Copy
Læs nyhedsbrevet i din browser

Ny afdeling i Aarhus


Institut for Relationspsykologi har indgået et samarbejde med Aarhus Kommune og skal pr 1. maj 2017 varetage den psykologiske bistand og krisehjælp for kommunens medarbejdere. Vi er meget stolte over dette spændende samarbejde og glæder os til at tilbyde Aarhus Kommune vores særlige relationelle tilgang til arbejdet med kommunale sundhedsordninger. I den forbindelse åbner vi en ny afdeling i Aarhus, hvor vi tilbyder både terapi, uddannelsesforløb, udviklingsopgaver og vægttabsforløb. Afdelingen får lokaler i: EcoPark, Bautavej 1A, 8210 Aarhus V.

Ny psykolog søges til afdelingen i Roskilde


Instituttet har mange spændende opgaver, kunder og samarbejdspartnere på Sjælland og leder efter endnu en psykolog til Institut for Relationspsykologi i Roskilde.
Er du psykolog, bor på Sjælland og har en bred erfaring? Drømmer du om et selvstændigt arbejdsliv forankret i et stærkt fagligt fællesskab, og er du passioneret optaget af relationers betydning for den pædagogiske faglighed?
Institut for Relationspsykologi søger en ny kollega, der brænder for at arbejde på basis af relationelle værdier, er selvstændig og udviklingsorienteret, har erfaring med kurser og uddannelse til pædagogisk personale og sætter pris på et engageret og positivt arbejdsmiljø.
Læs mere her.

SlankeDuo i Aarhus!


Det populære forløb: Sense og Psyke Exclusive tilbydes nu i Aarhus.
Har du flere mislykkede vægttabsforløb bag dig, og er du indstillet på at gå et lag dybere og begynde at forstå og arbejde med årsagerne til din overvægt, er dette forløbet for dig. Omdrejningspunktet er de mentale barrierer ifm. vægttab - fokus flyttes fra, hvad du spiser, til hvorfor du overspiser. En psykologisk tilgang til vægttab kan netop være det, der gør, at du knækker koden til varigt vægttab.

Opstart d. 2. maj 2017 – begrænset deltagerantal – tilmeld dig nu, hvis du vil sikre dig en plads.

Konference 4.-5. maj: Udvikling gennem relationer. 


Den nationale konference ”Udvikling gennem relationer” har i 2017 fokus på, hvordan professionelle kan styrke børn og voksnes dannelse, læring og trivsel gennem en øget relationskompetence. Vi vil gå i dybden med denne viden i specialiserede spor, hvor institutioner med en erfaringsrig og relationel profil præsenterer deres tilgange – i samarbejde med undervisere fra Institut for Relationspsykologi.

Se konferencefolder.
Det er nu muligt at deltage en enkelt dag på konferencen!

Den nationale konference: Særligt spor for efterskolemedarbejdere!


Konferencen har 4. maj 2017 et særligt spor for efterskolemedarbejdere. Her er der fokus på, hvordan den relationelle indsats kan tilrettelægges, så eleverne får styrket deres sociale kompetence og karakterdannelse. Sporet indledes med et oplæg ved Per Schultz Jørgensen: "Efterskolen har unikke muligheder for at styrke elevernes karakterdannelse."
Efterfølgende er der workshop og oplæg ved Skovbo Efterskole og Nysted Efterskole, der, i samarbejde med psykolog Annette Groot, har udviklet et spændende program, hvor efterskoleårets fire relationelle faser gennemarbejdes.

Det bliver en spændende og lærerig dag. Husk I kan vælge, om I deltager på hele konferencen - eller kun på torsdagens faglige spor.
Instituttets nye udgivelserJonas Norgaard Mortensen har sammen med forlaget Cura udgivet to nye bøger om Personalisme. Bøgerne er en idehistorisk præsentation af personalismen - den ene skrevet af Jonas Norgaard Mortensen - den anden en genudgivelse af en tekst af K.E. Løstrup fra 1939, hvor han skriver om personalismen i Frankrig.  


Fra Gud, Planeten, Kollektivet og Individet: Lad os samles om næste fase.
Læs denne artikel, der beskriver afslutningen på det kapitel, hvor individualisme, materialisme og rationalisme var frisættende og konstruktivt. Et kapitel, der reelt tager sin begyndelse helt tilbage i Reformationens nøgleår, for præcis 500 år siden.
 


Institut for Relationspsykologi udgiver ganske snart Jonas Norgaard Mortensens "Det fælles bedste" i et nyt oplag. Vi har tilføjet et spændende efterskrift, der tegner de første streger til en personalistisk psykologi.
Har du lyst til at høre mere om vores uddannelser, temadage og foredrag om emnet "Relationskompetence"? Kontakt os og hør mere om de mange muligheder.
Besøg Institut for Relationspsykologi
Skriv til os
Facebook
Tilmeld foredrag
Share
Forward
Share

Om Institut for Relationspsykologi

Institut for Relationspsykologi er et landsdækkende og privatejet psykolog- og konsulentfællesskab. Instituttet arbejder ud fra en relationel tilgang til pædagogik, psykologi og ledelse.

Vi tilbyder privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder psykologisk ekspertise, uddannelse, foredrag, organisations- og ledelsesudvikling og konsulentforløb.

Terapi

Vi tilbyder terapi til enkeltpersoner, par og familier med udgangspunkt i en relationsbaseret tilgang. Vi tager imod klienter med og uden lægehenvisning.

Læs mere...
Hjælp til erhverv
Vi har stor erfaring med at hjælpe private og offentlige virksomheder. Vi tilbyder blandt andet Sundhedsordning med krisehjælp 24-timer i døgnet.
Uddannelser
Vi tilbyder en række forskellige uddannelser, blandt andet de meget efterspurgte ICDP og RARRT uddannelser.

Læs mere....
Foredrag
Institut for Relationspsykologi tilbyder en bred vifte af spændende foredrag indenfor en række områder. Vi tager gerne ud i hele landet.
 

Læs mere..
Institut for Relationspsykologi
Skive - Aarhus - Roskilde - Odense - Viborg
Tlf.: 97 52 00 95

Email: kontakt@relationspsykologi.dk
Hjemmeside: relationspsykologi.dk
Copyright © 2017 Institut for Relationspsykologi, All rights reserved.

You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp