Copy
Nieuws van Samobiel
View this email in your browser
Lancering Samobiel

Samobiel

Wij zijn gestart!

Dinsdag 22 september vierden wij de feestelijke lancering van Samobiel in Nederland. Maja Söderberg vertelde de aanwezigen over het ontstaan van Samobiel, Mobilsamåkning, in Tolg. Een dorpje met 600 inwoners in Zweden. Frank Westerman nam ons mee op reis door de ontwikkeling van het Groninger platteland. 

In de pers

De afgelopen weken stond Samobiel volop in de belangstelling van de media, landelijk en regionaal. Victor was te beluisteren op BNR radio en Traffic Radio en Frank deed bij omroep Gelderland zijn verhaal. Friese dagbladen en vakbladen zoals Verkeersnet en Verkeer in Beeld publiceerden artikelen over Samobiel. 
Terugluisteren of -lezen

Ons ontmoeten?

Samobiel gaat op tour, je kunt ons de komende tijd ontmoeten tijdens diverse evenementen. Op 21 oktober tref je ons op het Back to the Future Festival van Connekt en op 17 november zijn wij op de landelijke bijeenkomst: Balans in collectief vervoer van het CROW. Op onze website vind je een overzicht met alle evenementen.
Meer lezen

Achter de schermen

Onlangs waren de collega's van Mobilsamåkning bij ons op bezoek. Zij vertelden ons alles over de ontwikkelingen in Zweden, hun aanpak en zij legden ons alle ins en outs van het matchingsplatform uit. Vanaf deze maand bouwen wij aan onze eigen Samobiel Facebook community van ambassadeurs en andere enthousiastelingen. Niets missen of meepraten? Volg ons dan op Twitter en Facebook.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Samobiel, All rights reserved.


Afmelden voor deze nieuwsbrief?

Email Marketing Powered by Mailchimp