Copy
View this email in your browser

Sæsonevaluering og klubnetværksmøde
d. 28. oktober for ALLE rækker

Kære klubber, trænere, spillere og holdkontaktpersoner

Vi har i en årrække hvert år efter sæsonen haft et juniormøde, hvor sæsonen blev evalueret og tilpasninger diskuteret. I år vil vi gerne udvide dette til at dække alle rækker. Det vil sige, at der bliver møder for:

  • Junior 
  • Damer
  • Herrer (1. div + 2. div.)
  • Slowpitch

Møderne kommer til at foregå i parallel, så man kan ikke deltage i flere grupper. Hvem deltager som repræsentant for dit hold? Tilmelding foregår via dette link

Fokus vil i sagens natur være lidt forskelligt i de forskellige grupper og i bund og grund op til de enkelte rækker, men emnerne længere neden til inspiration. 

Vi kombinerer det med et klubnetværksmøde med vidensdeling og inspiration. Programmet ser således ud:

  • 10.00-10.15: Velkommen
  • 10.15-12.00: Aktivitetsmøde for hver række
  • 12.00-12.30: Frokost
  • 12.30-13.30: Aktivitetsmøde (forsat)
  • 13.30-15.30: Fælles klubnetværksmøde med inspirationsoplæg og vidensdeling
  • 15.30: Opsamling og evaluering + tak for i dag
Vi håber at se alle hold fra alle klubber repræsenteret på dagen. Forbundet byder på frokost og eftermiddagskaffe.

Vel mødt 

Med venlig hilsen
Dansk Softball Forbunds bestyrelse
 
Invitation i pdf
Del gerne invitationen med jeres hold
Emner til inspiration
Junior - Skal vi lave coach pitching i U12? Skal vi være mere organiserede omkring Minor league --og er der nogen, der har mod på at komme med et regeludkast. Skal vi forsat have DM for U12 eller hellere starte og slutte med et fællesstævne, hvor alle hold er sikret et antal kampe? U19 - skal der spilles flere kampe? Skal det være stævneform i stedet? Skal der spilles med i damerækken for at få flere og anderledes kampe? U15 skal vi fastholde 3-holdsstævner eller skal der (både i U12 og U15) tages ugedage i brug?
Damer - Vi startede med 5 hele og 2 halve hold tilmeldt. Vi sluttede med 4 hold - hvordan kan vi gøre det bedre for nye hold? Hvordan kan vi gøre turneringen i sig selv mere interessant - skal man igen se på noget mix, fx i en weekend med U19? Hvordan kan vi højne niveauet i dansk damesoftball? Nogle ideer til rekruttering, der ligger i en skuffe og gemmer sig?
Herrer - 4 hold i 1. division, det er ikke mange. Hvordan kan vi højne niveauet i 2. division, så nogen måske får mod på 1. division? Kan der laves en anden turneringsform, der giver mulighed for at snuse til 1. division? Kan man inddrage U18/U23 som en komponent i 1. division og højne de unges niveau? Nogle ideer til rekruttering, der ligger i en skuffe og gemmer sig?
Slowpitch - Her har Slowpitchgruppen været i gang og omdrejningspunktet for dagen er at få afviklet flere kampe og få mere spil i de kampe der er. Skal vi lave småstævner, så der spilles to-tre kampe på nogle dage fx når Odense spiller. Skal der være tidsbegrænsning på én time? Hvordan undgår vi for mange walks? Eller at folk venter på at få en walk? Skal vi udvide strikezonen? Derudover vil Slowpitchgruppen præsentere et nyt indendørskoncept, der skal hjælpe med rekruttering og lufter ideer omkring en firmaturnering. Generel vidensdeling om, hvordan man får engageret forældre og andre nye spillere.
Tilmeld jer her senest d. 21. oktober af hensyn til forplejning
Copyright © 2018, Dansk Softball Forbund, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@softball.dk 

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

www.softball.dk · www.amerikanskrundbold.dk 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Softball Forbund · Brøndby Stadion 20 · Brøndby 2605 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp