Copy
 

NIEUWSBRIEF VEULENVEILING PRINSJESDAG #31
View this email in your browser
Casuality Z onder Christian Ahlmann, o.a. winnaar van twee zilveren medailles op de Wereldkampioenschappen voor vijf- en zevenjarige springpaarden in Lanaken en fantastisch presterend in 5* wedstrijden.

DE VOLLE BROER OF ZUS VAN CHRISTIAN AHLMANN'S WONDERPAARD CASUALITY Z

Na het fantastische succes van Prinsjesdag afgelopen dinsdag, biedt www.embryoauction.com de komende weken vergelijkbaar topmateriaal aan via het online platform. Vorige week hebben we al uitgebreid stilgestaan bij de eerste dressuurembryo’s waaronder de momenteel lopende veiling van een embryo van Fürstenball uit Edward Gal’s voormalige topmerrie Sisther de Jeu. In de springrichting is deze week een vergelijkbaar interessant embryo in veiling, namelijk een Cassini II uit Curios Z. Ofwel de volle broer of zus van tweevoudig reserve-wereldkampioen Casuality Z van Christiann Ahlmann.
 
De schimmelhengst is winnaar van twee zilveren medailles op de Wereldkampioenschappen voor vijf- en zevenjarige springpaarden in Lanaken. Op CHIO Aken dit jaar werd hij met Christian Ahlmann eerste en derde in de Youngster Tour. Op CSIO5* Sankt Gallen debuteerde Casuality met zijn acht jaar al in het 1.50m en werd hij derde. Afgelopen editie van Aken verscheen Casuality Z voor het eerst met Judy Ann Melchior. Ruiter en paard raken inmiddels zo op elkaar ingespeeld dat de Belgische amazone Casuality volgende week meeneemt naar CSIO-5* in Barcelona.

Vader Cassini II, in 2011 overleden, doet in de fokkerij niet onder voor zijn ‘grote broer’ Cassini I. Hij produceerde talrijke goedgekeurde hengsten en internationale springpaarden. Moeder Curioso Z (Chellano Z) is een halfzus van het 1.45m springpaard Carige (Cassini I) en de 1.35m geklasseerde Gentleman (Guidam). Grootmoeder Ocay (Cambridge) staat bekend als halfzus van de 1.60m springpaarden Restless en Catija ET Z.
                                                         
Andere springembryo’s die de komende weken geveild zullen worden::
- Embryo met alle genenmateriaal van Kannan, de nummer 1 van de WBFSH Sire Ranking.
- Embryo van Europees kampioen Zirocco Blue x Diamant de Semilly uit de sterk verervende Karla-stam.
- Embryo van wereldkampioen Vigo d’Arsouilles uit Curios ET Z, moeder van Christian Ahlmanns wonderpaard Casuality Z.
 
Bent u geïnteresseerd, registreert u zich dan gratis op www.embryoauction.com. U kunt tevens aangeven als u op de hoogte wilt worden gehouden van nieuw aanbod. En heeft u vragen? U kunt mailen aan info@embryoauction.com of bellen naar +31-(0)342440100.
Voor meer informatie: www.embryoauction.com, info@embryoauction.com of bel +31-(0)342440100 of +31-(0)653933150
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Embryoauction
Embryoauction
Prinsjesdag
Prinsjesdag
Email
Email
Copyright © 2015 Veulenveiling Prinsjesdag, All rights reserved.

  

www.embryoauction.com
info@embryoauction.com

www.prinsjesdag.eu
info@prinsjesdag.eu