Copy
 

NIEUWSBRIEF VEULENVEILING PRINSJESDAG #55
 
View this email in your browser

VEULENVEILING PRINSJESDAG NODIGT RELATIES UIT VOOR BORREL TIJDENS KWPN HENGSTENKEURING

Zoals in de vorige nieuwsbrief te lezen was is de Veulenveiling Prinsjesdag weer aanwezig met een stand tijdens de KWPN Hengstenkeuring. Op een nieuw jaar, dat voor de Veulenveiling extra feestelijk is door haar 25-jarige bestaan, moet natuurlijk geproost worden. Alle relaties van de veiling die aanwezig zijn tijdens de hengstenkeuring (fokkers, kopers, medewerkers etc.) nodigen we daarom van harte uit om bij onze stand wat te komen drinken.

wanneer
Donderdag 2 februari van 17.00 tot en met 19.00 uur
Vrijdag 3 februari van 17.00 tot en met 19.00 uur

waar
Stand Veulenveiling Prinsjesdag, de stand is gesitueerd in de tweede hal aan de rechterkant (naast de stand van Xcellent Horse Insurance).

We hopen u van harte te mogen begroeten op één van bovenstaande momenten. Uiteraard staat de koffie alle dagen klaar in de stand en kunnen wij u alle informatie geven en vragen beantwoorden.

25 JARIG BESTAAN VEULENVEILING PRINSJESDAG WORDT GEVIERD MET GRATIS DEKKINGEN

Met de blik gericht op de 25e editie op 19 en 20 september heeft de Veulenveiling Prinsjesdag een speciale actie voor fokkers en geïnteresseerden.

Na afloop van de KWPN-hengstenkeuring van 1 tot en met 4 februari in Den Bosch wordt een dekking van een dressuurhengst en een springhengst verloot onder iedereen die zijn of haar (ongeboren) veulen ingeschreven heeft voor de selectie en/of zich aangemeld heeft voor de nieuwsbrief in de stand van de veulenveiling.

De winnaars mogen kiezen uit één van de hengsten die dit jaar tijdens het KWPN-verrichtingsonderzoek goedgekeurd worden. Hoewel Veulenveiling Prinsjesdag veelal veulens veilt van bewezen hengsten, draagt het bestuur het gebruik van een jonge hengst een warm hart toe. Welke jonge prins past het best op jouw merrie?

EMBRYO VAN CICERO Z EN NIENKE RV IN DE EMBRYO AUCTION

De succesvolle online veiling www.embryoauction.com, dat deel uit maakt van Veulenveiling Prinsjesdag, begint 2017 met de verkoop van een embryo van Cicero Z uit de internationale springpaardenleverancier Nienke RV. De veiling gaat dinsdag 24 januari van start en loopt af op zondag 5 februari.

Het embryo beschikt over uitstekende genen. Cicero Z (v. Carthago Z) is een op-en-top stempelhengst van Stoeterij Zangersheide en de 22-jarige ster-preferente-prestatiemerrie Nienke RV (Emilion x Jason) van Stoeterij Renken leverde al meer dan zeven internationale springpaarden.

Of het nu in combinatie met Cavalier, Concorde of Cardento is, Nienke RV brengt een topspringpaard. Naast de al bekende Grand Prix-springpaarden uit Nienke RV, zoals Sanne RV (Hans Dieter Dreher), Toscane RV (Darragh Kerins) en Wayne RV (Jimmy Torano), breken ook paarden als Balans RV (Hillary McNerney), Champion de Quidam RV (Maureen Bonder & Sofie Yderstraede Bucka) en De Flipper RV (Petronella Andersson & Daniel Deusser) meer en meer door.

HAVENS PARTNER VAN VEULENVEILING PRINSJESDAG

Sinds vele jaren is HAVENS een begrip in de nationale en internationale paardenhouderij. Door nadruk op kwaliteit, productontwikkeling en bewezen resultaten in de topsport is HAVENS uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande merken paardenvoer in Europa.

HAVENS is een dynamisch diervoederbedrijf, sinds 1923 gevestigd in Maashees. Uit meer dan 150 granen, grondstoffen en microcomponenten worden méér dan 90 diervoeders geproduceerd voor alle takken van de dierhouderij. Veulenveiling Prinsjesdag is verheugd HAVENS als nieuwe partner te mogen introduceren.

UW TE VERWACHTEN VEULEN INSCHRIJVEN VOOR 2017 IS AL MOGELIJK

Het inschrijven van uw te verwachten veulen voor 2017 is nu al mogelijk!

Via onderstaande link kunt u het inschrijfformulier downloaden, ook in de stand van de Veulenveiling Prinsjesdag op de KWPN-hengstenkeuring van 1 tot en met 4 februari in Den Bosch kunt u uw veulen(s) in laten schrijven. Onze medewerkers zijn hier aanwezig om de inschrijvingen te verwerken.

INSCHRIJFFORMULIER

Voor meer informatie: www.prinsjesdag.eu, info@prinsjesdag.eu of bel +31-(0)342440100.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Embryoauction
Embryoauction
Prinsjesdag
Prinsjesdag
Email
Email
Copyright © 2017 Veulenveiling Prinsjesdag, All rights reserved.

  

www.embryoauction.com
info@embryoauction.com

www.prinsjesdag.eu
info@prinsjesdag.eu


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Veulenveiling Prinsjesdag · Wakkerendijk 178a · Eemnes, 3755DH · Netherlands