Copy
Bekijk deze email in uw browser

Nieuwsbrief juli 2021


Eindelijk zomer!
Wat hebben we er belachelijk lang op moeten wachten. Het voorjaar was koud en nat. En nu ineens is het volop zomer. Niet alleen de temperatuur doet mee maar gelukkig ook de corona-ontwikkelingen. Vrijdag de 18e worden er opnieuw versoepelingen aangekondigd en, eerlijk is eerlijk, het afdoen van het mondkapje zal als een bevrijding voelen. Zeker nu met het warme weer.

Het deed me goed te merken dat veel klanten blij waren dat ze weer konden winkelen. Extra leuk vond ik het feit dat jullie vooral kozen wat jullie zelf mooi vonden, lekker vonden zitten of écht tekort kwamen na een jaar van gesloten winkels en lege winkelstraten. Eerlijk gezegd heb ik zelf ook helemaal niet gelet op trends, kleuren en stijlen in het afgelopen jaar.  

Zomerinbreng gestopt
Het klinkt bijna tegenstrijdig. Is het eindelijk zomer, is de zomerinbreng is alweer gestopt. Maar dat kan helaas niet anders. Half juli gaat de winkel dicht en op woensdag 1 september beginnen we weer. Op dit moment hangt de winkel helemaal vol met leuke zomerkleding en heb ik nog een overzienbare voorraad in de kelder hangen voor de laatste weken. De eindspurt is mede verergerd door het koude weer. Veel inbrengers hebben pas recentelijk hun zomerkleding uitgezocht. Het is moeilijk om nee te zeggen maar ik wil voorkomen dat ik in september nog een winkel vol zomerkleding heb terwijl de 'gewone' winkels al volop met najaarsmode bezig zijn. 

Laatste week, extra korting op alles
Op 14, 15, 16 én zaterdag 17 juli geef ik 25% korting op alle aankopen uit de zomercollectie. Die korting neem ik geheel en al voor mijn rekening en de inbrengers krijgen gewoon de afgesproken 40%. Ik hoop zo een redelijk gat te slaan in de zomercollectie die dan nog in de winkel hangt en ruimte te maken voor de najaarsmode. 

Mag jij weer naar kantoor?
Misschien 'mag' jij na de zomer weer naar kantoor en hoef je niet langer aan de keukentafel te werken. Je garderobe kan wellicht een opfrisbeurt gebruiken na alle zachte broeken, shirts, vesten en truien. Hopelijk zit er in september wat moois voor je bij. 

Afspraak voor inbreng van doordraag- en najaarskleding
Wie een afspraak wil maken voor inbreng in september en/of oktober  kan me mailen of bellen. Bel 06-29270213 of mail naar contact@vanhaarenvoorhaar.nl.  Echte winterkleding en -jassen zal ik dan nog niet aannemen. 

Dankzij jullie ga ik het redden!
Afgelopen tijd zijn een aantal winkels met tweedehands kleding in de regio gestopt. Dat heb ik gemerkt aan een verhoudingsgewijs groot aantal nieuwe inbrengers. Ik ben blij dat ik het financieel heb gered en dat ik er nog steeds zin in heb.  Ik ben blij met jullie enthousiasme, met de gezellige en bijzondere gesprekken en, maar daar zeg ik het niet om, de lieve attenties. Samen gaan we er, na mijn vakantie, een fijn, zesde winkeljaar van maken!!

Misschien zie ik je nog in de komende vier weken. Zo niet, dan hoop ik samen met jou op een zonnige zomer! 
 


 
Zelf kleding inbrengen?
Uitschrijven voor de nieuwsbrief
Instagram
Website
Email
Copyright © 2021 Van Haar en Voor Haar.

De nieuwsbrief niet meer ontvangen?    Verander je nieuwsbrief voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp