Copy
MHC Hoevelaken - april 2017
Het voorjaar is begonnen! Extra leuk om dan een buitensport als hockey te beoefenen of, zoals in mijn geval, om ernaar te kijken. Het bestuur heeft er, samen met de diverse commissies, zin in en bruist van energie.
 
Op het gebied van de financiën gebeurt er van alles. Dit seizoen zijn we gestart met het automatisch incasseren van de contributie. We stellen dit niet verplicht, zoals veel clubs in de omgeving doen, maar willen dit wel sterk stimuleren. Daarom gaan wij ook bij de start van nieuwe seizoen 2017/2018 weer een dringend verzoek doen om deel te nemen aan het automatisch incasseren. 

De bar is op zondag cashless geworden: er is geen contant geld meer aanwezig op de club. Contant geld vormt altijd een risico, dat we op deze manier proberen te beperken. Voorlopig blijft het op zaterdag wel mogelijk om contant af te rekenen. Veel jonge jeugd doet namelijk met contant geld kleine aankopen. En de barbezetting is op zaterdag goed geregeld waardoor het risico aanzienlijk kleiner is.  
Ook de sponsorcommissie zit niet stil. Onder leiding van Wim Pulskens willen we het administratieve traject achter de sponsoring beter vastleggen.

Met de Technische commissie zijn de lijntjes altijd kort. De jeugdtrainers hebben de wens geuit om hun trainersgeld op meerdere momenten, over kortere periodes, uitbetaald te krijgen. Daar hebben we als bestuur gehoor aan gegeven. 
Zo proberen we te luisteren naar de wensen die leven binnen MHCH. Mochten er nog meer zaken zijn die je op financieel gebied graag anders zou zien, m.u.v. de hoogte van de contributie, dan hoor ik dit graag.

Namens het bestuur
Petra Gielen, penningmeester MHCH
 
Huishoudelijk reglement: roken en glaswerk op het terrein
In de ALV eind vorig jaar is het nieuwe Huishoudelijk reglement goedgekeurd. Hierin is een aantal wijzigingen doorgevoerd. 

Roken
Ook onze club wil graag het roken op en rondom de club terugdringen. Het roken in het clubhuis was al lange tijd verboden. Maar nu vragen wij ook om niet meer te roken rondom de velden. Alleen op het verhoogde terras rondom het clubhuis mag nog gerookt worden. En als je rookt wil je dan de peuken in de asbak gooien?

Gebruik glaswerk
Glaswerk mag vanzelfsprekend niet meegenomen worden op het veld. Maar daarnaast willen we net als het roken, het gebruik van glaswerk rond de velden verbieden. Ook hier geldt dat glaswerk alleen op het verhoogde terras rond het clubhuis is toegestaan. We verzoeken een ieder dringend om geen consumpties in glas meer mee te nemen naar het veld.

Binnenkort wordt hier op het terrein signalering aangebracht zodat ook gasten dit weten. Wij vragen iedereen om hier samen op toe te zien.
Grote Clubactie
Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn het zeker niet vergeten!! Eind vorig jaar hebben veel jeugdleden van MHCH loten van de Grote Clubactie verkocht. In totaal zijn er 647 loten verkocht met een opbrengst van meer dan €1.500,- voor de club. Wat een mooi bedrag. Onze dank gaat dan ook weer uit naar alle jeugdleden die de moeite hebben genomen om met het boekje langs familie en bekenden te gaan. Want met dit bedrag worden 4 mini-doeltjes aangeschaft voor het nieuwe oefenveldje. 
 
Prijzen
Afgelopen zaterdag 1 april zijn deze prijswinnaars verrast op de club. Best verkopende lid is Julia Schouten (MD1) met maar liefst 51 loten: zij heeft daarmee een Grays hockeystick gewonnen met dank aan sponsor Van Duinkerken. De teams M8E2 als ook M6F1 hebben beide in totaal 98 loten verkocht! Daarom zijn beide teams verrast met leuke prijzen.

De overige prijzen gaan naar: 
 • Eline Sleeking met 33 loten
 • Nora Vermeer met 32 loten
 • Jouke Holthuis was met 26 loten de beste jongen!
 • Frederique vd Plasschaert was de eerste die een boekje heeft ingeleverd en ontving daarom ook een prijs. 
Heel veel plezier met jullie prijzen en we hopen dat het dit najaar jaar weer lukt om zoveel loten te verkopen met de Grote Clubactie. 

Fluiters opgelet

Fluiters gezocht
Oproep: we zoeken dringend enthousiaste fluiters m/v! Wie o wie wil regelmatig fluitbeurten op zaterdag tegen vergoeding overnemen? Meld je aan via arbitrage@mhch.nl of whatsapp nummer 0641711599​⁠​ (dit is een speciaal nummer voor alles omtrent arbitrage). 

Beurt afkopen
Sta je opgesteld voor je verplichte fluitbeurt maar ben je verhinderd of anderszins? Je kunt nu max. 1x per seizoen je fluitbeurt afkopen voor €5,- per wedstrijd. Je verplichte beurt gaat naar een ander die jouw €5,- krijgt en je beurt overneemt. Het arbitrage team regelt de financiële afhandeling. Graag aanmeldingen voor de invallerspoule voor de zaterdag wedstrijden doorgeven via arbitrage@mhch.nl of whatsapp nummer 0641711599​⁠.

Opzeggen lidmaatschap vóór 1 mei a.s.

Het einde van dit hockeyseizoen lijkt nog heel erg ver weg, maar door verschillende commissies wordt al hard gewerkt aan seizoen 2017-2018. Om dit in goede banen te kunnen leiden, willen we graag tijdig inzicht hebben in eventuele opzeggingen. 

We hopen natuurlijk van harte dat we alle leden volgend seizoen ook weer op het veld zien. Maar mocht je onverhoopt overwegen je lidmaatschap op te zeggen, dan wijzen we je er graag op dat eventuele opzeggingen vóór 1 mei 2017 (schriftelijk) bij de ledenadministratie binnen moeten zijn: ledenadministratie@mhch.nl. De opzegging is definitief als ‘ie bevestigd is door de ledenadministratie. 

 

Volvo hockeybonus voor MHCH

Volvo dealer Serva leverde onlangs een gloednieuwe Volvo bij een van onze leden. En omdat Volvo Serva ons sponsort, krijgen wij als hockeyclub hiervoor een bonus van €1.000!
 
Volvo Cars Nederland keert -als partner van de KNHB en hoofdsponsor van hockeytalent- een bonus uit van 1.000 euro aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer, in dit geval Volvo Serva in Amersfoort, Nijkerk en Soest. Deze €1.000 wordt betaald door de importeur en heeft dus geen invloed op de eventuele inruilprijs of korting. 

Koopt u binnenkort een Volvo?
Dus….. koopt of least u als MHCH lid of ouder van jeugdlid een Volvo bij Volvo Serva, geef dit dan duidelijk aan bij de dealer. Want dan ontvangt onze club €1.000. Met recht een win-win situatie.
Bovelander zomerkamp 2017
Ook dit jaar organiseert Bovelander weer twee kampen op het MHCH terrein in de laatste week van de zomervakantie. Van 14 t/m 16 augustus is het weer 3 dagen lang hockey fun van 9.00 - 17.30 uur op het MHCH complex. De kosten voor beide kampen bedragen € 175 per persoon.

Mini hockeykamp voor kids van 6 t/m 9 jaar
Wat ga je doen allemaal? Lekker trainen onder begeleiding van ervaren B&B Trainers, veel partijtjes en kampspelletjes, een clinic met (ex) hockey international, liedjes zingen en lekker gek doen met de begeleiding. Wat is er verder? Voor iedereen het speciale Bovelander kampshirt, bidon en polsbandje, een opblaasarena, springkussen en speciale spellen, een heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack en veel nieuwe vrienden!
Aanmelden Mini hockeykamp
Top hockeydagen voor hockeyliefhebbers van 10 t/m 13 jaar
Wat ga je doen? Hockeyen, hockeyen en nog eens hockeyen, intensieve trainingen met snelheidsmeters, sleeptafels en ballenkanonnen, trainen met de International, veel partijtjes!  Wat is er verder? Trainingen met een speciaal thema waaronder scoren, passen, verdedigen, een persconferentie met de International, heerlijke lunch, tussendoortjes en warme snack, het unieke Bovelander Kampshirt, bidon en polsbandje en veel nieuwe vrienden!
Aanmelden Tophockey dagen
Shoot-out competitie

In de week van 27 maart zijn tijdens de reguliere trainingen van de D/C/B-jeugd de voorrondes gehouden voor de NK Shoot Out van de KNHB waar MHCH aan meedoet. Ons clubkampioenschap hiervoor wordt gehouden op zondag 9 april om 11.30 uur. Kom gezellig kijken! Daarna weten we welke 2 jongens, 2 meisjes, keeper en keepster de eer van onze club gaan verdedigen op de Districtsfinale van Regio Midden-Nederland op 14 mei bij HC Houten. Succes allemaal! 
 

Young Empire Challenge

De KNHB organiseert op 24 juni bij HC Gooische de Young Umpire Challenge, een evenement voor jonge clubscheidsrechters van 14-18 jaar! Een dag vol workshops om talentvolle jonge clubscheidsrechters een stap verder te helpen. Sommige deelnemers krijgen daarnaast de kans een wedstrijd te fluiten tijdens de D-kampioenschappen. Top-bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn erbij om je te begeleiden en tips te geven. Deelname is gratis! Voor meer informatie en aanmelden verwijzen we je graag naar de website van de KNHB: http://bit.ly/2naWZQT.

Foto's Proud to be FOUT

Eind februari was het jaarlijkse seniorenfeest. Dit jaar met het thema "Proud to be FOUT". Zoals te verwachten ging iedereen goed los met de uitdossingen. Dat vraagt natuurlijk om foto's!! Kijk maar mee....
 

Foto-album Proud to be FOUT
Zaalhockeyseizoen '16-'17

We hebben weer een sportief, druk, gezellig en leuke zaalhockey competitie achter de rug en kijken terug op een geslaagde competitie met 2 kampioenen: de Meisjes B1 en Meisjes D2. Maar dat is nog niet alles, ook hebben we 3 teams (MD1, JC1, JD1) op de tweede plaats, een mooie prestatie! Natuurlijk kon ook dit jaar het Push & Plons toernooi niet ontbreken in de Slag, 2 dagen lekker hockeyen en zwemmen.

We hopen dat alle teams een leuk zaalseizoen hebben gehad en dat de zaalperiode een goede voorbereiding was voor de laatste helft van het veld seizoen. Mocht je nog suggesties hebben voor komend jaar dan kan je die ons laten weten via zaalhockey@mhch.nl.

Cashless zondag
Sinds afgelopen maart kan er in de MHCH kantine op de zondagen alleen nog betaald worden met PIN. Dus er kan niet meer met contant geld betaald worden en er is dan ook geen wisselgeld aanwezig. Er is gelijktijdig een nieuw pinautomaat in gebruik genomen, waarmee contactloos betaald kan worden: makkelijker en sneller.
Agenda
April
 • 14  - Goede Vrijdag - geen training
 • 17 -  2e Paasdag, geen training
 • 24 t/m 30  -  Meivakantie, geen training
Mei
 •  1  - Wel training
 •  2  - Wel training
 •  3 t/m 5 mei  - geen training
 •  5  -  WEL keeperstraining
 • 25 -  Hemelsvaartdag: geen training
 • 26 -  Geen keeperstraining
Juni
 • 5 - 2e Pinksterdag, geen training
Naar volledige agenda
Copyright © 2017 MHC Hoevelaken, All rights reserved.


Ontvang je deze e-mail op een verkeerd adres?
Log dan in op Lisa en pas je e-mailadres daar aan.Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
MHC Hoevelaken · Weidelaan 31 · Hoevelaken, Gld 3871PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp