Copy
Nyheder fra Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup
Vis denne e-mail i din browser

Gazeller i Høje-Taastrup Kommune


Det er snart den tid på året, hvor gazellerne begynder at vise sig i Høje-Taastrup. Hvis din virksomhed er kåret som Børsen gazelle, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi vil nemlig meget gerne ønske jer tillykke og anerkende jeres flotte resultat.

Vi planlægger igen i år at tage borgmesteren med ud til nogle af gazellevirksomhederne for at sige tillykke med det flotte resultat og lave en video. Hvis I er blevet kåret, må I derfor meget gerne give os besked, så vi kan aftale nærmere.

Vi håber at høre fra mange af jer, selvom det bliver svært at leve op til sidste års flotte antal på hele 33 gazellevirksomheder.

Hvis du er en af årets gazellevirksomheder eller måske kender en, så skriv gerne til os på nemadgang@htk.dk 

DTU Industrial Partnerships

Danmarks Tekniske Universitet (DTU) er i gang med at lancere et nyt og spændende program målrettet virksomheder: DTU Industrial Partnerships. Samarbejde med danske og internationale virksomheder spiller en vigtig rolle på DTU.

Et nært samarbejde mellem DTU og erhvervslivet får verden til at udvide sig for begge parter. Forskere får indblik i de problemstillinger, som virksomhederne beskæftiger sig med. Studerende får et unikt springbræt til det professionelle arbejdsliv. Alt i mens virksomheder får adgang til banebrydende forskning og innovation, der ruster dem til en digital og bæredygtig fremtid.

Programmet indeholder 3 pakker:

Aktiviteterne i Business Hub Partner og Corporate Partner er designet til at styrke konkret forskning og innovation. Fokus er bæredygtighed og digitalisering, og på at bringe virksomheder og forskere sammen for at finde løsninger på virksomhedernes teknologiske udfordringer.

I Talent Partner får virksomhederne mulighed for at komme tæt på DTU’s dygtige studerende og måske sikre fremtidens arbejdskraft. Hvis du vil læse mere, så tryk på de enkelte pakker - ellers kontakt Dorthe Skovgaard Lund på dslu@dtu.dk / 21 36 26 97

Tre tilbud til grøn omstilling


Bæredygtig Bundlinje 2.0

Bæredygtig Bundlinje kan hjælpe dig med at udvikle din forretningsmodel med grønne tiltag, der kan mærkes på bundlinjen, og som sikrer mindre klimabelastning.
 
I har mulighed for at arbejde med én eller flere grønne indsatser for at optimere jeres nuværende forretningsmodel. Det kan for eksempel handle om at gøre logistikken grønnere, blive skarpere på miljøledelse, optimere emballage og reducere mængden af spild.
 
Læs mere om programmet: www.gate21.dk
Hvis du er interesseret så kontakt: Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe - lft@gate21.dk / 5369 7008


Kickstart din grønne omstilling

Erhvervsstyrelsen og Energistyrelsen har lige lanceret et tema om grøn omstilling på platformen Virksomhedsguiden. Her kan virksomheder få et overblik over de mange muligheder, der er for at få hjælp til at arbejde med grøn omstilling i deres forretning.


Du kan blandt andet finde:

  • 5 skridt til at blive grøn, der giver dem en nem måde at komme i gang på.
  • Inspiration til, hvordan I kan reducere jeres klimaaftryk ved fx at reducere jeres energiforbrug, jeres spild af materialer, vælge grøn energi eller ved at lade materialer cirkulere og indgå i en ny forretningsmodel.
  • Målrettede grønne tilbud til virksomheder, der har brug for hjælp og inspiration til at udvikle en grøn og bæredygtig forretning.
Se mere om dette og find meget andet brugbar viden på www.virksomhedsguiden.dk
 

Få tilskud til energieffektiviseringer (OBS - kort frist)

Erhvervstilskuddet til energieffektiviseringer kan søges af privatejede produktions-, handels-, og servicevirksomheder.  Der gives tilskud til projekter, der reducerer det endelige energiforbrug i Danmark.

Man kan f.eks. søge om tilskud til:

  • Udskiftning af kedel med varmepumpe
  • Udskiftning af belysning med LED
  • Etablering af varmegenvinding
  • Energioptimering af procesanlæg
Læs mere og søg her inden den 15. oktober, hvis du skal med i første runde: www.ens.dk/

OplevHTK - ny app til oplevelser

Høje-Taastrup Kommune har lanceret en app - OplevHTK! Den nye app skal gøre det let at finde frem til den skønne natur og de mange gode kultur- og fritidstilbud i Høje-Taastrup Kommune.

Nu er oplevelser i Høje-Taastrup Kommune ikke længere væk end mobilen i lommen: Her er alt fra oplevelser i det grønne (legepladser, skove, parker, løberuter osv.) til overblik over arrangementer (udstillinger, koncerter, foredrag osv.) og nyt fra HTK. App’en har en kortfunktion, så man let kan finde de forskellige ting.  

OplevHTK kan hentes i App Store og Google Play: www.oplev.htk.dk

Læs tidligere udgaver af nyhedsbrevet


Er du gået glip af et tidligere nyhedsbrev, så kan du finde dem alle i vores arkiv, som du finder her: Erhvervsnyhedsbrev HTK

Her kan du ligeledes tilmelde dig nyhedsbrevet - hvis du har fået det videresendt eller set det på anden vis.

Du er også meget velkommen til at kontakte os:
Erhvervsservicechef Anne-Mette Felby  - 28 49 82 88 
Erhvervskonsulent Toke Sundgaard - 23 69 12 75
Copyright © 2020 NemAdgang for Erhverv i Høje-Taastrup Kommune, All rights reserved.
Du modtager denne nyhedsmail, da du har tilmeldt dig nyheder fra Høje-Taastrup Kommunes erhvervsservice

NemAdgang for erhvervslivet
43 59 18 05 / 28 49 82 88
nemadgang@htk.dk

Vil du ændre hvordan du modtager nyhedsbrevet?
Du kan opdatere dine indstillinger eller afmelde nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp
LinkedIn