Copy
 

NIEUWSBRIEF VEULENVEILING PRINSJESDAG #43
View this email in your browser

TE KOOP: EMBRYO VAN DE LEGENDARISCHE HENGST HICKSTEAD UIT DE ZUS VAN QUOD'COEUR DE LA LOGE

Erik Lamze en de legendarische Hickstead
Embryoauction.com heeft opnieuw iets bijzonders vastgelegd. Te koop is een embryo van het springfenomeen Hickstead uit de volle zus van Quod’Coeur de la Loge, de hengst die zaterdag 16 april de Global Champions Tour in Mexico City won met Roger-Yves Bost. Quod’Coeur de la Loge won vorig jaar bovendien drie 1.50/1.55m rubrieken in Amsterdam, Rotterdam en Madrid en droeg bij aan de tweede plaats voor Frankrijk in de FEI landenwedstrijd in Calgary.

De betreffende zus heet Tsarina de la Loge en stamt af van Ideal de la Loge, de hengst waarmee ‘Bosty’ ook al twee Global Grand Prix’s won (waarvan de finale in Abu Dhabi in 2011) en deelnam aan het EK in Windsor 2009. Tsjarina is zelf 1.20m geklasseerd. Haar moeder Fana de la Loge (Tenor de la Cour) is een halfzus van het 1.60m springpaard Lolita de la Loge, de internationaal geklasseerde Canasta de la Loge en de goedgekeurde hengsten Messire de la Loge en Heureka de la Loge.
 
Aan deze familie die zich kenmerkt door intelligentie, springvermogen en hardheid, zijn de genen van de zeer voorzichtige Hickstead toegevoegd. Hickstead groeide onder het zadel van Eric Lamaze uit tot een sensatie. De zoon van Hamlet x Ekstein won individueel goud en teamzilver op de Olympische Spelen in Hongkong, individueel brons op het WK in Lexington en zette de zwaarste Grote Prijzen ter wereld  op zijn naam zoals van Calgary, Aken, Rome en La Baule.
Voor meer informatie over het embryo: 
www.embryoauction.com
Roger -Yves Bost/ Quod´Coeur de la Loge. GCT Mexico 2016 2 round.
Quod'Coeur de la Loge
GCT Mexico 2016
WEG 2010 Jumping Finals - Hickstead Best Horse
Hickstead
WEG 2010 Jumping Finals

HANNELINDE VEILINGTOPPER EXCELLENT DRESSAGE SALES

De vierjarige merrie Hannelinde (Dream Boy x Sunny Boy) was voor 175.000 euro de veilingtopper van de Excellent Dressage Sales afgelopen weekend. Begin dit jaar kwam Hannelinde al als winnares uit de bus van de VSN Trofee voor jonge dressuurpaarden. Een Belgische koper legde de hand op Hannelinde afgelopen zaterdag. De merrie is gefokt door meneer Van der Linden uit Vlierden.

In 2012 werd Hannelinde geveild op Veulenveiling Prinsjesdag en sindsdien is ze altijd een eyecatcher gebleven. De overwinning in de finale van de VSN Trofee was al een voorbode voor nog meer grote successen en de verkoop in de Excellent Dressage Sales bevestigt dat. De pas vierjarige merrie bleek de veilingtopper en de hamer viel op 175.000 euro.

Veulenveiling Prinsjesdag wenst de nieuwe eigenaar van Hannelinde veel succes met deze topper in de dop!

BOSTON STH OP WEG NAAR DE GRAND PRIX

De tienjarige Boston STH (Johnson x Quattro B) behaalde afgelopen weekend onder Denise Nekeman zijn startbewijs voor de Grand Prix. Op de Subtopwedstrijd in Ermelo scoorde Boston 68,55% in de Inter II en sloot de wedstrijd winnend af. Boston STH werd geveild op Veulenveiling Prinsjesdag 2006, meneer Temmink uit Vorden is de fokker van deze hengst. 

“Ik ben heel blij met hoe hij liep! Nu moeten de foutjes er nog uit”, was amazone Denise Nekeman enthousiast na haar overwinning met Boston STH. Nog genoeg ruimte voor progressie, dus een combinatie waarvan we nog veel kunnen verwachten!

EMBRYO'S AANMELDEN?

Veel fokkers vragen ons hoe ze een embryo aan kunnen melden voor de veiling en waar de drachten aan moeten voldoen. Net als met de veulens selecteren we de embryo's ook op afstamming. We zijn altijd op zoek naar bijzondere combinaties waar ons motto 'De kracht van prestatie' aan ten grondslag ligt.

Mocht u een interessant embryo hebben of weten kan deze altijd ter beoordeling doorgestuurd worden. Graag ontvangen we een kopie stamboekpapier van de merrie en de gegevens van de vader. Voor meer informatie kan er natuurlijk ook altijd contact met ons opgenomen worden via info@embryoauction.com of telefonsich via 0031(0)342 440100.

Voor meer informatie: www.embryoauction.com, info@embryoauction.com of bel +31-(0)342440100 of +31-(0)650280617
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Embryoauction
Embryoauction
Prinsjesdag
Prinsjesdag
Email
Email
Copyright © 2016 Veulenveiling Prinsjesdag, All rights reserved.

  

www.embryoauction.com
info@embryoauction.com

www.prinsjesdag.eu
info@prinsjesdag.eu 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Veulenveiling Prinsjesdag · Postbus 292 · Barneveld, 3770 AG · Netherlands