Copy

oktober 2015: Filmontbijt - nieuw logo - peterschap

View this email in your browser

Beste KiKOV-fan

De eerste nieuwsbrief is bij deze een feit. Nog niet in het juiste jasje met de juiste kleuren, maar wel met de uitnodiging voor een grote familie-activiteit, met de aankondiging van de eerstvolgende actie ten voordele van Kinderkanker Oudervereniging Leuven, en met een terugblik op de JUNIORdag.

Zondag 8 november: Filmontbijt met verrassingen

Vanaf 9 uur kan je gezellig komen ontbijten, om 11 uur begint 'Jubilee General', de tweede film van De Kampioenen.

Place to be? café "De Werft" in Geel, de bioscoop is daar vlakbij.
Voor de film stellen we de nieuwe naam van 'de KKOL' voor, een nieuw logo, en een sympathieke peter! Meer dan genoeg redenen om te zorgen dat jij met je gezin erbij bent.

Voor wie? voor alle gezinnen waarvan de laatste jaren een kind in behandeling was, of nog is, op de kinderonco-afdeling van Gasthuisberg in Leuven. Zoals steeds zijn ook de gezinnen van kinderen die overleden zijn meer dan welkom. Heb je nood aan een ontmoeting met andere ouders, ook al ligt de GHB-periode al ver achter je? Kom maar af!

Dankzij de genereuze steun Quintiles Belgium kunnen we het ontbijt én de film HELEMAAL GRATIS aanbieden. (
Quintiles brengt mensen en kennis samen voor een gezondere wereld. Zij organiseren o.m. de wetenschappelijke onderzoeken naar nieuwe medicijnen. En daar zijn ook onco-medicijnen bij.) Een aantal medewerkers van Quintiles komen tijdens het filmontbijt ook helpen als vrijwilliger. Dankjewel, Quintiles!

Inschrijven voor het ontbijt en de film is verplicht, en kan via deze link.
Als er onverhoopt iets zou tussenkomen, dan rekenen we erop dat je dat zo snel mogelijk laat weten via info@kinderkankeroudervereniging.be. Het is jammer om andere mensen te weigeren, en het is niet fijn om eten weg te gooien, omdat mensen die inschreven niet komen opdagen.

KKOL in het nieuw!
Voor de film onthullen we de nieuwe naam en het nieuwe logo van 'de KKOL'. De bestuurders en de bedenkers van de naam vinden hem alvast erg leuk, en we hopen van jullie hetzelfde. De presentatie van het nieuwe logo zal gebeuren door onze nieuwe 'peter' (op de foto hiernaast is hij zelf ook nog een beetje verhuld!). Hij is niet op z'n mondje gevallen, en heeft een groot hart, op de juiste plaats! We hopen dat hij een fijne ambassadeur kan zijn voor K...., euh..., voor onze vereniging!

Acties tvv de KKOL

De Oudervereniging sponsort families om van een fijne vakantie in Villa Rozerood te kunnen genieten, bij pasen en kerstmis is er het ontbijt in het ziekenhuis, er was de JUNIORdag, en de ADO3daagse komt eraan, we kopen de Casperchemo-popjes en infoboekjes voor de patiënten... Dat kost allemaal veel geld. En daarom zijn we erg blij met allerhande acties die opgezet worden!

  • Op zaterdag 7 en zondag 8 november staan de ouders van Fran* met een standje vol zelfgemaakte, mooie kinderspullen - met het fijne label 'Fran* For Friends' - op De Dolle Mart in Putte. Zaterdag van 13 tot 18u, en zondag van 10 tot 17u. De opbrengst komt naar de oudervereniging! Dankjewel! (Wil jij komen helpen met de verkoop, laat dan snel iets weten. Debbie, Benny en Fran* gaan je dankbaar zijn. En wij ook!)
  • Van 18 tot 24 december is er opnieuw 'De Warmste Week' van Studio Brussel. Wij hopen op veel acties ten voordele van de Oudervereniging. Bedenk een leuke actie, surf naar de StuBru-site, scroll tot ergens halverwege in de lijst met goede doelen, en kies de Kinderkanker Oudervereniging Leuven. Wij maken via Facebook, en via de site heel graag reclame voor je actie, en kunnen oproepen lanceren om medewerkers te vinden! De acties moeten niet plaatsvinden tijdens de Warmste Week, ze mogen vooraf al losbarsten! (Tip: bedenk je actie voor 8 november, en maak tijdens het filmontbijt al veel reclame!)

Steun de Kinderkanker Oudervereniging Leuven

Elke gift is meer dan welkom.

Een doorlopende opdracht van 5€ per maand? Dat kan! Een gift aan de oudervereniging onder je eigen kerstboom? Fijn! (Wie 40€ of meer schenkt per jaar, ontvangt een fiscaal attest, zodat je in ruil voor je gift ook wat minder belastingen betaalt!) De opbrengst van een benefietactie? Super!

Het rekeningnummer is BE35 7845 8841 2837. Vermeld 'GIFT', dan zorgen wij begin volgend jaar voor het fiscaal attest.

In naam van alle gezinnen die we kunnen helpen: HARTELIJK BEDANKT!

Terugblik: JUNIORdag

Onze eerste JUNIORdag was een succes voor wie er bij was! De kinderen en ouders werden verwelkomd door een haai-springkasteel, ze konden een regenbuis knutselen, een supercoole badge maken of allerlei circustruukjes uitproberen. (Met dank aan 'It takes 2' voor het gratis ter beschikking stellen van de springhaai!)
Na een zoektocht met opdrachten voor de kinderen en een wandeling voor de ouders, stonden er lekkere pannenkoeken te wachten. Het was ook hartverwarmend om je verhaal te kunnen delen met mensen die je met één woord begrijpen. Werd er een nieuwe traditie geboren?

Vooruitblik: ADO3daagse

De ADO3daagse IS al een traditie. Van zondag 27 tot en met 29 december trekken we opnieuw naar Het Laathof in Hingene. Met een bende ado's tussen 12 en 18 jaar die in behandeling zijn of waren op de onco-afdeling van Gasthuisberg, met top-verpleegster Rita, met enkele ouders en animatoren. We hadden al een Smurfen-thema, iets met Jamie Bond en vorig jaar was het 'Safety First'. Het onderwerp van dit jaar blijft nog even geheim! De uitnodigingen komen er binnenkort aan.

Kreeg jij deze nieuwsbrief via vrienden of kennissen? Mis de volgende zeker niet, en schrijf je via deze link in op de mailing-list. De adressen worden in geen enkel geval doorgegeven. Kijk zeker ook even op onze facebook-pagina.

Ken je families die ook een GHB-avontuur meemaakten of meemaken, en die deze nieuwsbrief misschien niet rechtstreeks kregen?
Stuur hem gerust door!
Dankjewel.

Forward

Met dank aan...