Copy
Bekijk deze email in uw browser

 

De feestelijkste maand van het jaar komt eraan!

Herkennen jullie dit?

September begint meestal nog vrij rustig maar is het eenmaal oktober dan vliegen de dagen als los zand door mijn vingers. Voordat ik het weet  mag ik alweer aan de slag met sinterklaasgedichten en cadeautjes om direct daarna de kerstspullen van zolder te halen.

Over vijf weken begint de kerstvakantie. Vrijdag 20 december is de laatste dag dat we open zijn in 2019. Op woensdag 15 januari 2020 starten we weer. Het voelt onnatuurlijk om de winterinbreng alweer af te bouwen terwijl de echte kou nog moet komen. De gewone winkels hangen in januari alweer vol met voorjaarskleding en daar kunnen we wel even maar niet te lang bij achterblijven. Direct na de vakantie kunnen er afspraken worden gemaakt voor de voorjaarsinbreng.

Begin december brengen we de winkel in kerstsfeer. Dat vind ik ontzettend leuk om te doen. In mijn werkkamer thuis staan de tassen met kerstversiering al te wachten. Dit jaar kies ik ervoor geen apart rek met feestkleding in te richten. Daar is onvoldoende animo voor.  Wat ik binnen krijg aan feestelijke kleding hangt gewoon in het rek. Ik heb de indruk dat velen van jullie gewoon iets moois of comfortabels uit jullie eigen kast trekken.  

Ik kijk terug op een goed seizoen en het loopt nog steeds lekker. Er wordt veel mooie kleding ingebracht en verkocht. Omdat de duurzaamheidsgedachte stevig heeft post gevat in de harten van veel Nederlanders is er steeds meer belangstelling om kleding een tweede kans te geven. Ondanks sites als Marktplaats en Vinted komen er nog steeds nieuwe inbrengers en klanten. Hopelijk zet dit door in 2020.

Ik hoop velen van jullie voor 20 december nog even te zien in de winkel. Vergeet niet om dan een blik te werpen op onze feestelijke kerstetalage.

Met vriendelijke groet,
Annemarie
 

Zelf kleding inbrengen?
Uitschrijven voor de nieuwsbrief
Copyright © 2019 Van Haar en Voor Haar.

De nieuwsbrief niet meer ontvangen?    Verander je nieuwsbrief voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp