Copy
Læs nyhedsbrevet i din browser

Nye initiativer, samme fundament

Institut for Relationspsykologi ekspanderer med mange nye initiativer, nye kunder og stor forandring. Vi er blevet flere, har fået ny afdeling på Sjælland og udvikler os i feltet for Relationel Ledelse og Relationel Velfærd.

Samtidig er det præcis den samme kerne, der navigerer alt, hvad vi beskæftiger os med. Det er det relationelle menneskesyn og troen på, at al udvikling, forandring og læring forudsætter stærke og tillidsfulde relationer. Og det er stadig vores kerneopgave at hjælpe jer til at skabe udvikling gennem jeres relationer.

 

Årets spændende konferencer

I 2016 afholder vi en række konferencer - alle med fokus på stærkere relationer:
  • "Kropssprogets betydning i relationelt arbejde": Denne konference afholdes først på Pinenhus Hotel og Konferencecenter 12.-13. maj og derefter på Bautahøj 29.-30. september.
  • "Fra position til relation - Fremtidens ledelse": En nordisk konference for ledere, der foregår på vandet mellem Norge og Danmark 2.-3. juni.
  • "Relationel Velfærd": I samarbejde med en række partnere afholdes en spændende konference om Relationel Velfærd 22.-24. juni i Århus.
Læs om alle vores konferencer

SlankeDuo - Lettere sammen


I Institut for Relationspsykologi ved vi, at sundhed og selvværd har betydning for vores relationelle trivsel. Vi har derfor etableret et samarbejde med psykolog Lotte Quist Michaelsen og coach Jørgen Michaelsen, som driver "Slankeduo - lettere sammen". De kører åbne vægttabsforløb i flere midt- og vestjyske byer. Udover at vejlede i det effektive kostprogram "Sense", har de fokus på de vigtige relationelle og psykologiske faktorer - en vigtig årsag til, at deres mange kursister har tabt mere end 4000 kg!
 
Institut for Relationspsykologi, Præsentation, lang version.
Film
Se vores flotte nye film, hvor vi fortæller om Institut for Relationspsykologi.

 

Gratis hotline

Modtager I flygtningebørn? Institut for Relationspsykologi tilbyder gratis rådgivning til ledere.

Sæt kryds i kalenderen

 

24.02.2016:
Fyraftensmøde:
Relationel dannelse

29.02.2016:
Fyraftensmøde:
Relationel ledelse

10.03.2016: 
Foredrag med Suzy Wengel

30.03.2016:
Fyraftensmøde:
Relationel trivsel

31.03.2016:
Foredrag: At overleve eller leve

27.04.2016:
Fyraftensmøde: Relationel ledelse
Konference tilbageblik 2015 - Institut for Relationspsykologi
 

Konference

Se filmen fra sidste års konference.

 

OBS: Ekstra kursushold!

Vi starter nye åbne RARRT / ICDP kurser modul 1 hold i København og Randers.
Opstart i løbet af foråret.
 
Besøg Institut for Relationspsykologi
Skriv til os
Facebook
Tilmeld foredrag

Om Institut for Relationspsykologi

Institut for Relationspsykologi er et landsdækkende og privatejet psykolog- og konsulentfællesskab. Instituttet arbejder ud fra en relationel tilgang til pædagogik, psykologi og ledelse.

Vi tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise, uddannelse, foredrag, organisations- og ledelsesudvikling og konsulentforløb.

Terapi

Vi tilbyder terapi til enkeltpersoner, par og familier med udgangspunkt i en relationsbaseret tilgang. Vi tager imod klienter med og uden lægehenvisning.

Læs mere...
Hjælp til erhverv
Vi har stor erfaring med at hjælpe private og offentlige virksomheder. Vi tilbyder blandt andet Sundhedsordning med krisehjælp 24-timer i døgnet.
Uddannelser
Vi tilbyder en række forskellige uddannelser, blandt andet de meget efterspurgte ICDP og RARRT uddannelser.

Læs mere....
Foredrag
Institut for Relationspsykologi tilbyder en bred vifte af spændende foredrag indenfor en række områder. Vi tager gerne ud i hele landet.
 

Læs mere..


Afmeld nyhedsbrevet    Opdater dine preferencer