Copy
Nieuwsbrief MHC Hoevelaken - september '15
Beste leden van MHC Hoevelaken,
Het nieuwe hockeyseizoen 2015-2016 is al even onderweg! Dit bijzondere lustrumseizoen MHCH XL is fantastisch van start gegaan op zaterdag 29 augustus met het OldStorks toernooi (reünie oud-leden) en bijbehorende receptie. Een dag waarin we vele leden van nu tot 40 jaar terug hebben ontvangen. Erg mooi om te zien. Heren B nogmaals dank voor deze mooie kick-off van het lustrum. Op naar het volgende Lustrum Event: de Hockeyclinic voor de Jongste Jeugd op 10 oktober!

Maar dit jaar staat natuurlijk meer op de planning. Zoals de Algemene Ledenvergadering op donderdag 29 oktober. Dit is de kans om invloed uit te oefenen op onze club. Dus zorg dat je erbij bent. 
En de grootste griezeltocht van het jaar komt er ook weer aan op zaterdag 31 oktober.

Houd onze website en Facebook in de gaten voor alle informatie en nieuwtjes.
Wij wensen jullie allemaal een sportief en gezellig hockeyseizoen.

Namens het hele bestuur,
Frank Verhulst
Voorzitter MHCH
Algemene Ledenvergadering 29 oktober
Op donderdag 29 oktober vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Dit jaar vindt er een behoorlijke bestuursvernieuwing plaats. Frank Verhulst, Rob de Vries en Chantal van Doorn treden af. Het is aan de leden:-) maar het bestuur is erg blij met de kandidaatstelling van Hein Brans (voorzitter), Edgar Eggen (Beheer) en Henk de Boer (evenementen & toernooicommissie).

Heren, dank voor jullie kandidatuur!
Trimhockey
Eind augustus/begin september zijn er 2 trimhockey clinics georganiseerd voor alle mensen die tijdens de Let’s Stick Together dag hadden aangegeven wel eens kennis te willen maken met de hockeysport. Het was een groot succes. Tijdens de clinic kwamen alle basistechnieken aan bod. De trimhockey groep traint elke maandagavond van 20.30 - 22.00u op de club. Wil je een keertje meedoen? Geef je dan op via: wimhockey@tjaberinga.com. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een stick, maar sportieve kleding en schoenen met een goed profiel zijn aan te raden.
Aanmelden trimhockey
Vertrouwenspersoon Ongewenst gedrag: Simone vd Marck
MHCH vindt het erg belangrijk dat haar leden zich binnen de sportvereniging veilig en vertrouwd kunnen voelen. Ongewenst gedrag wordt binnen de vereniging dan ook niet getolereerd. Onder ongewenst gedrag verstaat MHCH verbale, fysieke en psychische agressie en seksuele intimidatie. Om veiligheid en vertrouwen te kunnen waarborgen heeft MHCH nu een vertrouwenspersoon aangesteld, die de taak heeft om de omgangsnormen die voor een veilig en vertrouwd klimaat nodig zijn, in stand te houden en te verbeteren. De vertrouwenspersoon luistert naar je verhaal en zoekt naar oplossingen. Informatie wordt absoluut vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets zonder jouw toestemming.

Simone van der Marck is vertrouwenspersoon voor Mixed Hockeyclub Hoevelaken. Je kunt contact met haar opnemen via email svdmarck@hotmail.com of via 0622640036. Vermeld in de email je naam en telefoonnummer en het woord 'VERTROUWENSPERSOON'.  Zij neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op.
Meer informatie en het protocol

Cursus hardlopen voor beginners en gevorderden

MHCH biedt na het grote succes van de voorgaande keren wederom een cursus ‘Leren Hardlopen’ aan. Je kunt je nog tot zaterdag 26 september opgeven om te leren hardlopen onder de bezielende leiding van gediplomeerde looptrainers. Net als vorig jaar worden er twee aparte trainingen gegeven, bedoeld voor beginnende lopers en voor gevorderde lopers. Gedurende een periode van 10 weken ga je éénmaal per week ongeveer anderhalf uur onder begeleiding hardlopen. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de verschillende aspecten van het hardlopen, zoals een goede warming-up, cooling-down en looptechniek. Daarnaast is het plezier en de leuke sfeer ook niet onbelangrijk. Je kunt je opgeven via hardlopen@mhch.nl t.a.v. Stefan Willemen. Graag naam, adres, leeftijd, (mobiel-) telefoonnummer en aangeven of je beginner of gevorderde bent
Aanmelden cursus hardlopen
Bite my bitje!
De KNHB verplicht met ingang van het seizoen 2015-2016 het dragen van een mondbeschermer in georganiseerde wedstrijden. Die maatregel geldt voor alle spelers, van de hoofdklasse tot de allerjongste jeugdteams. Dus ook voor alle leden van MHCH! Wij als club onderschrijven het belang van een bitje en willen jullie wijzen op de verschillende vormen van gebitsbeschermers zodat je een weloverwogen keuze kan maken.  Op de website staat de verschillen tussen de soorten bitjes uitgelegd.

Bitje happen: op maat gemaakte gebitsbescherming
Op zaterdag 3 oktober komt de bij MHCH van 9 - 12 uur . Graag voor 26 september aanmelden via schefferjmm@gmail.com.

Voorgevormde en kant-en-klare gebitsbescherming
Van Duinkerken heeft momenteel een aanbieding: 15% korting op alle hockeybitjes
Reminder: stuur ons je teamfoto

Voor het Jubileummagazine in het kader van MHCH 40 jaar willen we van alle teams een leuke foto hebben. Liefst met een zo origineel mogelijke achtergrond. En als het kan in MHCH tenue! Deze foto graag uiterlijk zondag 27 september mailen naar j.van.gestel@retailstudio.nl.  

Dus jullie hebben nog 2 zaterdagen om deze te maken. Wij zijn benieuwd naar jullie inzendingen. Dank voor de medewerking.


 

Bovelander kamp

Aan het eind van de zomervakantie vond het Bovelander & Bovelander hockeykamp op MHCH plaats. Drie dagen lol, hockeyen, spelletjes, nog meer lol en nog meer hockeyen. Heb je het gemist of wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de foto's in het foto album.
 

foto's Bovelander kamp
Veterinnen op dinsdag
Wisten jullie dat MHCH een Veterinnen elftal heeft die elke dinsdagochtend een competitiewedstrijd speelt? Het is een gezellig team die buiten de wedstrijden om ook leuke uitjes organiseert met elkaar. Maar op dinsdag wordt er fanatiek gehockeyd. Dinsdag 22 september vindt er op MHCH een ‘Warming Up toernooi’ plaats voor Veterinnen teams uit de regio. Wij wensen onze dames veel succes.
 
Halloween op 31 oktober
Zet alvast in je agenda: Halloween 2015 op 31 oktober a.s. Meld je snel aan voor de GROOTSTE griezelspeurtocht van Hoevelaken. Stuur een mail met je naam en in welk team je zit naar feestcommissie.mhch@hotmail.com
Meer informatie
Mail jouw teamfoto
Old Storks toernooi

Zaterdag 29 augustus is het lustrumseizoen zeer feestelijk geopend. Vier teams samengesteld uit oud-leden (Oldstorks) van de club startten het programma om half twee met twee onderlinge wedstrijden, aangemoedigd door leden en nog veel meer oud-leden. De lustrumcommissie, Veteranen B, wil alle vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage aan het geslaagde evenement!

Foto's Old Stork toernooi
Rabo Fandag 24 oktober
Op 24 oktober a.s. is de Rabo hockey fandag in Zoetermeer. Ben je tussen de 6 t/m 12 jaar, schrijf je dan in voor 1 oktober (individueel of met je team) en train samen met internationals. 
 
Meer informatie
Agenda
September
 • 22  - Veterinnen toernooi
 • 30  - Vragenuurtje spelregelexamen:
           20.00 uur clubhuis
Oktober
 •  3  -  Bitjes happen: 
           9  - 12 uur bij MHCH        
 •  7  -  Spelregelexamen:
           20 uur
 • 10  - Clinic jeugd t/m C (info volgt zsm)
 • 24 -  Rabo fandag in Zoetermeer
 • 29 -  Algemene Ledenvergadering
 • 31 -  Halloween: 18 - 22 uur
Naar volledige agenda
Copyright © 2015 MHC Hoevelaken, All rights reserved.


Ontvang je deze e-mail op een verkeerd adres?
Log dan in op Lisa en pas je e-mailadres daar aan. Of stuur 

een mail naar communicatie@mhch.nl


Email Marketing Powered by Mailchimp