Copy
MHC Hoevelaken - januari 2017
Dag allemaal,

Met dit prachtige winterweer denk je wellicht niet direct aan hockey, maar wij zeker wel! 2017 wordt zeker weer een fantastisch jaar, met veel hockey, leuke feestjes en als het even meezit ook weer een paar kampioenen. 

Helaas is 2017 niet voor iedereen goed begonnen. Vorige week bereikte ons het droevige bericht dat Indy Meijer is overleden. Indy was pas 17 jaar en is tot 2014 lid van onze vereniging geweest. Zijn vader hockeyt bij Veteranen L. Wij wensen Peter, Manon en hun twee zoons veel sterkte met dit grote verlies. 

Door het winterse weer zijn de velden helaas niet goed bespeelbaar, maar gelukkig wordt de zaal wel weer flink gebruikt! Zaalhockey in combinatie met zwemmen maakte ook het Push & Plons toernooi dit jaar weer een groot succes. Ik hoop oprecht dat de Slag dit nog lang mogelijk blijft maken. 

De uitrol van het JeugdHockeyplan begint ook goed vorm te krijgen. Elders in deze nieuwsbrief meer daarover. 


Een mooi bericht is dat het Marcel Voskuilen en Sandra Schellen is gelukt om vier Hoevelakense scholen een prachtig schoolhockey programma aan te bieden. Per school krijgen ruim 100 kinderen van de midden- en bovenbouw een goed verzorgde hockeyclinic. 

Het eerstvolgende event is het seniorenfeest op 18 februari. De voorbereiding hiervan is al een tijdje bezig. Met het thema ‘Proud to be FOUT’ belooft dit ook weer een mooie avond te worden. Voor alle seniorleden, maar ook voor ouders van leden die zin hebben in een leuke avond! Kaarten gaan deze week in de voorverkoop. 

Ik wens jullie allemaal een sportieve en gezellige start van de 2e helft van het seizoen. Houdt LISA, onze site, Facebook en Twitter goed in de gaten voor alle informatie en nieuwtjes. Medio maart gaat de reguliere competitie weer van start.

Namens het hele bestuur,
Hein Brans
Jeugd HockeyPlan
Dit seizoen is het nieuwe Jeugd HockeyPlan in werking getreden. Met behoud van het prettige karakter van onze familieclub zet MHC Hoevelaken in op het verbeteren van het spelniveau van de jeugd. Zo zijn de jeugdtrainers inmiddels gestart met de officiële basisopleiding van de Hockeybond en zal het ballenkanon vaker ingezet worden om mee te oefenen.

Ook gaan we met de opbrengsten van de Grote Club Actie extra oefenmateriaal aanschaffen zoals mini-goaltjes en speciale balken om lift-technieken mee te oefenen.

> Meer weten over de achtergrond van dit plan
> Jeugd HockeyPlan (pdf)
Webshop MHCH clubkleding
Sinds december is de webshop voor MHCH clubkleding live. Shirts, broeken, rokjes, truien et cetera zijn online te bestellen. De producten zijn vervolgens af te halen bij Van Duinkerken: zo grijp je nooit meer mis! Een bijkomend voordeel: het levert MHCH een percentage van de omzet op, die besteedt mag worden aan kleding en materiaal voor de club. Dus help onze club en bestel via de webshop!
 
Naar de webshop MHCH-clubkleding
Seniorenfeest "Proud to be FOUT"
Zaterdag 18 februari is hét grote seniorenfeest van dit seizoen met als thema: Proud to be Fout! Een fantastisch thema waar je lekker op los kunt gaan qua uitdossing. Het feest begint om 20.30 uur. Entree tot het feest alleen tussen 20:30 uur en 22:30 uur. 

Voorverkoop
Om drukte aan de deur te voorkomen, gaan de kaarten in de voorverkoop. In principe op maandag- en donderdagavond in het clubhuis. Vanwege weersomstandigheden kunnen tijden van de voorverkoop afwijken. De actuele status wordt vermeld op de website en social media.


Meer informatie over het feest en de voorverkoop 

MHCH Beginnersclinic 2017

Op zondag 2 april a.s. is weer de jaarlijkse MHCH Beginnersclinic. Ken jij nog kinderen uit groep 2 t/m 7 van de basisschool (minimaal 6 jaar) die het leuk lijken om te gaan hockey, vertel ze dan alvast over deze clinic. Ook kinderen vanaf 5 jaar kunnen meedoen met FUNKEY hockey, een nieuwe vorm van sport, spel en een beetje hockey waarbij FUN centraal staat. Na deze clinic kunnen de kinderen in april en mei 3x meetrainen met een team uit hun eigen leeftijdsklasse. 

De kosten bedragen € 20,-. Bovendien krijgen deelnemers een stick en een bal die ze mogen houden! Daarna kan er bepaald worden of ze lid willen worden van onze club.


Meer informatie en inschrijven via www.mhch.nl
Coachavonden
Net als bij de start van het hockeyseizoen organiseert Luc Kemps nu ook weer 2 coachavonden op de club: 
  • Coaches C/D Jeugd: maandag 20 februari van 19.00 - 20.00 uur.
  • Coaches Jongste Jeugd: maandag 6 maart van 19.00 - 20.00 uur.
Wij verwachten dat alle coaches op deze avond aanwezig zijn. Tot dan! 
MHCH op Instagram

Communicatie binnen de club en teams gaat op vele verschillende manieren. Website, de LISA app, Facebook, Twitter en Whatsapp. Momenteel zijn we aan het experimenteren met Instagram. Graag doen wij een beroep op alle Instagrammers van MHCH: tag onze vereniging in jouw leukste hockey-foto’s!!  En heb je nog ideeën of wil je helpen met dit experiment, mail dan naar communicatie@mhch.nl.
 

Creatieve sponsoring

Heb jij een leuk idee om je eigen team, het team van je zoon of dochter of de gehele club te sponsoren, neem dan vooral contact op met de sponsorcommissie om te verkennen wat mogelijk is. Teamtruien, oefenmateriaal of een keepersoutfit liggen voor de hand.

Maar denk ook aan een kortingsactie, een clinic of een bijdrage aan onze gezonde sportkantine behoren tot de mogelijkheden. Neem dan vooral contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@mhch.nl

Start veldtrainingen jeugd

De veldtrainingen starten weer in de week van 20 februari 2017.  

De veld keeperstraining - voor zowel de jongste jeugd en de jeugd teams - starten pas weer op vrijdag 10 maart.

Schoolhockey gaaf!

Ruim honderd leerlingen van vier lagere scholen komen eind maart/begin april kennismaken met hockey. Samen met de buurtcoach van de gemeente heeft Marcel Voskuilen contact gelegd met ’t Blokhuus, de Spreng, De Hoeve en de Schimmelpennick van der Oyeschool.

Onze trainers bieden de leerlingen een gymles aan op ons veld. En deze gymles is natuurlijk een hockeyles. Het doel van dit programma is niet alleen om kinderen te laten ervaren dat bewegen leuk is, maar ook om kinderen kennis te laten maken met een teamsport als hockey.

De eerste stappen om het te organiseren zijn gezet. Er is veel enthousiasme onder de organisatoren en in komende nieuwsbrieven volgt meer informatie.

Oma weet raad: gele sokken!
Oma weet raad met onze lastige gele clubsokken. Want hoe houd je ze nu mooi geel? Het is zo'n lastige kleur! Kijk maar eens naar een team hoeveel verschillende kleuren geel je voorbij ziet komen. Tip: was de gele sokken met roze of rode kleuren tegelijk. Zo blijft de kleur geel het mooist. Probeer het maar eens!  
Handige links

Op de startpagina van www.mhch.nl zijn wat handige links toegevoegd. Zo was er al een link naar de foto-albums van onze club. Hieraan is een link naar de nieuwsbrieven toegevoegd. Ook de webshop is snel te vinden, evenals de MHCH Zoekhoek (op Facebook)

Foto's Push & Plons toernooi 
Wat hebben er weer veel teams van MHCH en uit de regio genoten van het succesvolle Push & Plons toernooi dat eind december plaatsvond in De Slag.

Kijk nog even mee naar de leuke foto's van de 2 dagen: http://www.mhchfotoboek.nl/#!album-148 en http://www.mhchfotoboek.nl/#!album-147.
Copyright © 2017 MHC Hoevelaken, All rights reserved.


Ontvang je deze e-mail op een verkeerd adres?
Log dan in op Lisa en pas je e-mailadres daar aan.Email Marketing Powered by Mailchimp


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
MHC Hoevelaken · Weidelaan 31 · Hoevelaken, NH 3871PP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp