Copy
Nieuwsbrief MHCH -  februari '16
Beste leden van MHC Hoevelaken,

De 1e nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Ik hoop dat jullie 2016 allemaal goed zijn begonnen.

Na een super geslaagd 'Glittergala’ eind november, stonden afgelopen maanden vooral in het teken van zaalhockey en de midwintercompetitie. Met alle extra trainingen een druk programma, maar ook met resultaat. MC3 is afgelopen zondag kampioen geworden! Er zijn nog meer kanshebbers voor een kampioenstitel. Ook het Push & Plons toernooi eind december was weer een groot succes. Dit keer voor zowel de D als de C jeugd!

Helaas bereikte ons recent ook een droevig bericht; Pim Verwers is overleden. Pim was oud-bestuurslid en speler van Veteranen L. Pim heeft veel voor de club gedaan en de uitvaart was een prachtig samenzijn van veel (oud) leden van MHCH. We zullen Pim missen en wensen zijn naasten veel sterkte de komende tijd. 

Zoals bekend gaan we deze zomer veld 1 vervangen. We zijn hiervoor druk in overleg met de gemeente. Hiervoor wordt ook een bijzondere ALV belegd (info volgt later). Wie de afgelopen maanden op de club is geweest, heeft ook kunnen zien dat het nieuwe terras een feit is. Het klusteam heeft bovendien de basis gelegd voor de realisatie van een machtig mooi scorebord!

Ik wens jullie allemaal een sportieve en gezellige start van de 2e helft van het seizoen. Houdt LISA, onze site en Facebook goed in de gaten voor alle informatie en nieuwtjes.
 
Namens het hele bestuur,
Hein Brans
Cursus hardlopen vanaf 28 februari
Op zondag 28 februari start er een nieuwe cursus hardlopen voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen aan deze cursus! Of je nu lid bent van MHCH of niet, man of vrouw, jong of oud. 

Onder de enthousiaste begeleiding van zeer ervaren looptrainers kunnen beginners leren hardlopen. De meer gevorderde lopers werken aan hun techniek en leren hoe ze beter en langer kunnen lopen. 

Wanneer en waar?
Wanneer: zondag 28 februari, 6, 13, 20 en 27 maart, 3, 10, 17 en 24 april en 8 mei. 
Tijd: van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur. Na afloop wordt koffie en thee verstrekt in ons clubhuis.
Kosten: € 50  (contant te voldoen bij de eerste les).

Inschrijven
Uiterlijke inschrijving: zaterdag 20 februari via hardlopen@mhch.nl t.a.v. Stefan Willemen. Graag naam, adres, leeftijd, (mobiel-) telefoonnummer doorgeven en of je beginner of gevorderde bent. 
Zaalhockey
Het zaalhockey seizoen van 2015-2016 zit er bijna op, nog een speelweekend en de resultaten zijn bekend. Heren 1 doet het zeer goed in de zaal, ze staan momenteel 2e met 7 gewonnen wedstrijden en 1 gelijk spel en hebben nog een grote kans om kampioen te worden. Ook de JD1 doet het super in de poule: zij hebben nog geen enkele wedstrijd verloren. De MC1 is in de race voor een mooie tweede plek maar kunnen nog net niet op tegen de MC3. Deze meiden zijn afgelopen zondag kampioen geworden. Ook de MD1 doet goed mee, eerste kunnen ze niet meer worden maar ze bezetten wel een mooie 2e plek.

Enquête 
Maar het gaat natuurlijk niet alleen om het winnen: lekker in de zaal hockeyen, een leuke wedstrijd spelen en gezellig met je team trainen hoort er ook bij. We horen gelukkig veel enthousiaste verhalen van vele teams. Kort na de zaalperiode mailen we een enquête om te inventariseren hoe het is gegaan en wat we voor volgend seizoen kunnen verbeteren dus hou je email in de gaten.
 
Veel plezier en succes tijdens de laatste wedstrijden. Zondag 14 februari spelen er nog een aantal teams thuis in De Slag dus kom gezellig langs om ze aan te moedigen!
Nieuw bestuurslid: Henk de Boer
Mijn naam is Henk de Boer, 38 jaar en getrouwd met Margreet. Sinds kort ben ik de voorzitter van de Feest- en activiteitencommissie van MHCH en dus lid van het bestuur.

We hebben een tweeling Hidde en Marit (6). Margreet en ik zijn in 2004 in de omgeving komen wonen. Na een paar keer verhuisd te zijn, wonen we met veel plezier in het buitengebied van Nijkerkerveen. Onze zoon Hidde speelt bij de Funkies, Margreet bij Veterinnen B en ik speel bij Veteranen B. Ik heb altijd veel gesport, maar hockey doe ik pas sinds kort. Ik heb de club leren kennen als een heel gezellige famillieclub met veel inzet van vrijwilligers. Samen met een erg leuke club vrijwilligers organiseren we de activiteiten binnen de club.
 
In de afgelopen periode zijn er weer een aantal leuke activiteiten geweest zoals de openingsreceptie van het lustrumjaar, Dolle Zondag, het Glitter Gala en het Push&Plons toernooi. In de komende periode worden er nog tal van leuke activiteiten georganiseerd. Wil je weten wat? Hou dan de site en facebook goed in de gaten.

Heb je nog leuke suggesties en ideeën of zou je af en toe wel een handje willen helpen? Laat het weten! Mail dan naar feestcommissie.mhch@hotmail.com.
Vriendjes en vriendinnetjes training
Noteer alvast in je agenda, zeg 't tegen je klasgenootje, buurmeisje/jongetje, neefje of nichtje... maandag 15 FEBRUARI a.s. is er weer VRIENDJES & VRIENDINNETJES TRAINING!  De beste kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken met de hockeysport én met MHCH in het bijzonder.
Leuk: Kangoo training
Begin januari werd de hardloopclinic van het najaar afgesloten met een unieke activiteit: Kangoo Jumpen. Op zondagmorgen klonk er motiverende muziek uit de boxen bij het hockeyveld en sprong een groep van bijna 30 enthousiaste lopers met behulp van speciale Kangoo schoenen over het hockeyveld. Zeker net zo vermoeiend als het hardlopen, maar vooral ook een heel grappig gezicht. Een meisjesteam dat thuis moest verzamelen voor de midwinter-competitie bleef dan ook een tijdje grinnikend langs het veld staan kijken.
Push&Pull toernooi
Push & Plons Toernooi 2015 was weer een groot succes! Op 29 en 30 december hebben vele teams weer gestreden om de eerste prijs tijdens het unieke Push & Plons toernooi. Lekker hockeyen, veel doelpunten, heerlijk lunchen met patat en natuurlijk ook lekker zwemmen in De Slag. Organisatie en scheidsrechters: bedankt! En natuurlijk ook alle teams die hebben mee gedaan dit jaar heel erg bedankt. Wij zien jullie graag terug volgend jaar!

Foto's dinsdag
> Foto's woensdag
Update onderhoudsteam
Er is afgelopen periode heel hard gewerkt aan het nieuwe terras. En het ziet er echt prachtig uit, dus laat die zomer maar komen! Ook de basis voor een professioneel scorebord bij veld 1 is gelegd. De fundering is gestort en deze moet nu eerst minimaal 6 weken uitharden. Dan kunnen de palen worden neergezet en komt het bord er te staan.

Een bijzonder dankjewel aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. En natuurlijk ook Beers Hoveniers
 
Dolle Zondag op 20 maart

Op zondagmiddag 20 maart wordt de 2e helft van het seizoen afgetrapt met een gezellige hockeymiddag. Een hapje en een drankje, lekkere muziek: genoeg redenen om langs te komen. Op deze dag worden de prachtige nieuwe picknicktafels  ingewijd, die gefinancierd zijn met het geld van de Grote Club Actie.

Uitslag Grote Clubactie
Op zaterdagmiddag 12 maart a.s. is het dan zover: de uitslag van de Grote Clubactie wordt bekend gemaakt. Wie gaat er aan de haal met de mooie prijzen? En welk team gaat samen eten bij de Gillende Keukenmeid? Ook maken we dan bekend hoeveel geld er uiteindelijk is opgehaald. Inmiddels is het geld al goed besteedt, want de picknicktafels zijn al aangeschaft!

Meer informatie over tijden etc. volgt. 
Let's Stick Together
De voorbereidingen voor de komende Let’s Stick Together-dag op zaterdag 18 juni 2016 zijn alweer in volle gang. Het enthousiaste organiserende team bestaat dit jaar uit Ellen Imhof, Bart Hulst, Petra van der Stadt, Monique Kok-Koenen en Marjon Pander.
Agenda
Februari
 • 15  - Vriendjes en vriendinnetjes training
 • 20 - 28  voorjaarsvakantie, dus geen training
Maart
 • 12  - Uitslag Grote Clubactie
 • 20  - Dolle zondag 
April
 • 10 - Beginnersclinic (1 van 3)
 • 13 - Beginnersclinic (2 van 3)
 • 17 - Beginnersclinic (3 van 3)
 • 27 - Koningsdag, dus geen training
 • 30 april - 8 mei  meivakantie, dus geen training
Mei
 • 22 -  Familietoernooi
Juni
 •   4 - Mini-slotdag
 • 18 - Jubileum slotdag / Let's stick together - dag 
Naar volledige agenda
Copyright © 2016 MHC Hoevelaken, All rights reserved.


Ontvang je deze e-mail op een verkeerd adres?
Log dan in op Lisa en pas je e-mailadres daar aan.Email Marketing Powered by Mailchimp