Copy
Nieuwsbrief juni 2016 met o.a. de LST dag en de BBQ op 18 juni, nieuws over het slopen ivm komst nieuwe veld 1, verslag Familietoernooi en shoot-out toernooi en meer. 
Nieuwsbrief MHCH   -   eind seizoen '15-'16
We kunnen terugkijken op een prachtig seizoen bij MHC Hoevelaken! Een jubileumjaar met allerlei extra activiteiten naast de normale jaarkalender + een geweldig jubileummagazine, een klusteam dat vol energie veel zaken op het terrein heeft aangepakt, sportieve successen van de diverse teams, zowel in de zaal als op het veld. MHCH mag zich dan ook prijzen dat er steeds vrijwilligers zijn die het weer mogelijk maken om dit allemaal weer voor elkaar te krijgen. Want waarom moeilijk doen, als het SAMEN kan?


TIJD VOOR EEN FEESTJE!  
Iedereen wordt uitgenodigd om van 16.00 uur - 21.00 uur te komen BBQ'en bij MHCH.  Allereerst huldigen we onze kampioenen om 16.00 uur en daarna gaan we gezamenlijk eten.
 
De magie van onze club

In dit thema is de club aangekleed en zijn er veel activiteiten voor de kinderen. Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen diverse circusactiviteiten gaan leren zoals bordjes op stokjes draaien, diabolo, jongleren, menselijke piramide stapelen, bal-lopen en nog veel meer verrassingen. Kom allemaal vooral verkleed in het thema: voor de mooist verklede clown, goochelaar of trapeze-zwaaier (of weet jij nog iets beters?!) ligt een mooie prijs klaar.

Kosten per persoon: 
- vrijwilligers hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen en eten gratis mee!!
- kinderen tot 3 jaar eten gratis mee
- kinderen tussen 4 en 12 eten mee voor € 5 per persoon
- kinderen van boven de 12 en volwassen betalen ieder € 10 persoon.  
De kosten moeten ter plekke worden voldaan. Drinken is hier niet bij inbegrepen.
Vooraf graag jouw keuze aangeven voor vlees of vis.
Laat even weten of je komt en wie je meeneemt, dan kunnen we voldoende inkopen doen.

>>  INSCHRIJFFORMULIER
Let's stick together   -   18 juni
18 juni begint natuurlijk - zoals al meerdere malen aangekondigd, met de Let's Stick Together dag. Wij rekenen erop jullie allemaal te ontmoeten in ons clubhuis op 18 juni.  We maken er een leuke en actieve dag van! 

Per mail wordt volgende week nog een aparte uitnodiging gestuurd. Maar alvast voor de thuis agenda:
09.00 - 10.00 uur Funkeys, Benjamins en F-tallen met hun ouders 
10.15 - 11.15 uur E-6-tallen en E-8 tallen met hun ouders 
11.30 - 12.30 uur D-11-tallen met hun ouders 
12.45 - 13.45 uur C-11-tallen met hun ouders

Kijk voor de complete uitnodiging en voorlopige lijst van vacatures op www.mhch.nl
Help je club: kom ook helpen slopen !
Zoals inmiddels bekend, wordt er vanaf de seizoensstop hard gewerkt aan een nieuw semi-waterveld. En daar kunnen wij als clubleden zelf ook een bijdrage aan leveren! Door een aantal zaken zelf op te pakken bespaart MHCH veel geld, dat daardoor besteed kan worden aan andere dingen, zoals een extra oefenveldje, een nieuwe bar binnen, extra statafels op het terras en nog veel meer.

Wat moet er gedaan worden? SLOPEN! 
 • De tegels rondom veld 1 weghalen en stapelen (hergebruik!).
 • De ballenvangers (netten) achter de goals weghalen (hergebruik!)
 • De reclameborden weghalen en opbergen
 • De omheining van veld 1 weghalen.
Dat is het op hoofdlijnen. Slopen, slepen en stapelen. Niet meer, niet minder, niet spannender. Iedereen kan het! Meld je daarom snel aan per mail bij Harmen Heida (harmen@familie-heida.nl) zodat we een goed beeld krijgen van wie er allemaal komen helpen.
Meer informatie over de werkzaamheden
Even voorstellen: Edgar Eggen
Mijn naam is Edgar Eggen, 48 jaar oud en sinds 2007 lid van MHCH. Dit seizoen ben ik begonnen als bestuurslid Bar & Beheer.

Ik ben getrouwd met Judith en in het bezit van 2 dochters: Tamara (oud-lid) en Jessica (A1). Zelf hockey ik in het roem(be)ruchte Veteranen-B, waar ik al een aantal jaren de vaste keeper ben. Beroepsmatig ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van een bedrijf in Nieuwegein wat voornamelijk allerlei oude media digitaliseert: VDH-media / Filmscanning.nl.

Naar aanleiding van  het aftreden van mijn voorganger Rob de Vries als bestuurslid Bar & Beheer ben ik aangetreden als zijn opvolger en gelijk volop in allerlei lopende en nieuwe plannen gedoken: uitbreiding van het terras, plaatsen van ons immense scorebord, vervanging van ons Veld-1, realiseren van een oefenhoek en pompinstallatie, de blokhut op het terras, vernieuwing van de tapinstallatie, etc. ..........
Lees verder op www.mhch.nl
Volvo Familietoernooi op 16 mei!
Op maandag 16 mei (2e Pinksterdag) waren de hockeyvelden van MHCH weer het toneel voor het jaarlijkse Volvo Familietoernooi. Twaalf teams hadden zich verkleed passend bij het speciale lustrum XL-thema. De hele middag hebben de maar liefst 160 deelnemers sportief met elkaar gestreden.  Velen hebben in de fotobooth een tastbare herinnering laten maken van deze dag. 

De finale was een spannende wedstrijd van de Stokmagneten tegen de XL-erate. In de vijf minuten verlenging werd deze sportieve strijd uiteindelijk gewonnen door de Stokmagneten met een winnend doelpunt van Reimer. Tussen de wedstrijden door werd er genoten van heerlijke hapjes uit de speciale AH-mandjes en een zonnig Italiaans ijsje op ons nieuwe terras. En als afsluiting van de dag kreeg iedereen een verdiend patatje bij de frietkraam en een gezellig drankje.

Wil je de foto’s bekijken? Klik dan hier foto-album 1 (photo booth) of foto-album 2
Verslag shoot-out competitie

Op dinsdagavond 19 april vonden op onze club de voorrondes plaats voor de regionale shootout competitie.  Bij deze competitie kon je je als speler kwalificeren voor de regionale competitie op 8 mei. 
Na een leuke en spannende avond kwamen de volgende winnaars uit de bus: Julia Roele (MD1), Gaya Gustafsson (MB1), Sifra Grevers (MC1), Max Plasschaert (JB1), Senna Hoekstra (MC1) en Gijs Verhulst (JB1).

Op 8 mei moesten deze hockeyers verzamelen bij M.H.C. Weesp voor de regionale finale. Als je door deze finale wist te komen kwalificeerde je je voor de districtsfinale. Zonder noemenswaardige voorbereiding wisten een aantal spelers en speelsters zich toch door de eerste ronde heen te werken.
 • Julia, Sifra en Senna kwamen tot de halve finale.
 • Gaya kwam zelfs tot de finale.
 • Max kwam nog uit in de herkansingsronde, maar ging helaas niet door naar de halve finale. 

Uiteindelijk heeft niemand van MHCH de districtsfinale bereikt, maar als cluppie hebben wij het wel super goed gedaan. 

Meer foto's shoot-out competitie
(Jongste) Jeugd: zomerstop en selectietrainingen

Laatste trainingen

 • De laatste trainingen van dit seizoen zijn in de week van maandag 6 juni t/m 10 juni. Daarna is het zomerstop en starten de trainingen weer na de zomervakantie. 
 • Laatste keeperstraining voor de Jongste jeugd was op vrijdag 3 juni.  
Selectietrainingen
 • Meisjes D leeftijd worden maandag 13 juni verwacht op de club van 17:30- 19:00 
 • Meisjes C leeftijd worden  dinsdag 14 juni verwacht op de club van 19:00-20:30

De nieuwe teamindelingen worden op donderdag 16 juni aan de coaches en de teammangers bekendgemaakt tijdens een info-avond in het clubhuis. Daarna informeren zij hun teams over de nieuwe indelingen en wordt het uiteraard ook op de website geplaatst. 

Bovelander hockeykamp 15 t/m 17 augustus
Ook dit jaar organiseert Bovelander weer 2 kampen op het MHCH terrein in de laatste week van de zomervakantie. Van 15 t/m 17 augustus is het weer 3 dagen lang hockey fun van 9.00 - 17.30 uur op het MHCH complex.  De kosten voor beide kampen bedragen € 169. Meer informatie vind je op www.mhch.nl of op www.bovelander.nl 

Voor de kinderen van 6 t/m 9 jaar is het mini hockeykamp. Dezelfde dagen zijn er voor de kinderen van 10 t/m 13 jaar de Top hockeydagen. Beide kampen staan onder begeleiding van ervaren Bovelander&Bovelander trainers. Dat betekent veel leren aar vooral lekker plezier maken met je vriendjes en vriendinnetjes.
>> meld je aan voor het Mini hockeykamp 
>> meld je aan voor de Tophockey dagen 
Foto's Bovelander hockeykamp 2015
Jubileum magazine te koop
Speciaal voor het 40-jarig jubileum van MHCH is er een uniek magazine gemaakt.  Aan het begin van het jubileumjaar is aan elk team gevraagd om een creatieve teamfoto in te sturen. Al deze foto’s zijn opgenomen in dit magazine. Er staan ook leuke artikelen in over de historie van de club. Wist je bijvoorbeeld dat het clubhuis vroeger een eindje verderop stond en verplaatst moest worden? Een jubileum is - naast een terugblik - ook een mooi moment om vooruit te kijken. Lees de verhalen van de voorzitter en een aantal spelers.
Heerlijk leesvoer dus en een echte ‘must have’ voor ieder lid. Heb je het nog niet? Koop dit unieke magazine dan snel in het clubhuis bij de bar, voor slechts € 5. Je kunt het ook online bestellen voor € 8,50 via http://goo.gl/forms/L4UYl4S0Eu

 
Alvast een fijne vakantie gewenst !!
Nieuwe website in de maak

Wist je al dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan de nieuwe website van MHCH? De huidige website sluit niet meer voldoende aan bij wat wij als club graag willen uitstralen. De nieuwe website biedt meer plaats aan foto’s en ook zijn de kleuren van de club erin verwerkt (lichtblauw, donkerblauw en geel). Op 18 juni - tijdens de Let’s Stick Together dag - gaat de nieuwe website live. Om alvast een beetje in de stemming te komen, hier alvast een sneak preview

Het aandeel van....
De Rabobank heeft momenteel een campagne "het Aandeel van.." die wij als hockeyclub van harte ondersteunen.  Een campagne om vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten. Want zonder onze vrijwilligers zou de club niet kunnen draaien. En we zetten ze graag in het zonnetje, want daardoor krijgen ze vleugels. Dat is inmiddels al 4x gebeurt o.a. met onze topvrijwilliger Ellen Imhof: http://www.hetaandeelvan.nl/?u=341

Wie verdient er volgens jou een eerbetoon op www.hetaandeelvan.nl ? Jouw trainer of coach? Die ene teammaat of die klusser die alles in het clubhuis lijkt te fixen?  Zet hem of haar dan eens goed in het zonnetje via deze campagne en klik op de link hieronder.

 
Geef jouw held van MHCH op
Teams gezocht !
De 24walk4Malawi is een 24-uursestafette waarbij teams vrijdagavond 1 juli 2016 vanaf 19.00 uur tot zaterdagavond (2 juli 2016) 19.00 uur in beweging zijn. Het is een estafette, dus het is niet nodig om met het hele team ook die 24 uur achter elkaar te lopen, als het stokje maar in beweging is. 

Het uiteindelijke doel is uiteraard om te bewijzen dat jullie team het vol kan houden, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor Malawi (Afrika). Malawi, en met name het gebied waar wij deze zomer heen hopen te gaan, is vorig jaar getroffen door een overstroming en dit jaar door een relatief droog regenseizoen, waardoor nu twee oogsten op rij slecht zijn en er een schaarste is aan voedsel. Alle hulp is dus welkom. Help jij mee en durf jij de uitdaging aan te gaan? 


Meer informatie op http://www.hoevelakennaarmalawi.nl/
Copyright © 2016 MHC Hoevelaken, All rights reserved.


Ontvang je deze e-mail op een verkeerd adres?
Log dan in op Lisa en pas je e-mailadres daar aan.Email Marketing Powered by MailChimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
MHC Hoevelaken · Weidelaan 31 · Hoevelaken, Gld 3871PP · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp