Copy
Bekijk deze email in uw browser

Nieuwsbrief maart 2021


Ook zo'n behoefte aan wat anders?
De vaccinaties laten nog even op zich wachten maar ons geduld raakt op. Ook ik ben blij dat de winkel, onder voorwaarden, weer open mag. Gelukkig is er al best veel leuke voorjaarskleding ingebracht. .

Wil je binnenkort een bezoekje aan de winkel brengen...
Bel me dan eerst voor een tijdslot!
Tijdens een tijdslot mag je alleen  of samen met iemand die je goed kent en vertrouwt, een bezoekje brengen aan de winkel. Ik volg ieders wel en wee (met mondkapje) van achter mijn perspex-scherm. Ik kan desgevraagd adviseren of mijn mening geven en hoop van harte dat je iets leuks gaat vinden.  

Ik geef de voorkeur aan persoonlijk contact voor het maken van de afspraken.
Bel 06 29 27 02 13
Krijg je me niet te pakken? Spreek dan je naam en telefoonnummer in of mail naar contact@vanhaarenvoorhaar.nl en laat je naam en telefoonnummer achter. Dan bel ik je terug. Dat mag je ook doen als je een afspraak wil maken voor de  inbreng van doordraag en voorjaarskleding. 

Start van de wekelijkse vooruitblik via Instagram
Ik kondigde het al eerder aan maar nu komt het er echt van. Elke week een voorproefje van de nieuwe inbreng via mijn Instagram-account.  . 

We houden vol
Om als winkel te overleven heb ik jullie nodig. Ik doe mijn best om het winkelen zo veilig mogelijk te maken. Met een tijdslot kan ik de toestroom goed reguleren.
Jullie zijn meer dan welkom!.
 


 
Zelf kleding inbrengen?
Uitschrijven voor de nieuwsbrief
Instagram
Website
Email
Copyright © 2021 Van Haar en Voor Haar.

De nieuwsbrief niet meer ontvangen?    Verander je nieuwsbrief voorkeuren 

Email Marketing Powered by Mailchimp