Copy
 

NIEUWSBRIEF VEULENVEILING PRINSJESDAG #48
View this email in your browser
Dit jaar vindt de Veulenveiling Prinsjesdag NIET op Prinsjesdag plaats maar de week ervoor op dinsdag 13 en woensdag 14 september 2016. Mocht u dit nog niet goed in uw agenda gezet hebben kan dat nu.

programma dinsdag 13 september (springveulens)
10.00 - 13.30 uur aanleveren merries en veulens en veterinaire keuring
15.30 uur presentatie van de veulens (buiten)
17.45 uur start veiling

programma woensdag 14 september (dressuurveulens)
10.00 - 13.30 uur aanleveren merries en veulens en veterinaire keuring
15.30 uur presentatie van de veulens (buiten)
17.45 uur start veiling

locatie
Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
Ermelo

CATALOGUS 2016

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de catalogus halverwege augustus in huis te hebben om te kunnen versturen. Kunt u niet wachten op de catalogus is het al mogelijk om de digitale versie te bekijken.

Via onderstaande link kunt u de digitale versie van de catalogus downloaden. Doordat het een groot bestand (11 Mb) kan het even duren voordat uw computer het bestand gedownload heeft.

CATALOGUS 2016


De catalogus van de Veulenveiling Prinsjesdag is te bestellen door € 10,- over te maken naar onderstaand rekeningnummer onder vermelding van uw naam, adres, postcode en plaats. 

Betaling aan: Veulenveiling Prinsjesdag
Bank: Rabobank
IBAN: NL08RABO0367327465
SWIFT: RABONL2U


Foto: Ghandi x Rousseau één van de dressuurveulens uit de collectie

MR. EUROPE WINT YOUNG HORSES FINAL VALKENSWAARD

De op Prinsjesdag geveilde Mr. Europe (Mr. Blue x Cassini I) en Marc Houtzager beleven een goed buitenseizoen. Ze waren reeds succesvol op een aantal internationale wedstrijden.

Afgelopen weekend won de combinatie de Youngster Tour Final in Valkenswaard. Marc zei na afloop van de proef dat hij denkt dat Mr. Europe veel talent heeft om in de toekomst goede dingen te gaan doen.

Mr. Europe is gefokt door Stoeterij Renken uit Vriescheloo.

ZOON KAMPIOENSHENGST FÜRST WILLIAM IN COLLECTIE

Met maar liefst 92.00% werd de spectaculaire Fürst William uitgeroepen tot kampioen van de vierjarige hengsten op het Wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden in Ermelo. Onder de Spanjaard Severo Jurado Lopez scoorde de Fürst Wilhelm-zoon een magische 10 voor galop en 9,5'en voor harmonie en talent. Veulenveiling Prinsjesdag biedt woensdag 14 september een hengstveulen aan van het toptalent Fürst William.

Het hengstveulen Limited Edition is namelijk een zoon van deze bewegingskunstenaar Fürst William. Limited Edition is daarnaast gefokt uit de kampioensmerrie Vertu Héroique, een dochter van de stempelhengst Gribaldi en Havidoff.

Met overtuigende scores plaatsten de vijfjarige hengsten Governor, Grand Galaxy Win en Glamourdale zich voor de finale van het Wereldkampioenschap voor de vijfjarigen. Governor eindigde onder Adelinde Cornelissen vandaag zelfs vijfde met een score van 86.60%. Van Governor zijn twee dochters opgenomen in de collectie van Veulenveiling Prinsjesdag, terwijl het hengstveulen La Baule-STRH een Millenium-zoon uit de halfzus van Governor is. Grand Galaxy Win en Glamourdale scoorden allebei 84.00% en eindigden als achtste. Grand Galaxy Win is door drie nazaten vertegenwoordig in de Prinsjesdag-collectie, terwijl van Glamourdale twee zonen in de veilingcollectie zijn opgenomen.

Foto © HippofotoTeamLeanjo de Koster

Voor meer informatie: www.prinsjesdag.eu, info@prinsjesdag.eu of bel +31-(0)342440100.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Embryoauction
Embryoauction
Prinsjesdag
Prinsjesdag
Email
Email
Copyright © 2016 Veulenveiling Prinsjesdag, All rights reserved.

  

www.embryoauction.com
info@embryoauction.com

www.prinsjesdag.eu
info@prinsjesdag.eu 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Veulenveiling Prinsjesdag · Postbus 292 · Barneveld, 3770 AG · Netherlands