Copy

Sundhed - i krop og sjæl

Institut for Relationspsykologi har fokus på hele mennesket og derfor også på den fysiske sundhed. Både gennem vores vægttabstilbud, Lettere sammen, men også i et nyt stærkt samarbejde med forskere fra Syddansk Universitet.

Du kan læse mere om den nye afdeling i Viborg og det nye samarbejde i dette nyhedsbrev.
Tak fordi du læser med!

Kærlig hilsen
psykolog Lotte Quist Michaelsen og vægttabskonsulent Jørgen Michaelsen

Institut for Relationspsykologi åbner afdeling i Viborg


Det er med stor glæde, vi kan annoncere, at vi åbner en ny afdeling i Viborg. I lokalerne i Skolestræde 1 er der plads til både kurser, foredrag, terapi og supervision - og her får SlankeDuo også base.
Vi vil gerne fejre den nye afdeling med jer - og inviterer derfor til en festlig åbningsreception 29. sep. 2016 kl. 15-18

Alle er velkomne!
 

Bogrelease


Til åbningsreceptionen 29. sep. i Viborg er der også release på den nye bog: Festlige retter med Sense. Begge forfattere, Suzy Wengel og Laila Celikkol, er med og signerer gerne din nye bog. Instituttets egen psykolog og vægttabskonsulent, Lotte Quist Michaelsen, har skrevet bogens forord.
Der vil også være en lille præsentation ved Suzy Wengel.


Nyt samarbejde mellem forskere fra Syddansk Universitet og Institut for Relationspsykologi: Eksistens og Relation

 
Institut for Relationspsykologi er stolte over et nyt og stærkt samarbejde med lektor og teolog Niels Christian Hvidt og post doc og religionssociolog Elisabeth Assing Hvidt fra Forskningsenheden for Almen Praksis ved Syddansk Universitet.

Samarbejdet indebærer:
1. Forskning i feltet: Eksistens og Relation
2. Uddannelse og kurser
3. Foredrag og arrangementer
4. Ledelses- og organisationsudvikling

Læs pressemeddelelsen: Vi taler alt for lidt om det vigtigste...

Sæt kryds i kalenderen


Stress - og vejen tilbage til et liv i balance
10.11.2016 / Odense
29.11.2016 / Skive

Sense og vægttab v. Slankeduo
05.09.2016 / Silkeborg 
19.09.2016 / Skive
25.10.2016 / Viborg

Børn i trivsel
13.10.2016 / Odense
02.11.2016 / Roskilde
14.11.2016 / Silkeborg

Tro i psykiatrien
23.11.2016 / Roskilde

Relationsledelse
01.11.2016 / Skive

Kurser i RARRT og ICDP


Vi tilbyder løbende kurser i RARRT og ICDP modul 1 og 2, træner - og vejledermoduler, samt leder - og AKTuddannelse.
Se mere og tilmeld dig her.

RelationsledelseI samarbejde med norske relasjonsledelse.no og Jan Spurkeland udbyder Instituttet nu et tredages autorisationskursus i Relationsledelse.
Læs mere og tilmeld dig her.
Artikel om Relationsledelse.

Uddannelse for efterskole-medarbejdereSom noget helt nyt har vi skræddersyet en uddannelse til efterskole-medarbejdere.
Læs mere her.

Niels Christian Hvidt


Niels Christian Hvidt har, med udgangspunkt i en italiensk doktorgrad og professorater i München og Freiburg, udgivet talrige bøger og artikler indenfor feltet for sundhed, eksistentielle ressourcer og tro. Han arbejder i dag ved Forskningsenheden for Almen Praksis på Syddansk Universitet, hvor han underviser kommende læger i at indgå i samtaler om tro, eksistens og relationer. Hans primære forskningsinteresse er de eksistentielle og religiøse ressourcer, der ofte har betydning i livs- og krisemestring. 
Niels Christian Hvidt bliver rådgivende seniorkonsulent hos Instituttet og deltager derigennem i sparring og rådgivning samt i udviklingen af fælles projekter, der har fokus på både relationelle, eksistentielle og samfundsmæssige perspektiver.

 

Elisabeth Assing Hvidt


Post doc og religionssociolog Elisabeth Assing Hvidt har arbejdet med sociale og kulturelle faktorers betydning for individets meningsdannelse og krisehåndtering og arbejder aktuelt med eksistentiel kommunikation i organisationer, herunder sundhedsvæsenet. Hun er ansat ved Forskningsenheden for Almen Praksis på Syddansk Universitet, hvor hun arbejder med forskning og vejledning. Dertil underviser hun på de sundhedsvidenskabelige kandidatuddannelser.
Elisabeth Assing Hvidt samarbejder med Institut for Relationspsykologi omkring udviklingen af fælles udviklings- og undervisningsprojekter med særligt fokus på at styrke den eksistentielle kommunikation.
 


Debat:
Det måske egnede samfund

 

" Man fortæller os, at det enkelte menneskes robusthed dannes i mødet med udfordringer og modstand. Men det passer ikke. Man bliver robust gennem relationer og fællesskaber, som giver styrke og selvværd. Når fællesskaber er i opløsning, bliver mennesker sårbare."

Læs kronikken af bl.a. Jonas Norgaard Mortensen og Else Marie Bech, bragt i Information 31.08.2016.

Om Institut for Relationspsykologi

Institut for Relationspsykologi er et landsdækkende og privatejet psykolog- og konsulentfællesskab. Instituttet arbejder ud fra en relationel tilgang til pædagogik, psykologi og ledelse.

Vi tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise, uddannelse, foredrag, organisations- og ledelsesudvikling og konsulentforløb.

Terapi

Vi tilbyder terapi til enkeltpersoner, par og familier med udgangspunkt i en relationsbaseret tilgang. Vi tager imod klienter med og uden lægehenvisning.

Læs mere...
Hjælp til erhverv
Vi har stor erfaring med at hjælpe private og offentlige virksomheder. Vi tilbyder blandt andet Sundhedsordning med krisehjælp 24-timer i døgnet.
Uddannelser
Vi tilbyder en række forskellige uddannelser, blandt andet de meget efterspurgte ICDP og RARRT uddannelser.

Læs mere....
Foredrag
Institut for Relationspsykologi tilbyder en bred vifte af spændende foredrag indenfor en række områder. Vi tager gerne ud i hele landet.
 

Læs mere..


Afmeld nyhedsbrevet    Opdater dine preferencer 


This email was sent to <<E-mail adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Institut for Relationspsykologi · Nordbanevej 15 · Skive 7800 · Denmark

Email Marketing Powered by MailChimp