Copy
Bekijk deze email in uw browser

We zijn er weer!

Jullie willen vast nog niet denken aan de herfst. En toch kunnen we er niet omheen. Het was wel heel frappant dat uitgerekend deze week het weer omslaat. Ik kijk naar buiten en zie een grijze lucht. Toch hoop ik van harte dat we nog een hele mooie nazomer krijgen.

Dat gezegd hebbende wil ik jullie van harte uitnodigen voor een bezoekje aan de winkel. Want vanaf woensdag 4 september zijn we er weer. Er hangt al behoorlijk wat kleding voor het najaar en de afsprakenagenda staat bomvol dus over aanvoer en vernieuwing hebben we niks te klagen.

Wat gaan we zien dit najaar
De mode doet wat de wintermode al heel lang doet. Warme kleuren, aaibare stoffen en klassieke prints.  Het mag allemaal weer wat groter (oversized)  maar daarbij moet het totale plaatje wel in balans worden gebracht.  Dus brede schouders met een smalle broek bijvoorbeeld. De combinatie stoer met verfijnd doen het nog steeds goed. Denk bijvoorbeeld aan een mooi  jurkje met een stoer vest, een mooie maillot met sportieve sneakers of stoere enkellaarsjes. Combineer een sportieve broek met een verfijnde top met daarbij dan weer een lekker vest  of sportief jasje. Grote shawls maken het plaatje compleet.

Blue pearl  
Vaste klanten weten dat ik elk najaar van start ga met  bloembolletjes. De vijfde keer alweer. Dit keer zijn het schattige blauwe krokusjes met een geel hart (Blue pearl).  Destijds was het een attentie voor de start van de winkel. Inmiddels is het een gevestigde traditie. Toen een spannend avontuur want het hebben van een winkel was helemaal nieuw voor mij. Inmiddels voel ik me als een vis in het water in de Weverstraat. Ik verheug me om veel vaste klanten terug te zien. Ik hoop bovendien veel  nieuwe klanten en inbrengers te mogen begroeten. 

Hopelijk snel tot ziens, ook namens Hennie, Jannet, Marijke, Monique en Nancy,

Annemarie
 
 
 

Zelf kleding inbrengen?
Uitschrijven voor de nieuwsbrief
Copyright © 2019 Van Haar en Voor Haar.

De nieuwsbrief niet meer ontvangen?    Verander je nieuwsbrief voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp