Copy
 

NIEUWSBRIEF VEULENVEILING PRINSJESDAG #36
View this email in your browser
Zirocco Blue met Jur Vrieling voorafgaand aan de keuring van Aken 2015.

EMBRYO VAN EUROPEES KAMPIOEN ZIROCCO BLUE VDL UIT DIAMANT DE SEMILLY-DOCHTER M VIKARLA B.

Dit embryo is van de tophengst Zirocco Blue VDL die samen met Jur Vrieling deel uitmaakte van het gouden Nederlandse springteam tijdens het Europees kampioenschap in Aken. Zirocco Blue lijkt zijn eigen capaciteiten te vererven aan zijn nageslacht, gezien het grote aantal talentvolle jonge springpaarden van de indrukwekkende schimmel. Dit embryo stamt uit de bekende Karla-stam.
Deze prestatie verervende moederlijn bracht al een groot aantal nakomelingen in de internationale sport. Moeder M Vikarla B is een dochter van de nummer drie van de WBFSH Sire Ranking Diamant de Semilly. Zelf presteerde hij natuurlijk op internationaal niveau, maar zijn derde positie achter Kannan en Cornet dankt hij aan de topkwaliteiten van zijn nakomelingen. Fhycarla van den Bosrand, de volle zus van M Vikarla B springt internationaal 1,45m in Frankrijk.
Verder komen er talloze internationale sportpaarden en diverse goedgekeurde hengsten uit deze interessante moederlijn. Zeer interessant is bovendien de aanwezigheid van Le Tot de Semilly via de sterke moederlijn van Zirocco Blue en via Diamant de Semilly als vader van de moeder van dit embryo.

 
Ziricco Blue en Jur Vrieling tijdens de prijsuitreiking in Aken.
ZIROCCO BLUE VDL
DIAMANT DE SEMILLY
Voor meer informatie: www.embryoauction.com, info@embryoauction.com of bel +31-(0)342440100 of +31-(0)653933150
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Embryoauction
Embryoauction
Prinsjesdag
Prinsjesdag
Email
Email
Copyright © 2015 Veulenveiling Prinsjesdag, All rights reserved.

  

www.embryoauction.com
info@embryoauction.com

www.prinsjesdag.eu
info@prinsjesdag.eu