Copy
Nyheder fra Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup
Vis denne e-mail i din browser

 

Kære erhvervsdrivende

Vi håber at I har haft en god sommer og at vi for alvor kan få hjulene i gang igen henover efteråret.

Høje-Taastrup Kommune er et godt sted at drive virksomhed i. Det viste Dansk Industris analyse af det lokale erhvervsklima i 2019, hvor det blandt andet blev til en førsteplads i kategorien infrastruktur og transport. Det er det parameter som I vægter højest, så vi håber at kunne bevare denne placering. Selvom vi har været placeret flot i undersøgelsen de seneste år, har vi stadig en ambition om fortsat at yde den bedste service og levere gode rammevilkår for erhvervslivet.
 
Dansk Industri har netop udsendt dette års spørgeskemaer til undersøgelsen i 2020. Vi håber at alle virksomheder, der får en invitation til at deltage i undersøgelsen, vil gøre brug af muligheden.

I Høje-Taastrup Kommune bruger vi nemlig undersøgelsen aktivt. Både til at forbedre os, hvis der er områder vi ikke klarer os godt på – men også i forhold til at markere os som et godt sted at drive virksomhed.

Vi vil opfordre til at tage kontakt til os, såfremt der er problemstillinger eller udfordringer som vi kan hjælpe med at løse. I kan ringe på 43 59 18 05 eller skrive til os på nemadgang@htk.dk. Vi er altid interesseret i få at vide, hvis der er ting, I mener kan gøres smartere, bedre eller mere erhvervsvenligt. Så vi hører meget gerne fra jer – både før og efter I har udfyldt undersøgelsen.

Venlig hilsen

Michael Ziegler
Borgmester

Anne-Mette Felby
Erhvervsservicechef

Save the date: Udbudsmøde 26. oktober


Er du interesseret I at blive leverandør til Høje-Taastrup Kommune eller vil du blot blive klogere på hvordan vi køber ind, så sæt allerede nu kryds i kalenderen den 26. oktober fra kl. 15.30-17.30.

Der vil komme yderligere information ud, samt mulighed for at tilmelde sig når vi kommer lidt tættere på datoen.

Velkomstmøde for nye og tilflyttede virksomheder

Erhvervslivet er en vigtig del af Høje-Taastrup Kommunes DNA og vi vil gerne have, at I får så god en start i kommunen som muligt. Derfor byder borgmester Michael Ziegler alle nye virksomheder i Høje-Taastrup velkommen den 17. september kl. 11.30 – 13.00 på
Quality Hotel, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup. Mødet er inkl. en let frokost.

 
Er du nystartet iværksætter, er ny virksomhedsleder eller har du flyttet din virksomhed til kommunen i løbet af det seneste halve års tid, inviter­er vi dig til et velkomstmøde, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan bruge vores erhvervsservice, samt hvilke muligheder der er for lokalt erhvervsnetværk.
 
Du kan møde:
•  Borgmesteren og høre om kommunens erhvervsservice.
•  Forretningsudvikler Michael Andresen fra Erhvervshus Hovedstaden, som står til  rådighed for både nystartede og mindre virksomheder med vejledning og sparring.
•  Formand for Høje Taastrup Erhvervsforum Kim Rasmussen – Erhvervsforum er en selvstændig erhvervsforening, som arbejder for virksomhedernes rammevilkår og skaber netværk blandt erhvervsledere.

 
Tilmeld dig til velkomstmøde her:
www.htk.dk/velkomst

Har du spørgsmål til velkomstmødet eller erhvervsforhold i øvrigt, er du velkommen til at kontakte erhvervsserviceteamet på e-mail NemAdgang@htk.dk eller
telefon 4359 1805

Udvid dit netværk og deltag i Business Basar Netværksdag

Årets Business Basar bliver anderledes end de tre foregående. Der bliver ingen stande og omdrejningspunktet bliver at netværke og skabe business for hinanden. 

Du kan møde Christian Waldstrøm (læs mere om Christian her
), en førende forsker i netværk, som har lovet os en inspirerende og underholdende optakt på 35-45 minutter. Og så skal vi netværke med hinanden og se at få nogle kaffeaftaler med hjem, så vi kan skabe noget forretning.

Formen er ændret, men tid og sted er stadig
Torsdag den 17. september kl. 13.00-16.00
Quality Hotel Høje Taastrup


Du kan også se hvem der løber med Erhvervspris Høje-Taastrup der uddeles som afslutning på netværksdagen.

Tilmeld dig til netværksdagen her - der er begrænsede pladser, så det er først til mølle:
https://hteforum.dk/events/business-basar-netvaerksdag-2020.html

Læs tidligere udgaver af nyhedsbrevet


Er du gået glip af et tidligere nyhedsbrev, så kan du finde dem alle i vores arkiv, som du finder her: Erhvervsnyhedsbrev HTK

Her kan du ligeledes tilmelde dig nyhedsbrevet - hvis du har fået det videresendt eller set det på anden vis.

Du er også meget velkommen til at kontakte os:
Erhvervsservicechef Anne-Mette Felby  - 28 49 82 88 
Erhvervskonsulent Toke Sundgaard - 23 69 12 75
Copyright © 2020 NemAdgang for Erhverv i Høje-Taastrup Kommune, All rights reserved.
Du modtager denne nyhedsmail, da du har tilmeldt dig nyheder fra Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice

NemAdgang for erhvervslivet
43 59 18 05 / 28 49 82 88
nemadgang@htk.dk

Vil du ændre hvordan du modtager nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp
LinkedIn