Copy
Knallende afsluiting!
Bekijk deze e-mail in je browser

Van de voorzitter 

Zo, dat was jaar 1. Ons eerste volledige jaar zit er op en ik kijk er met veel trots op terug. Wij hebben veel stof doen opwaaien in tafeltennisland, veel mensen weten te enthousiasmeren voor onze sport en onze club zien groeien. Wij hebben dit jaar afgesloten met onze eerste (en wat mij betreft zeker niet de laatste) AU BBQ. Onze activiteitencommissie heeft er een zeer geslaagd festijn van gemaakt. Het was heel erg gezellig en we hebben heerlijk gegeten en gedronken.
Nu is het tijd voor de vakantie. Even de batterij opladen en dan vanaf 29 augustus weer met vol enthousiasme de zaal in.

Ik wens iedereen een mooie vakantie toe en tot 29 augustus!

In deze nieuwsbrief:


stellen wij onze nieuwe competitieteams aan jullie voor!
Lees snel verder...

µβ∞¥βµ÷≠βµΩ
Door Ko Lum

 
Vliendelijke vlienden, gistelen ben ik teluggekeeld, zoals ik dat in de volige nieuwsblief al had aangekondigd, van mijn tafeltennisstage naal China. Naast deze stage heb ik divelse lezingen gehouden vool aankomende schlijvels want mijn columns zijn nu eenmaal weleldbeloemd.
Het bleek echtel dat el een schlomelijk tekolt is aan leesblillen in China. Het gevolg was dat iedeleen met bijna dichtgeknepen ogen mijn columns moest lezen. Vool mijn stage kon ik mij wenden tot de heel Ping en zijn mooie vlouw Pong. Zij bleken beheeldels te zijn van een heel grote tafeltennisschool, zeg maal de Andlew en Maliska Ketzel van China. Uitelst vliendelijke mensen, minpuntje was echtel wel dat ze absoluut niet te velstaan walen.

Ik heb el veel geleeld, met name mijn selvice is ontzettend velbeteld. Zo beheels ik nu naasts de backspin en zijspin ook de kluisspin en de zwalte weduwe. Ik ga dat eelst uitplobelen op Theo Muldel en dan steeds een niveautje hogel totdat Danny Wielda mij gaat vlagen hem te tlainen. Veldel heb ik nog wat gespolt, veel gefietst op een echte lacefiets lichting Chinaglens. 's Avonds heellijk gegeten, ik kleeg een lijsttafel vool 2 personen aangeboden waalondel pekingeend gevuld met kaviaal, gefileelde slangetong in een bedje van rabalbel en als toetje een mousse van velboden Chinese vluchten...mmm. Ik kleeg el een heellijk glas plaatselijk vocht bij en dat vond ik wel een eel, dat vocht hebben ze namelijk naal mij genoemd, te weten Lum cola, heellijk! Al met al een nuttige elvaling, ik kan iedeleen zo'n leisje naal China aanladen.
Lieve mensen, ik hoop dat ik vool de volgende nieuwsblief weel in staat ben in goed Nedellands een column af te levelen, maal als je zoals ik 2 weken in China bent geweest dan lukt het niet zomaal een l op papiel te zetten. Ik beloof in iedel geval betelschap.

Wie is Ko Lum?

Door Au Teur
Ja, wie is toch Ko Lum. Enkele leden van deze vereniging hebben mij om informatie gevraagd.
Waarom? Omdat ze mij kennen als oud-rechercheur en oud-jurist. Bovendien ben ik bekend als schrijver van enkele thrillers en ben voormalig schrijver des vaderlands. Men denkt in mij de ideale persoon te hebben gevonden om Ko Lum te ontmaskeren. Is hij lid van deze vereniging of is hij slechts ingehuurd en werkzaam bij de plaatselijke favoriete Chinees van Andrew?

Hij had het eens over liefde en vermoeidheid in het voorjaar. Hij roemt zichzelf, maar geeft verder weinig prijs. Enkele leden zeggen het jammer te vinden, dat zij nooit worden genoemd c.q. geroemd in zijn epistels. Andere spelers daarentegen worden dikwijls opgehemeld, zoals bijvoorbeeld de Jagermannen en Wayne Plaxton. Allen volgend seizoen gedegradeerd van het 3e naar het 6e team. Gaat het hier wellicht om een echte Chinees, gezien zijn eerder aangekondigde vertrek naar China. Zogenaamd voor een trainingsstage, maar uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat het hier om een familiebezoek gaat met een duistere reden. Ik heb mijn plaatselijke informant ingeschakeld om Ko aldaar te schaduwen. Ook de viswateren worden gecovered om te zien hoe Ko zijn gereedschapskist uitbreidt, bijvoorbeeld met een schroefbaars of een poelikarper. De bezemstaartlipvis en de lantaarnvis schijnen ook nog te ontbreken.

Hoe dan ook, de man/vrouw schijnt het goed voor te hebben met deze vereniging en dat is maar goed ook, want complimenten zijn zeker op zijn plaats.

Tafeltennisfeest

 
Op zaterdag 11 juni was ons Tafeltennisfeest. Jong en oud hebben zich vermaakt in de tafeltennisspeeltuin van MJ Tafeltennis. Tijdens de demonstratie van Mark Mulder en Koen Hageraats was ook een rol weggelegd voor Jesper Keur (Almeerspin), Lucas Mol
(Almere United) en TheKing77. The King deelde vóór en na de demonstratie nog handtekeningen uit aan fans. Nog meer foto's (dankjewel Vincent van Drie!) staan op onze Facebook pagina en binnenkort op onze website.

OPEN DAG Almere United!


Wist jij dat wij op zaterdag 10 september weer een open dag hebben?
Dus zet deze datum alvast in je agenda en...

...blijf ons volgen voor meer informatie!

de AU BBQ!

Kip, hamburgers, bami, couscoussalade, zelfgemaakte kruidenboter en nog veel meer! Onze leden namen de heerlijkste gerechten mee. Een hapje eten, een balletje slaan en....genieten van de optredens! Samen hebben wij ons eerste jaar gezellig afgesloten.

Onze trainers werden even in het zonnetje gezet voor hun inzet het afgelopen jaar. Een eigen AU-vest voor Joost Blankenberg, Jesper Keur en Nick Klaver met dank aan onze sponsor Michael Heemeijer.
Gelukkig bleef het bij één regenbui, waarna Bart Roelofsma en Remco Goossens meteen achter de BBQ's doken.

En als je niet genoeg had aan de lekkere gerechten op de tafel of de kippenboutjes, hamburgers en speklapjes die Bart en Remco tevoorschijn toverden, dan kon je bij Daniëlle Smit versgebakken patatjes scoren.
Muziek was er ook. De playlist van Nick Ketzer en Kimberly Vermeer ging soms even op pauze voor een optreden. Tessa Vermeer deed een dansje op het liedje La La Love van TP4Y en Emma Ketzer, Dorinde Wichgers en Kimberly Vermeer kropen in de huid van K3 en deden Alle Kleuren! Complimenten hoor meiden!

Het kersje op de taart was live muziek van Sonny Dimaculangan en Menno Bosch. De heren vertoonden hun skills op hun gitaar. Volgend jaar sluiten Marc Potters op keyboard en Sophie Lucardie op drums zich daarbij aan?? Wij gaan het volgend jaar zien, want dit AU-feestje staat volgend jaar zeker weer op de agenda!

Meer foto's en filmpjes staan op onze Facebook pagina en binnenkort op onze website.

Nieuwe penningmeester!


Het is gelukt! Wij hebben een nieuwe penningmeester en daar zijn wij erg blij mee!

Bart Roelofsma is tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd en neemt het over van Mariska. Veel succes Bart!
"Hallo sportvrienden, ik ben Bart Roelofsma, 42 jaar, een absolute leek op het gebied van tafeltennis, maar een groot fan van de sport en het verenigingsleven er omheen.

Ik hoefde niet lang na te denken toen mij werd gevraagd om voor AU het penningmeesterschap op te pakken en zal daarbij gebruik maken van mijn bestuurservaring in andere sportverenigingen waaronder het levend rollenspel vereniging in de regio Utrecht en recentelijk de volkstuinvereniging van Almere. Voor ik, met dank aan mijn vrouw, bij AU naar binnen liep, kon ik met recht beweren dat ik niet kon tafeltennissen.

 
Inmiddels heb ik geleerd dat iedereen kan tafeltennissen en dat niveau daarbij van veel minder belang is dan het hebben van plezier. Vanuit die gedachte wilde ik graag wat terugdoen voor de club die met zijn lage drempel en geweldige sfeer, zelfs een houten klaas als ik nog aan het sporten krijg. Als mede bestuurder ga ik mijn stee....eh...balletje bijdragen. Wij gaan een paar mooie jaren tegemoet en het is leuk dat ik daarbij kan aanschuiven."

Vertrek bestuurslid Jeugdzaken

Na de zomervakantie zal Jordy Wichgers niet meer terugkeren als bestuurslid Jeugdzaken en commissielid PR & Communicatie. Jordy stopt met tafeltennissen. Wij bedanken hem voor zijn inzet en alle tijd en energie die hij in AU heeft gestoken.
Jordy, veel succes met Web & Design Jeemwee!

Nieuwe leden Activiteitencommissie

Nick Ketzer en Remco Boud krijgen versterking! Nu Daniëlle Smit, Menno Bosch en Kimberly Vermeer in de activiteitencommissie zitten, kan Andrew hier een stapje terug nemen. En een feestje organiseren kunnen zij wel! Het was een top BBQ! Zij hebben ervoor gezorgd dat wij ons eerste jaar in stijl konden afsluiten. Op naar het volgende feestje!
"Mijn naam is Daniëlle Smit. Ben 42 jaar en speel sinds 4 jaar tafeltennis. Op dit moment speel ik competitie in de 5e klasse. Daarnaast werk ik part-time, ben samenwonend en heb 2 kinderen. Waarvan de jongste sinds dit seizoen ook tafeltennist".
"Mijn naam is Kimberly Vermeer. Ik ben 14 jaar en zit al sinds mijn 4e op korfbal. Ik help Almere United altijd graag, vandaar dat ik nu in de activiteitencommissie zit. Ik heb het er altijd super naar mijn zin".
"Ik ben Menno Bosch en ben 19 jaar. Ik heb een jaar of 5 geleden in de jeugd competitie gespeeld en heb het nu weer opgepakt met veel plezier. Ik heb afgelopen seizoen voor het eerst de seniorencompetitie gespeeld en ga dat ook komend jaar weer doen. Naast tafeltennis speel ik ook basgitaar en gitaar en ben ik dus veel bezig met het maken van muziek. Verder kan ik de rest van mijn creativiteit kwijt in fotografie. Om als lid van deze club ook mijn steentje bij te dragen, zit ik dus in de activiteitencommissie en gaan wij lekker leuke feestjes organiseren".

Onze nieuwe competitieteams!


Nieuwsgierig? Hier komen ze dan!
In het najaar 2015 begonnen wij met 1 jeugd- en 1 seniorenteam.
In het voorjaar 2016 gingen wij verder met 3 jeugd- en 3 seniorenteams.

In het najaar 2016...denderen wij door met maar liefst 6 jeugd- en 6 seniorenteams!
Wij stellen ze aan jullie voor:

Jeugdteams

AU1
 1. Daan Kooiman (16 jr) - altijd flitsend achter de tafel
 2. Nowin Djavdan (15 jr) - onze stille KRACHT
 3. Jesper Jansen (16 jr) - de muur uit Nijkerk

AU2
 1. Emma Ketzer (17 jr) - 'die hard' fan van Ilse DeLange
 2. Noah Kuperus (16 jr) - game expert
 3. Aniek Jansen(14 jr) als ze lacht heb je al verloren
 4. Max Kooiman (reserve) (16 jr) - gek op biskwie

AU3
 1. Kylian Potters (12 jr) - heeft geregeld de slappe lach
 2. Yorim Potters (15 jr) - oefent desnoods in z'n eentje z'n service
 3. Jesper Visscher (12 jr) - binnenkort ook skilled kickboxer
   
AU4
 1. Nick Ketzer (12 jr) - zegt iedereen altijd uitbundig gedag
 2. Lucas Mol (12 jr) - die blijft lachen
 3. Christan Bloemers (12 jr) - onze jongste noppenspeler
 4. Tessa Vermeer (11 jr) - heeft een loeiharde forehand

AU5
 1. Jacco Krom (15 jr) - altijd vrolijk!
 2. Yannick van Riebec (13 jr) - de stille KRACHT van team 5
 3. Dorinde Wichgers (13 jr) - heeft alle series op Netflix gezien
 4. Joël Magalhaes (16 jr) - beweegt sneller dan het licht

AU6
 1. Mika Tjokrohamidjojo (11 jr) - enthousiast talent
 2. Man-Ling Wu (13 jr) - lijkt op Man-Fei
 3. Man-Fei Wu (13 jr) - lijkt op Man-Ling

Seniorenteams

(geen leeftijden hier...de secretaris houd deze gegevens toch maar even geheim...)
AU1
 1. Danny Wierda - de nestor van team 1
 2. Sonny Dimaculangan - goed met een batje, gitaar EN een fototoestel
 3. Som Roelofsma - is nu echt Nederlandse
 4. Kenneth Snijder - heeft de meeste tattoos van alle AU-leden

AU2
 1. Andrew Ketzer - is zijn carrière als comedian misgelopen
 2. Peter Wiereijn - slaat met zijn anti sneller dan het licht
 3. René van Groen - is niet te houwe
 4. Gertjan Mol - fietst net zo makkelijk een berg op als hij tegenstanders achter de tafel verslaat

AU3
 1. Jeffrey van Riebec - tevens erg goed met 'n verfkwast en behangkrabber
 2. Sanne van der Rijt - doet binnenkort even de Dam tot Dam Loop
 3. Menno Bosch - goed met een batje, gitaar EN fototoestel (ja, hij ook al)
 4. Tariq Sayed - de grote onbekende die al zijn partijen wint met een simpel batje
AU4
 1. Remco Goossens - Ajacied in hart en nieren
 2. Robin Wichgers - net geslaagd voor z'n Havo
 3. Nico Rafimanesh - geef hem een Spa rood en hij is niet meer te stoppen

AU5
 1. Feryat Aslantas - goedlachse enthousiasteling
 2. Raymond Visscher - weet zelf half niet hoe goed hij is
 3. Stanislav Zakharov - maakt altijd goed gebruik van zijn lengte
 4. Hasan Özdemir - de rust zelve, maar zeer gedreven

AU6
 1. Ruud Jagerman - heeft een geheime dubbelrol binnen AU
 2. Danny Jagerman - de angstgegner van Andrew
 3. Wayne Plaxton - z'n forehand is sneller dan het licht, z'n backhand altijd verrassend
 4. Vadim Sukhanov - laat je vriendelijk lachend alle hoeken van de tafel zien

Fijne vakantie!


De ping pong balletjes gaan de kast in, de website gaat in onderhoud en de AU-deur gaat op slot.

Op maandag 29 augustus gaat de deur weer open.
Tot dan!

In de bijlage vind je onze agenda voor het najaar 2016.
Zelf een leuk artikel of idee voor de volgende nieuwsbrief?
Geef het door aan Mariska of Emma, onze commissie PR & Communicatie.

Agenda 2016
Neem contact met ons op!
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn
Website
Copyright © 2016 Almere United, Alle rechten voorbehouden


Wil je de manier van ontvangen van de emails veranderen?
Je kan de voorkeuren veranderen of je uitschrijven van de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp