Copy

Glædelig Jul og Godt Nytår!


Et år går på hæld, og snart skriver vi 2017. Det har været et spændende år, og jeg er fuld af taknemmelighed over at have mødt - og samarbejdet med så mange dejlige mennesker. Der er meget at se frem til i 2017, ikke mindst den nationale konference, som vi også præsenterer i dette nyhedsbrev. Konferencen har fokus på "Udvikling gennem relationer" og samler en række af landets førende tænkere og praktikere på området. Jeg ønsker jer alle en glædelig relationel jul og ser frem til at fortsætte samarbejdet med jer i det kommende år – vi ses til konferencen i maj.

De bedste hilsener
Adm. Direktør Jonas Norgaard Mortensen.

National konference 4.-5. maj 2017: Udvikling gennem relationer


Relationer er fundamentale for menneskers dannelse, trivsel og ledelse. Udvikling gennem relationer kan derfor forny og forvandle vores tilgang til fællesskaber, faglighed, ledelse af medarbejdere og udvikling af vores organisationer.

Den nationale konference ”Udvikling gennem relationer” har i 2017 fokus på, hvordan professionelle kan styrke børn og voksnes dannelse, læring og trivsel gennem en øget relationskompetence. Vi vil gå i dybden med denne viden i specialiserede spor, hvor institutioner med en erfaringsrig og relationel profil præsenterer deres tilgange – i samarbejde med undervisere fra Institut for Relationspsykologi.

Oplægsholdere


Vi har et stærkt hold af oplægsholdere, der glæder sig til at inspirere jer!
Finn Thorbjørn Hansen er professor i filosofisk og dialogisk praksis; Julie Nørgaard er konsulent og  redaktør hos joint action; Niels Christian Hvidt er Theol.dr. og lektor; og Jonas Norgaard Mortensen er Adm. Direktør hos Institut for Relationspsykologi. De fire oplægsholdere vil i samspil, samtale og supplement til hinanden afdække de etiske og eksistentielle perspektiver i relationelt arbejde og udvikling.
Per Schultz Jørgensen er professor i psykologi og tidligere formand for Børnerådet. Han har skrevet en lang række bøger, senest bogen ”Broen til det andet menneske”.

Du kan vælge mellem følgende spor:
Spor 1: Udsatte unge og familier.
- Arrangeres i samarbejde med Multi, Havredal Praktiske Uddannelser og Alternativ til anbringelse.
Spor 2: Relationer i fusionsprocesser.
- Arrangeres i samarbejde med Vestervangsskolen i Randers og Hørning Dagtilbud.
Spor 3: Forældresamarbejde.
- Arrangeres i samarbejde med Skive kommune og Instituttets afdeling i Syddanmark.
Spor 4: Relationer på efterskoler.
- Arrangeres i samarbejde med Nysted Efterskole og Skovbo Efterskole.
 
Jeg vil læse mere om konferencen!

Om Institut for Relationspsykologi

Institut for Relationspsykologi er et landsdækkende og privatejet psykolog- og konsulentfællesskab. Instituttet arbejder ud fra en relationel tilgang til pædagogik, psykologi og ledelse.

Vi tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise, uddannelse, foredrag, organisations- og ledelsesudvikling og konsulentforløb.

Terapi

Vi tilbyder terapi til enkeltpersoner, par og familier med udgangspunkt i en relationsbaseret tilgang. Vi tager imod klienter med og uden lægehenvisning.

Læs mere...
Hjælp til erhverv
Vi har stor erfaring med at hjælpe private og offentlige virksomheder. Vi tilbyder blandt andet Sundhedsordning med krisehjælp 24 timer i døgnet.
Uddannelser
Vi tilbyder en række forskellige uddannelser, blandt andet de meget efterspurgte ICDP og RARRT uddannelser.

Læs mere....
Foredrag
Institut for Relationspsykologi tilbyder en bred vifte af spændende foredrag indenfor en række områder. Vi tager gerne ud i hele landet.
 

Læs mere..


Afmeld nyhedsbrevet    Opdater dine preferencer 


 
Institut for Relationspsykologi er et landsdækkende og privatejet psykolog- og konsulentfællesskab. Instituttet arbejder ud fra en relationel tilgang til pædagogik, psykologi og ledelse.

Vi tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise, uddannelse, foredrag, organisations- og ledelsesudvikling og konsulentforløb.

Institut for Relationspsykologi
Skive - Silkeborg - Roskilde - Odense - Viborg
Tlf.: 97 52 00 95

Email: kontakt@relationspsykologi.dk
Hjemmeside: relationspsykologi.dk
Copyright © 2016 Institut for Relationspsykologi, All rights reserved.

You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp