Copy

11 & 12 SEPTEMBER 2018

VEULENVEILING PRINSJESDAG

'De kracht van prestatie!'
BEKIJK DE WEBSITE

Wildcards toegevoegd aan selectie


De indrukwekkende collecties spring- en dressuurveulens van Veulenveiling Prinsjesdag is nog een beetje imposanter geworden met de toevoeging van drie wildcards. Twee dressuur- en een springveulen zijn toegevoegd aan de selectie.

In de categorie dressuur werden twee merrieveulens toegevoegd; Nuance van Hof Olympia (v.Blue Horse Zack) en Norina-Milou (v.Vivaldi). Dressuurselecteur Bert Poppelaars is erg content met de toevoeging van beide dressuurveulens. “We wilden graag nog twee interessante merrieveulens toevoegen aan de selectie, en dat is met deze twee zeer goed gelukt. De moeder van het Vivaldi-veulen heeft al twee kampioenen gegeven en werd zelf kampioen van Brabant. Het veulen van Blue Hors Zack komt uit  de stam van Hof Olympia, en daar komt heel veel sport uit voort. Beide vaderpaarden geven nakomelingen die steeds vaker bovenaan de rubrieken staan dus die pasten ook zeer goed in het plaatje.”

Ook voor de liefhebbers van interessante springpaarden werd een extra pareltje geselecteerd. Unterwelt van het Gerendal Z is een zoon van Untouchable uit een kleindochter van één van ’s werelds beroemdste fokmerries: Usha van ’t Roosakker.  Alle informatie, foto's en video's zijn terug te vinden op onze website.

ALLES OVER DE VEILING

Online bieden

Niet in staat om onze veiling te bereiken, maar geïnteresseerd in een van onze veulens? Dit jaar is het mogelijk om online mee te bieden.

Vul uw gegevens in via onderstaande links. Als uw account is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail en bent u klaar om online te bieden!
MEER INFORMATIE
DIRECT REGISTREREN

Beleef onze veulenveiling vanaf de VIP-loge
Het is nog mogelijk een plek te reserveren op onze VIP-loge. Wij bieden u en uw gasten een unieke ervaring. Onze veiling staat bekend om de mooie ambiance en perfecte catering. Wees zeker van een goede plek en reserveer vandaag nog uw tafel.

RESERVEER UW PLEK

Partner in beeld:

Havens Paardenvoeders
In de loop der jaren heeft Veulenveiling Prinsjesdag niet alleen een groot netwerk van kopers en inzenders opgebouwd, ook is de veiling met een select gezelschap van zakelijke partners een succesvol verbond aangegaan. Een van deze partners is Havens Paardenvoeders. Dit vanuit Nederlands opererende bedrijf verkoopt hun paardenvoeders over de hele wereld.

Het Havens-assortiment bestaat uit zowel brokken als muesli’s en diverse mixen.  Van fokmerries en recreatiepaarden tot Grand Prix paarden, Havens stelt voer samen voor elk type paard. Hierbij streven ze naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dit maakt dat topruiters het bedrijf weten te vinden. Havens is sponsor van ruiters als Jeroen Dubbeldam en Adelinde Cornelissen. Daarnaast zijn zij al sinds 2004 voerleverancier voor het prestigieuze internationale topconcours CHIO Aken (DE).
 
Bart Minten is salesmanager en werkt al ruim 25 jaar voor Havens Paardenvoeders: “Producten voor (top)sportprestaties spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf, maar alles begint bij de basis; de fokkerij. We hebben speciale brok voor dragende en zogende merries en voer voor veulens en jonge paarden tot 18 maanden. Hiermee voorzien we hen van alle benodigde voedingsstoffen voor een zo goed mogelijke start.”
 

LEES VERDER
Facebook
Instagram
Website
Email

P R I N S J E S D A G . E U


Veulenveiling Prinsjesdag BV - Wakkerendijk 178A - 3755 DH Eemnes


      


Copyright © 2018 * Veulenveiling Prinsjesdag * All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Veulenveiling Prinsjesdag · Wakkerendijk 178a · Eemnes, 3755DH · Netherlands