Copy
Nieuwsbrief Almere United - november 2015
Bekijk deze e-mail in je browser

Van de voorzitter 

Hard, heel erg hard groeien wij; elke week moeten wij onze ledenadministratie bijwerken. Iets waar ik erg trots op ben, maar ook iets dat uitdagingen met zich meebrengt. Als bestuur zijn wij hard aan het werk om samen met de gemeente tot een goede oplossing te komen voor een uitbreiding. Daarbij willen wij zoveel mogelijk aan de wensen van onze leden tegemoet komen.
 
Almere United heeft een senioren- en een juniorenteam die competitie spelen. Zoals het er nu naar uitziet, worden onze beide teams kampioen. Zij spelen 28 november hun laatste thuiswedstrijd. Wij willen de teams dan huldigen, dus kom gezellig met z’n allen langs. Twee teams die bij hun debuut kampioen worden, dat maakt het extra speciaal.

Als ik op een avond of middag rondloop en om mij heen kijk,  ben ik blij met wat ik zie. Er is een echte vereniging aan het groeien. Dit is mede dankzij onze leden. Ik kan ook niet wachten om met onze leden en familie het SinterKerst Toernooi te 'vieren'. Een leuke en gezellige afsluiting van het jaar en onze eerste paar maanden als Almere United.

Wisseling bestuur

Helaas hebben wij in oktober afscheid moeten nemen van één van onze bestuursleden, Jan Faessen. Jan is erg actief bij twee andere tafeltennisverenigingen en hierdoor dreigde een vorm van belangenverstrengeling te ontstaan. Jan heeft te kennen gegeven zich niet te kunnen distantiëren van de andere verenigingen en legt zijn functie bij ons neer. Wij wensen Jan nog veel tafeltennisplezier bij de andere verenigingen.
 
Op 27 oktober is Jordy Wichgers benoemd tot bestuurslid Jeugdzaken. Wij zijn erg blij met hem en wensen hem veel succes!

Jordy: “Vanaf het begin ben ik al betrokken bij de oprichting. Ik ben samen met Mariska verantwoordelijk voor alle communicatie naar buiten toe. Dus van alle berichtjes of filmpjes die je tegenkomt op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube of de website EN de nieuwsberichten in de krant of op verschillende nieuwswebsites.

Natuurlijk is het erg leuk om zo met je hobby bezig te zijn, maar tafeltennis is ook echt onwijs leuk, dus om dit zo te combineren is super!

Waarom ook in het bestuur? Eigenlijk om het bestuur extra te versterken, zodat wij de vele taken goed kunnen verdelen. Wat wij op dit moment bereiken met Almere United is echt onvoorstelbaar. Elke training komen er nieuwe mensen kijken. Wij bereiken per week gemiddeld 2500 jongeren in Almere met alleen Facebook. Het is natuurlijk heel wat dat wij zo veel jongeren bereiken. Wij zijn dan ook onwijs trots dat 53% van de leden onder de 18 zijn, zij zijn immers de toekomst voor een vereniging! Daarom zal ik mij, naast de commissie PR & Communicatie, als bestuurslid Jeugdzaken inzetten voor de jeugd. Er zal gekeken worden naar waar hun behoeftes liggen m.b.t. training, competitie, sfeer, etc. Hier zullen wij nog beter aan werken, zodat wij er met z'n allen een gezellige club van kunnen maken waar iedereen een balletje kan en mag slaan! Tafeltennis is namelijk voor iedereen".

Wie wint de bioscoopbon?

Onze leden doen erg hun best om zoveel mogelijk loten te verkopen van de Grote Clubactie. Wat zijn wij trots op ze! De beste lotenverkoper van Almere United wint een bioscoopbon t.w.v. € 20,00! Onze jeugdleden Noah, Robin en Nick gaan erg goed en hebben tot nu toe de meeste loten verkocht. Wij zijn nu al erg blij met de opbrengst tot nu toe. Zodra de actie afgelopen is, maken wij bekend wat de opbrengst is. Daarvan kunnen wij vast een leuk eindejaarstoernooi organiseren in 2016.

Competitieverslag

Onze teams hebben sinds kort een eigen pagina op onze website. Hier vertellen zij over hun wedstrijden, komen hun uitslagen en foto’s. Beide teams zijn tot nu toe ongeslagen en gaan richting een kampioenschap. Kunnen wij zaterdag 28 november twee teams gaan huldigen?
 
Ben je benieuwd naar het laatste verslag van Sonny, Jason en Emma? Ga dan snel naar hun pagina op onze website http://almereunited.nl/competitie-toernooien/.
De fotoshoot met alle competitiespelers was erg gezellig!

Regel Code Sportief Gedrag 


Kijk eens hoe goed Emma bezig is? Want…
  • Rommel die we maken, ruimen we zelf op
Verantwoordelijkheid is namelijk één van onze uitgangspunten van onze Code Sportief Gedrag, vandaar deze regel.

Dat betekent o.a. ervoor zorgen dat de speelzaal, kleedkamer en kantine netjes achter gelaten wordt, ook bij thuis- én uitwedstrijden. Gelukkig hoeven wij niemand hierop aan te spreken en ruimen onze leden hun rommel gewoon netjes op.
Download Code Sportief Gedrag

5 vragen aan... Tessa en Vadim!

Tessa Vermeer

10 jaar

Vraag 1: wat kan jij heel erg goed? “Knutselen”. 

Vraag 2: Waar word je heel blij van? “Als ik weer naar oma eens ga”.

Vraag 3: welk liedje is op dit moment je favoriet? “Runaway van Mainstreet" https://www.youtube.com/watch?v=tCl3gyWxTkY

Vraag 4: welk snoepje vind je het lekkerst? “Alles wat zoet is".

Vraag 5: wat doe je het liefst na school? “Met vriendinnen spelen". 

Vadim Sukhanov

35 jaar

Vraag 1: op welke prestatie ben je het meest trots?
Zwemmen in de oceaan met een walvishaai. Hoewel strikt genomen het niet iets is wat je zelf hebt gepresteerd of dat je voorbij je eigen beperkingen moest gaan, met enkele voorzorgsmaatregelen dat het veilig is, naast zo’n groot schepsel zijn, duiken met hem, hem observeren zelfs voor zo’n korte tijd is zo’n spannende ervaring die je nooit vergeet. Het laat je voelen, niet alleen begrijpen met geest, maar echt voelen in je hart en lijf dat een mens slechts een klein wezen is in de ogen van Moeder Natuur. Het toont ook dat een gigantisch en angstaanjagend (op het eerste gezicht) schepsel rustig en vriendelijk kan zijn".

Vraag 2: noem één ding dat je dag altijd goed maakt?
een wekker die kapot is”.

Vraag 3: welk liedje is op dit moment je favoriet? “KONGOS, Come with me nowhttps://www.youtube.com/watch?v=Gz2GVlQkn4Q

Vraag 4: waar ben je bang voor?
Stoppen met vooruit gaan

Vraag 5: wat is je favoriete quote??
If you want to make God laugh, tell him about your plans” - Woody Allen
"Dit ben ik niet, maar om een indruk te krijgen van de walvishaai" ©Tim Digger
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Website

In the spotlights...

In deze editie zetten wij een particuliere sponsor in het zonnetje. Michael Heemeijer is de broer van onze secretaris Mariska en erg betrokken geweest bij Almere United vanaf de oprichtingsfase; hij heeft vanaf de zijlijn meegekeken hoe de vereniging werd opgebouwd en is trots op waar wij nu staan.
 
Dankzij Michael heeft de vereniging een aantal spullen en materialen kunnen aanschaffen. Sommige een luxe, sommige hard nodig: welkomstcadeaus, stoepbord, spandoeken, vlag, vuilnisbakjes, klapstoeltjes, klaptafels en een kratje. Zelfs gordijnen zodat wij tijdens de wedstrijden geen last hebben van de zon, die door de moeder van Michael en Mariska nog netjes op maat gemaakt zijn met bijpassende hoes!

Maar wie is Michael?
Een particuliere sponsor dus met hart voor de vereniging. Hij is werkzaam bij Zetacom (bijna 18 jaar) in de functie ‘Technisch Specialist’ op het platform Mitel Voip. Het gaat hier om projectmatige en ondersteunende werkzaamheden bij de implementatie van de Mitel Voip oplossingen t.b.v. telefonie en alle gerelateerde applicaties en pc-netwerken zoals o.a. telefonie oplossingen gemeente en ziekenhuizen met callcenters, unified Messaging applicaties. De projectmatige werkzaamheden houden in dat hij het commerciële concept omzet naar een technisch concept en bij de implementatie is dat het programmeren van de verschillende applicaties. Daarbij mag hij collega’s ondersteunen, zodat deze qua technische kennis op een hoger niveau komen.
 
In het verleden was hij fanatiek squasher en heeft aan fitness (krachttraining) gedaan. Door zijn drukke werkagenda heeft hij geen tijd meer om te sporten, maar vindt het erg leuk om naar zijn nichtje (Emma) en neefje (Nick) te kijken als zij tafeltennissen. Michael is een familiemens en daarom staat het karakter en de filosofie die Almere United uitdraagt hem zo aan.
 
Voor onze competitieteams heeft Michael nog mooie prijzen in gedachten, mits… zij kampioen worden dit najaar!
 
Allemaal mooie donaties waar wij heel erg blij mee zijn!
 

In de bijlage vind je onze agenda voor 2015.
Zelf een leuk artikel of idee voor de volgende nieuwsbrief?
Geef het door aan Mariska, Jordy of Emma, onze commissie PR & Communicatie.

Neem contact met ons op!
Agenda 2015
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Website
Copyright © 2015 Almere United, Alle rechten voorbehouden


Wil je de manier van ontvangen van de emails veranderen?
Je kan de voorkeuren veranderen of je uitschrijven van de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp