virksomhederne skal arbejde videre med for at indfri deres ambitioner. Derefter henviser de til private rådgivere, som i samarbejde med virksomheden løser den konkrete opgave.

Vil du kontaktes, når der er opgaver for Erhvervshus Hovedstadens kunder, så tag et kig på de to nedenstående links.

Hvis du ønsker at blive en del af Erhvervshusets konsulentportal så klik her

Du kan også se hvad Erhvervshuset søger lige nu

Læs tidligere udgaver af nyhedsbrevet


Er du gået glip af et tidligere nyhedsbrev, så kan du finde dem alle i vores arkiv, som du finder her: Erhvervsnyhedsbrev HTK

Her kan du ligeledes tilmelde dig nyhedsbrevet - hvis du har fået det videresendt eller set det på anden vis.

Du er også meget velkommen til at kontakte os:
Erhvervsservicechef Anne-Mette Felby  - 28 49 82 88 
Erhvervskonsulent Toke Sundgaard - 23 69 12 75
Copyright © 2021 NemAdgang for Erhverv i Høje-Taastrup Kommune, All rights reserved.
Du modtager denne nyhedsmail, da du har tilmeldt dig nyheder fra Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice

NemAdgang for erhvervslivet
43 59 18 05 / 28 49 82 88
nemadgang@htk.dk

Vil du ændre hvordan du modtager nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp
LinkedIn