Copy
Bekijk deze email in uw browser

Nieuwsbrief januari 2022


Een beter jaar? Ik hoop het van harte!
Om te beginnen wil ik iedereen, hoe cliché ook, het allerbeste wensen voor het jaar dat voor ons ligt. Aan mij en mijn winkeltje zal het niet liggen. Na mijn verlengde kerstvakantie ben ik echt blij dat ik weer mag beginnen.  

De start is anders dan anders. Ik begin namelijk met een megasale. 
De koopjeskelder die velen van jullie zich vast nog herinneren is opgeheven. Toch bleek in de praktijk dat er nogal wat kleding overblijft die in mijn ogen een 'derde ronde' verdient. Sinds september heb ik daarom het een en ander niet meteen naar het goede doel gebracht maar beneden opgeslagen. Deze kleding, waaronder veel mooie jasjes, broeken en jurken, hangt de komende twee weken in de winkel voor 50% van de toch al kleine prijs. Verwacht je in de loop van dit jaar weer een vorm van normaal? Sla dan je slag en koop voor bijna niks een kantoorwaardig jasje of een mooie jurk. .

In de loop van februari gaat de winter in grote stappen de winkel uit 
Februari wordt een combinatiemaand van de laatste winterkleding en de eerste voorjaarskleding. Wie wil kan een afspraak maken voor de inbreng van doordraag- en voorjaarskleding. Kijk voordat je belt of mailt  even welke week je voorkeur heeft (inbrengen kan al vanaf week 4) . Dan kijk ik of daar ruimte is. Bel 06-29270213 tijdens openingstijden van de winkel  of mail naar contact@vanhaarenvoorhaar.nl.  

Wat trekken we aan dit voorjaar?
Als we de toonaangevende tijdschriften mogen geloven dragen we komend voorjaar weer veel jeansmode. Broeken en rokken beginnen laag op de heupen. De rokjes zijn ultra-kort. De broeken zijn zo wijd en zo lang dat de zoom over de grond schuift. Modekleuren zijn botergeel, subtiel beige en zand, helder en limoengroen, olijfgroen en khaki, vurig oranje, rustig grijs, fel fuchsia en blauw in alle nuances. Plissé blijft nog even en de sieraden mogen overdadig en groot. 

We hoe vertaalt zich dit in ons koopgedrag?
Wat we kopen is heel vaak niet hetgeen hierboven staat. Gelukkig maar want mijn winkel hobbelt toch altijd een beetje achter de mode aan. Veel leuker is het om iets wat je al hebt te combineren met iets wat helemaal bij jou én bij nu past. Ik help je daar graag bij. Breng gerust iets mee waar je iets bij zoekt. Het zal niet altijd lukken maar er komt elke week weer heel veel leuks binnen. 

Mag ik een beroep op jullie doen?
Mijn winkel heeft inbreng en klanten nodig voor haar voortbestaan. De afgelopen twee jaar waren pittig. Lockdowns, corona, minder omzet en vaste lasten die gewoon betaald moeten worden. Het jaar 2021 is met een positief saldo geëindigd maar erg veel bleef er niet over. Dus denk aan mijn winkel als je mooie kleding hebt om in te brengen. Denk aan mijn winkel als je iets leuks zoekt om je garderobe op te vrolijken. Vertel familie, vrienden en bekenden waar ze mijn winkel kunnen vinden. 

Hopelijk zie ik velen van jullie de komende twee weken tijdens de megasale. Hopelijk bellen en mailen jullie voor het maken van een inbreng-afspraak. Vanaf komende woensdag 11.00 uur zijn we er weer. 

 PS Sneeuwklokjes
Het sneeuwklokjesfeest op De Boschhoeve in Wolfheze ging vorig jaar niet door vanwege corona. Omwille van een goede spreiding van bezoekers staan alle vrijdagen en zaterdagen in februari in het teken van deze ultieme lentegroet. Kijk op www.boschhoeve.nl  wanneer de kwekerij open is. . 
 
Zelf kleding inbrengen?
Uitschrijven voor de nieuwsbrief
Instagram
Website
Email
Copyright © 2022 Van Haar en Voor Haar.

De nieuwsbrief niet meer ontvangen?    Verander je nieuwsbrief voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp