Copy
Bekijk deze email in uw browser

Nieuwsbrief december 2020

Lieve en beste klanten,

De wens om duurzamer om te gaan met ons milieu en zuiniger te zijn met wat we hebben leeft al langer. Door corona is er sprake van een extra impuls. Het is een  streven waar ik helemaal achter sta en waar ik, zowel in de winkel als privé mijn steentje aan bijdraag. Tweedehands kleding past daar perfect bij.

Mijn winkel kan wel wat aandacht gebruiken..

Ondanks dat ik veel complimenten krijg over de kleding die ik namens jullie verkoop, is door de corona de toeloop enigszins gestagneerd. Het feit dat de winkel maar klein is en er maar twee of drie klanten gelijktijdig naar binnen mogen, speelt daarbij vast een rol.  In het algemeen kan ik zeggen dat de ochtenden rustiger zijn dan de middagen. Misschien helpt dat. Wat vast ook helpt is als jullie anderen attenderen op het bestaan van mijn winkel. Mond tot mond reclame werkt per saldo het beste.

We wachten allemaal op ...

Misschien heb je, net als ik, een beetje het gevoel dat je ‘in de wacht staat’. Wachten op het moment waarop het mondkapje weer af mag. Wachten tot restaurants, musea en de sportscholen weer open gaan. Wachten op het moment waarop we onze dierbaren weer mogen aanraken, knuffelen, omhelzen en kussen. Dat is vast ook  het moment waarop we weer zin krijgen om ons mooi (en duurzaam) aan te kleden. Misschien zie ik dan eindelijk een aantal van jullie na lange tijd weer terug in mijn winkel. Ik verheug me erop.

In het zonnetje...

Mag ik voor deze keer mijn vrijwilligers nog even in het zonnetje zetten. Jullie zien ze niet of bijna nooit maar ze zijn er wel en ik mag al vijf jaar op ze rekenen. Mijn echtgenoot doet de financiële administratie  (de winkeladministratie vind ik gelukkig zelf veel te leuk om te doen). Marijke is elke week een dag in de winkel zodat ik beneden orde op zaken kan stellen. Nancy maakt wekelijks de hele winkel schoon en vormgever Tom zorgt ervoor dat mijn website actueel blijft en de nieuwsbrief op de gewenste tijd bij jullie terecht komt. Ik voel me bevoorrecht dat ik met zulke trouwe mensen mag werken. Maar ook jullie zet ik graag even in het zonnetje. Het is heel gezellig als trouwe klanten een bezoekje aan de winkel brengen en op zoek gaan naar iets moois. Maar ik koester ook de bijzondere gesprekken die ik met velen van jullie heb. Het tilt het hebben van een (kleding)winkeltje naar een heel ander niveau. 

De beste wensen...

Vrijdag 18 december is de laatste winkeldag van dit jaar. Ik wens iedereen ondanks alle beperkingen fijne feestdagen. Probeer vooral te genieten van wat wél kan. Op woensdag 3 februari gaat de winkel weer open. Vanaf nu kunnen er ook weer afspraken worden gemaakt voor de inbreng van doordraag en (vroege) voorjaarskleding.

Tot ziens, 

Annemarie
 

 

Zelf kleding inbrengen?
Uitschrijven voor de nieuwsbrief
Copyright © 2020 Van Haar en Voor Haar.

De nieuwsbrief niet meer ontvangen?    Verander je nieuwsbrief voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp