Copy
Læs nyhedsbrevet i din browser

En sommerhilsen

Kalenderen viser snart "sommerferie" - og det er tid til at holde fri med familie og venner. I dette brev vil vi gerne introducere jer for nogle af efterårets spændende arrangementer. Og så vil vi bare ønske jer en skøn sommer med dejlige relationelle oplevelser.

Vi dækker nu også Syddanmark


Det er med stolthed, vi kan fortælle, at vi har ansat Aut. psykolog Camilla Samberg Dahl, der udbyder forløb og kurser på Fyn og i Sønderjylland. Camilla tilbyder undervisning i RARRT og ICDP på modul l og modul ll. Der er også mulighed for særligt tilpassede undervisningsforløb, oplæg og temadage, tilrettet de aktuelle faggrupper, indholdstemaer og ønskede timeantal.

Kurser i RARRT og ICDP

Vi tilbyder følgende kurser i RARRT og ICDP i efteråret 2016:
Modul l: København, Roskilde, Randers, Odense og Holbæk.
Modul ll: København, Randers, Roskilde og Skive.
Træneruddannelse: Roskilde.
Lederuddannelse: Skive.
Forældresamarbejde: Silkeborg.
AKT: Gentofte.

Læs mere om kurser og tilmelding her.
Læs artikel: Hvad er RARRT?
Se film om ICDP
Køb bøger om RARRT og ICDP

Bliv autoriseret relationsleder

I samarbejde med norske relasjonsledelse.no og Jan Spurkeland udbyder Instituttet nu et tredages autorisationskursus i Relationsledelse.
Kurset er opdelt med først 2 dage d. 3-4. nov. 2016 på Hotel Vejlefjord og derefter en opfølgende kursusdag i starten af 2017. Undervisningen giver dig en indføring i den relationelle ledelses værdier, teorier og principper. Jan Spurkeland har skrevet en række bøger om Relationsledelse og er en af Norges førende undervisere i relationsledelse.

Tilmeld dig på: kontakt@relationspsykologi.dk

Efterårets fyraftensmøder

 

Info-aften om stress
Roskilde, Odense og Skive.

Børn i trivsel
Skive, Odense, Roskilde og Silkeborg.

Lettere sammen
Silkeborg, Skive og Viborg.
Ekstra: Månedlige info-aftener.

Tro i psykiatrien
Roskilde.

At overleve eller leve
Silkeborg.

Relationel ledelse
Skive.

Ny psykolog

Vi har ansat en ny dygtig psykolog i Skive-afdelingen. Trine Tirsgaard er uddannet psykolog på Århus Universitet og tager imod klienter gennem sygesikringen.

Konference

Det er efterhånden en fast tradition, at vi hvert år i maj afholder en forårskonference. Og det fortsætter vi selvfølgelig med. Så reserver allerede nu 4-5. maj 2017. Vi vender tilbage med et spændende program!

ICDP

Det glæder os at byde dig velkommen til den internationale ICDP konference 6. okt. 2016, der handler om kroppen og sansernes betydning i den professionelle relation.
Læs mere her.
Besøg Institut for Relationspsykologi
Skriv til os
Facebook
Tilmeld foredrag

Om Institut for Relationspsykologi

Institut for Relationspsykologi er et landsdækkende og privatejet psykolog- og konsulentfællesskab. Instituttet arbejder ud fra en relationel tilgang til pædagogik, psykologi og ledelse.

Vi tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise, uddannelse, foredrag, organisations- og ledelsesudvikling og konsulentforløb.

Terapi

Vi tilbyder terapi til enkeltpersoner, par og familier med udgangspunkt i en relationsbaseret tilgang. Vi tager imod klienter med og uden lægehenvisning.

Læs mere...
Hjælp til erhverv
Vi har stor erfaring med at hjælpe private og offentlige virksomheder. Vi tilbyder blandt andet Sundhedsordning med krisehjælp 24-timer i døgnet.
Uddannelser
Vi tilbyder en række forskellige uddannelser, blandt andet de meget efterspurgte ICDP og RARRT uddannelser.

Læs mere....
Foredrag
Institut for Relationspsykologi tilbyder en bred vifte af spændende foredrag indenfor en række områder. Vi tager gerne ud i hele landet.
 

Læs mere..


Afmeld nyhedsbrevet    Opdater dine preferencer 


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Institut for Relationspsykologi · Nordbanevej 15 · Skive 7800 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp