Copy
Als relatie van Abbink Boekelo Wegenbouw en Abbink Terschelling Grond, Weg en Waterbouw ontvangt u Abbink op Weg
Bekijk deze mail in uw browser

ABBINK OP WEG

In de laatste Abbink op Weg voor de vakantie enkele lopende projecten, een nominatie en een voorbeeld van onze hotbox in de praktijk.

Veel leesplezier! 

ASFALTREPARATIE MET HOTBOX
 
In Landal Greenparks hebben we, met behulp van onze hotbox, meerdere asfaltreparaties verricht. Een juiste temperatuur bij de verwerking van asfalt is heel belangrijk. Met de hotbox blijft de verwerkingstemperatuur optimaal en is zo o.a. heel geschikt voor kleine asfaltreparaties.
VILLAPARK FLORADE
 
Afgelopen weken hebben we flinke vorderingen gemaakt met het bouw- en woonrijp maken van Villapark Florade. De hoogteverschillen in woonlagen worden al duidelijk  zichtbaar.

 
PROJECT STADSVELD
 
De eerste fase van Stadsveld Enschede is ruim voor de bouwvak opgeleverd. Met oog op de leefbaarheid van bewoners is, in overleg met de gemeente Enschede, besloten om fase 2 na de bouwvak vakantie van start te laten gaan.

Volg het project hier
ECOFALT GENOMINEERD
 
Ecofalt is onlangs geselecteerd voor Duurzame Dinsdag. Duurzame Dinsdag biedt duurzame ideeën een podium in politiek Den Haag. Uit ruim 500 inzendingen zijn we uitgenodigd om op de 1e dinsdag van september ons idee m.b.t. Ecofalt toe te lichten en met experts en politiek om tafel te gaan die ons kunnen helpen met het implementeren van Ecofalt binnen overheid en gemeenten.
BOUWVAKVAKANTIE

Vanaf maandag 1 augustus zijn wij, in verband met de bouwvakvakantie, drie weken gesloten. Vanaf maandag 22 augustus zijn wij weer bereikbaar.
CONTACT           

ABBINK BOEKELO
WEGENBOUW B.V.

                  Marssteden 65
                   7547 TE Enschede
 
                   Tel: 053 428 2278
                   Email: info@abbinkboekelo.nl
TERSCHELLING

ABBINK TERSCHELLING
GROND, WEG EN WATERBOUW 
 
Dorpsstraat 24
8896 JE Hoorn | Terschelling
 
Tel: 053 428 2278
Email: info@abbinkboekelo.nl
Copyright © 2016 Abbink Boekelo, All rights reserved.


Uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp