Copy
 

NIEUWSBRIEF VEULENVEILING PRINSJESDAG #54
 
View this email in your browser

VEULENVEILING PRINSJESDAG AANWEZIG MET STAND TIJDENS KWPN HENGSTENKEURING

In 2017 is de Veulenveiling Prinsjesdag weer met een stand aanwezig tijdens de KWPN Hengstenkeuring. Van 1 tot en met 4 februari 2017 zijn wij iedere dag in de stand en kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie, informatie, inschrijven selectie 2017 en beantwoorden we al uw vragen over de Veulenveiling Prinsjesdag.

Tijdens de KWPN Hengstenkeuring, die plaats vindt in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch, worden de geselecteerde spring- en dressuurhengsten voor de tweede keer bezichtigd. Naast de bezichtigingen is er ook ruimte voor verschillende shows en topsport. De afgelopen jaren heeft de Veulenveiling Prinsjesdag bewezen toonaangevend leverancier te zijn van KWPN hengsten en heeft gedurende de afgelopen jaren meerdere veulens verkocht die later als hengst zijn goedgekeurd.

In de stand staan wij alle dagen voor u klaar, onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u alle informatie geven en vragen beantwoorden. Daarnaast kunt ook tijdens de hengstenkeuring uw te verwachten veulen voor 2017 al bij ons inschrijven.

Meer informatie over tickets en het programma vindt u op www.kwpn-hengstenkeuring.nl

QUIWI CAPITOL GOEDGEKEURD BIJ HOLSTEINER VERBAND

De in 2014 voor Veulenveiling Prinsjesdag geselecteerde Quiwi Capitol verkreeg afgelopen week zijn dekbrevet bij het Holsteiner Verband. De schimmel imponeerde met zijn vermogen en reflexen en komt daarbij uit de fokkerij van Harm Thormählen.

Quiwi Capitol is een zoon van de Holsteiner hengst Quiwi Dream, een zoon van Quidam de Revel die met Hans-Dieter Dreher op Grand Prix-niveau springt. Daarnaast is Quiwi Capitol gefokt uit de Cero I-dochter Z-Capitola, die dit jaar de veilingtopper van Prinsjesdag For Capitol bracht. Grootmoeder U-Capitola is vervolgens de volle zus van de legendarische vererver Capitol I.

Quiwi Capitol zal ter dekking komen bij het welbekende hengstenstation van Maas J. Hell in Klein Offenseth.

WIST U DAT.....

Wist u dat.....
  • De Veulenveiling Prinsjesdag 25 jaar bestaat! Dit gaan we natuurlijk vieren met een fantastische en extra feestelijke editie.
  • Het inschrijven van uw te verwachten veulen voor 2017 nu al mogelijk is. Via het inschrijfformulier kunt u inschrijven.
  • De Veulenveiling Prinsjesdag komend jaar weer op Prinsjesdag zal plaatsvinden.
  • Het veilen over twee dagen zo goed is bevallen dat dit volgend jaar weer het geval is. In 2017 worden op dinsdag 19 september de springveulens geveild en op woensdag 20 september de dressuur veulens.

DRIE PRINSJESDAG-HENGSTEN RONDE VERDER OP OLDERBURGER HENGSTENKEURING

Niet minder dan drie via Veulenveiling Prinsjesdag verkochte hengsten werden uitgenodigd voor de volgende ronde van de Oldenburger Hengstenkeuring in Vechta. De dressuurhengst Just Romance en de springhengsten Jordan Air F and Chabalou I.K. komen allen terug voor de tweede ronde van de Oldenburger Hengstenkeuring in Vechta in November.

Chabalou I.K. (Chaman x Contender), gefokt door Ingo Klassen, was de enige zoon van Ludger Beerbaums tophengst Chaman die een ronde verder mocht, terwijl Jordan Air F (Air Jordan x Contendro I), gefokt door A. Florijn, de enige Air Jordan-zoon was die de eerste ronde van het Oldenburger Verband doorstond.

Just Romance (For Romance I x Jazz) is een zoon van de beroemde merrie Rita Morka, de moeder van het Grand Prix dressuurpaard Wamorkus en de goedgekeurde hengsten Camorkus en Citango. Just Romance werd als embryo geveild op Veulenveiling Prinsjesdag en is nu uitgenodigd voor de tweede ronde van de Oldenburger Hengstenkeuring.

Veulenveiling Prinsjesdag wenst de eigenaren en fokkers veel succes in Den Bosch!

Voor meer informatie: www.prinsjesdag.eu, info@prinsjesdag.eu of bel +31-(0)342440100.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Embryoauction
Embryoauction
Prinsjesdag
Prinsjesdag
Email
Email
Copyright © 2016 Veulenveiling Prinsjesdag, All rights reserved.

  

www.embryoauction.com
info@embryoauction.com

www.prinsjesdag.eu
info@prinsjesdag.eu 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Veulenveiling Prinsjesdag · Wakkerendijk 178a · Eemnes, 3755DH · Netherlands