Copy
Nieuwsbrief MHCH - november '15
Beste leden van MHC Hoevelaken,

Afscheid voorzitter
Op 29 oktober jl. vond de ALV plaats. Er zijn verschillende zaken de revue gepasseerd, zoals de financiële rapportage. Maar deze ALV stond ook in het teken van het aftreden van Frank Verhulst als voorzitter. Frank heeft zich de afgelopen 4 jaar geweldig ingezet voor onze vereniging. Daarom is hij gelijk benoemd tot erelid van MHCH: bedankt voor alles wat je gedaan hebt voor ons! 

In het zonnetje
Tijdens de ALV zijn nog meer mensen in het zonnetje gezet. Zo zijn Rob de Vries en Margreet van Breemen beiden tot lid van verdienste benoemd vanwege hun jarenlange actieve vrijwillige bijdrage voor de club. Pullen van verdienste zijn voor Pieter Imhof, Mariëlle Hoksbergen, Sandra Schellens, Jur Lecluse, Harmen Heida. Allen bedankt voor jullie inzet. Want zonder vrijwilligers komt geen enkele club vooruit.

Nieuwe bestuursleden
Gelukkig zijn er ook 3 nieuwe bestuursleden benoemd:
 • Nieuwe voorzitter: Hein Brans
 • Voorzitter Activiteitencommissie: Henk de Boer
 • Voorzitter Bar & Beheercommissie: Edgar Eggen
Deze heren stellen zich in de komende nieuwsbrieven voor. Hein Brans trapt af....
De nieuwe voorzitter stelt zich voor: Hein Brans
Mijn naam is Hein Brans, ik ben 46 jaar, getrouwd met Roos en vader van Abel en Madelief. Wij zijn in 2002 in Hoevelaken komen wonen en dit bevalt ons erg goed. 

Ik hockey al ruim 35 jaar. Zowel in mijn jeugd, tijdens mijn studie als ook nu is hockey voor mij altijd dé combinatie geweest van een mooie sport en veel gezelligheid. Dit is wat ik ook herken bij deze hockeyclub. 

De komende periode ga ik mij in eerste instantie verder verdiepen in het reilen en zeilen van de club. Er blijft veel aandacht voor de diverse groepen die actief zijn, het ontwikkelen van de trainingen, het organiseren van goede en leuke activiteiten, maar zeker ook voor verbeteringen in en om het clubhuis. Dat behoud van onze sponsoren en de goede relatie met de gemeente hier van groot belang zijn, spreekt voor zich.

Mocht je goede ideeën hebben, schroom dan niet mij te benaderen. Ik heb er in elk geval veel zin en hoop jullie snel te mogen begroeten!
Lees het volledige artikel
Glittergala 28 november: meld je aan!
Een rode loper, bubbels en hapjes. En natuurlijk lekkere muziek! Op zaterdag 28 november wordt er in het kader van het jubileum van MHCH het GLITTERGALA 'Over de top' georganiseerd. Het belooft een groot feest te worden! Daar wil je bij zijn! 

Wanneer: zaterdag 28 november 2015 van 20:00 tot 1:00 uur
Waar: Clubhuis "Het Ooievaarsnest" 
Voor wie: Iedereen van 18+ met partner (dus ook ouders)
Consumptie: munten € 2,00
Dresscode: Glitter Gala over the top

Aanmelden
De entree is gratis. Maar het clubhuis heeft een maximale capaciteit van 150 personen. Daarom is aanmelding vooraf noodzakelijk. Maak hiervoor gebruik van het online formulier http://goo.gl/forms/efUankG37b

Wees er snel bij want vol=vol!
Aanmelden Glittergala
Spelregelexamen: 34 geslaagden
Op 7 oktober hebben 50 jeugdspelers en ouders het spelregelexamen afgelegd. Met 34 geslaagden was de 'oogst' redelijk. Voor A- en B- jeugd is de cursus verplicht, aan ouders wordt de cursus vrijblijvend aangeboden. Veel ouders -zonder eigen hockeyachtergrond- hebben de behoefte om de spelregels beter te begrijpen.

Positief is dat -wederom– alle deelnemende ouders geslaagd zijn, waarbij 2 ouders hebben aangegeven daadwerkelijk de uitdaging aan te willen gaan om jeugdwedstrijden te begeleiden. De filosofie van de club hierbij is dat ouders 'met hun kind meegroeien'.

Volgende cursus
Voor de spelregelcursus wordt het vernieuwde e-learning systeem van de KNHB gebruikt, waarbij uitsluitend instructie wordt gegeven via korte filmpjes. 
De volgende cursus is in feb/mrt 2016. Aanmelden kan via arbitrage@mhch.nl.

Grote Clubactie: tussenstand

Tussenstand: tijdens de Grote Clubactie zijn 708 loten verkocht door onze leden! Dat betekent rond de € 1.700 voor de club. Dat is een mooi bedrag en een goede bijdrage voor de nieuwe picknicktafels. Er zijn drie teams die overduidelijk de meeste loten hebben verkocht en één echte topverkoper. Wie dat zijn…..? Dat wordt later bekend gemaakt. Maar het is duidelijk dat zij hele mooie prijzen hebben verdiend! 

Online verkoop gaat nog door t/m 19 november
Nog geen loten van de Grote Clubactie kunnen kopen via een van onze clubleden? Koop dan je loten online via https://clubactie.nl/actie/mhchoevelaken.
Jeugdclinic met Sander de Wijn

Zaterdag 10 oktober stond de clinic van onder andere international Sander de Wijn voor de Benjamins, F-jes en E-tjes op het programma. Ruim 100 kinderen kregen training van de top spelers en deden leuke spelletjes. Sander de Wijn zette zich in tijdens een spelletje 8-tegen-1: zelfs in zijn ééntje kon Sander het nog van de jeugdteams winnen!! En de verliezers? Die moesten zich opdrukken.
Na de clinic vond er een heuse 'persconferentie' plaats, waarbij de vraag “heb je een vrouw” wel het meest opviel. En natuurlijk werd de vraag gesteld “wat was uw grootste blunder?” en "wat is uw beste truc?“. En een international gaat natuurlijk niet weg voordat hij de vele shirts, tassen en sticks had voorzien van een handtekening.

Klusteam: bedankt!
Het klusteam is druk bezig! Heel veel gesnoeid, nog meer gesnoeid, een prachtig nieuw welkomstbord bij de ingang, de keuken, bar en clubhuis weer spik-en-span, nieuwe verlichting in de herenkleedkamer, de eerste aanpassingen aan de stereo-installatie en veel veegwerk buiten. En inmiddels zijn deze week de struiken naast het clubhuis geruimd en wordt er gepland voor de uiteindelijke realisatie van het nieuwe terras.
Halloween
Het was griezelen bij MHCH tijdens Halloween. Iedereen zag er geweldig uit, de ene nog enger en griezeliger dan de ander! Natuurlijk zijn er weer mooie foto's gemaakt van alle griezels.
Foto's Halloween
Nieuwjaarsborrel
Zet alvast in je agenda: op zondag 3 januari wordt op de club een gezellige nieuwjaarsborrel georganiseerd om het nieuwe jaar gezamenlijk in te luiden. Naast een hapje en een drankje, is er ook een stampotbuffet. Meer informatie over het tijdstip etc. volgt.
Bite my bitje gemist?
En je hebt nog wel een bitje nodig? Dan kun je ook nog terecht bij onze sponsor Tandarts van der Lubbe in Hoevelaken. Maak een afspraak via telefoonnummer 033 253 4229. Vermeld dat je lid bent van MHCH. De kosten zijn € 40 voor het op maat gemaakte bitje.  En je kunt maar liefst kiezen uit 18 kleuren! 
Ber Berkhout geeft les
Op vrijdag 30 oktober gaf Ber Berkhout (trainer/coach van Heren 1) een bijscholingsavond voor coaches en teammanagers van 8-tallen en junioren. Insteek was om meer inzicht te krijgen in het hockeyspel bij de junioren. Vragen als "hoe wordt een strafcorner tactische genomen" en "welke taken hebben de bepaalde posities in het veld" kwamen aan de orde.
2 nieuwe bordsponsoren
Duo Duo en Bilderberg Hotel De Klepperman waren al bordsponsor van MHCH. Maar zij hebben recent aangegeven nog een tweede bord te willen sponsoren!

Onze dank is groot!
naar foto-album jeugd clinic
Push&Plons toernooi
Wegens groot succes organiseert MHC Hoevelaken ook dit jaar weer het “Push & Plons Zaaltoernooi” in de kerstvakantie. Vanwege ons 40-jarig jubileum hebben we dit jaar zelfs 2 dagen; één voor junioren D-teams en één voor C-teams.Op 29 en 30 december 2015 houden wij dit gezellige toernooi, een leuke combinatie van hockeywedstrijdjes en zwemmen in De Slag.

Schrijf je in voor 17 november a.s. Alle informatie over poule indeling, dagindeling, kosten en inschrijven vind je terug op de website.
Meer informatie over toernooi
Samen schoonhouden
De laatste tijd blijven na de trainingen én na de wedstrijden veel materiaal (pionnetjes, hesjes, ballen et cetera) en rotzooi achter op de velden. Daarom een verzoek aan alle trainers, spelers en supporters: help MHCH netjes houden! Ruim al het (trainings)materiaal op, gooi afval in de afvalbakken en peuken in de asbak.
 
1e wedstrijd Veterinnen B
Donderdagavond 5 november hebben de dames van Veterinnen B hun allereerste hockeywedstrijd gespeeld. Ze speelden thuis tegen het Veterinnenteam van Eemvallei. ‘We waren allemaal best zenuwachtig van tevoren. Maar wel vol adrenaline en heel gedreven om te winnen. Maar Eemvallei was echt wel veel beter. Ik denk dat wij bijna niet over de middellijn zijn geweest. En we hebben wel 15 strafcorners tegen gehad en 0 voor. Ondanks dat hebben we allemaal zo ontzettend veel plezier gehad met elkaar; echt iedereen had lol!
Margreet de Boer heeft speciaal voor deze wedstrijd een wisseltrofee gemaakt. Die staat nu dus bij Eemvallei. Maar in de returnwedstrijd over 3 weken gaan we hem natuurlijk proberen terug te winnen!’.
Lees volledige verslag
Agenda
November
 • 11 - Verkoopmarkt zaalhockey
 • 11 - Informatie avond zaalhockey
 • 13 - Beginnersclinic zaalhockey
 • 13 - Trainersclinic zaalhockey
 • 28 - Glittergala
 • 30 - Pietentraining
December
 •   5 - Start zaalcompetitie         
 • 29 - Push&Plons toernooi D jeugd
 • 30 - Push&Plons toernooi C jeugd
Januari
 •  3 -  Nieuwjaarsborrel
 •  9 -  Start Midwintercompetitie
Naar volledige agenda en details
Volvo clubbonus!
Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van hockeytalent geeft Volvo Cars Nederland op landelijk niveau al bijna 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld. Volvo Cars Nederland keert een bonus van € 1.000 uit aan MHCH wanneer een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo kopen of leasen bij Serva Volvo.

Bekijk hier het filmpje over de Volvo Clubbonus.
Copyright © 2015 MHC Hoevelaken, All rights reserved.


Ontvang je deze e-mail op een verkeerd adres?
Log dan in op Lisa en pas je e-mailadres daar aan.Email Marketing Powered by Mailchimp