Copy
Nyhedsbrev
September 2016
Formanden har ordet...
v. Henriette Gilhøj
Vi er Dansk Softball - Vi har et godt tilbud til de danske børn! Vi forsætter med at holde fokus på Amerikansk Rundbold som et strategisk indsatsområde. Det er dejligt at se, at flere og flere klubber er i gang. (fortsættes via link)
Læs mere her
Tag på 1-2-træner kurset og bliv klædt på til trænerrollen! 
Sæt kryds i kalenderen d. 29.-30. oktober, hvor det er muligt at komme på 1-2-træner! Mere information om tid og sted følger hurtigst muligt. Der arbejdes også på at udbyde kursuset på Fyn for klubberne Vest for Storebælt. 
Din klub kan få kurset helt gratis, hvis I samler minimum 10 deltagere til kurset. Nemmere bliver det ikke at lade jeres ældste juniorspillere, forældre/bedsteforældre og andre spillere og frivillige snuse til trænergerningen og styrke klubben. Læs mere via linket, og kontakt udviklingskonsulent Tina (tije@softball.dk) for vejledning.
Læs mere her
Herning Baseball og Softball Klub fik opmærksomhed fra lokal-området ved Åbent Hus
To lørdage i august inviterede Herning Trolls alle til at besøge deres nye klub. Der blev spillet en masse Amerikansk Rundbold, og flere af de voksne spillere og forældre hjalp til på dagen. Der var godt fremmøde især til nummer to åbent hus, hvor Herning Folkeblad også kiggede forbi. 
Kender du nogle softball/baseball interesserede i Herning og omegn, så er det bare med at fortælle om vores nye klub - Herning Trolls. De kan kontakte klubbens formand Willem Gielen på willem@gielen.dk
Læs artiklen fra Herning Folkeblad
Slutspillet
De danske mestre i junior og slow pitch 2016 er fundet. Nu gælder det DM slutspillet for Damer og Herrer. Vi starter på lørdag i Stenløse med semifinalerne. Held og lykke til alle hold! Læs mere for at se programmet. 
Læs mere her
Se billeder fra U15 DM her
Galleri - U15 DM
Topdommer på rekord tid 
Jonas Kristensen fra Odense Giants har skabt en komet karriere som international softball dommer, og fik stor ros fra the umpire in Chief ved EM for U19 damer. Nu er han netop hjemvendt fra Super Cuppen, hvor de danske dommere igen repræsenterede Danmark på fornemmeste vis. Læs mere om Jonas' oplevelser, som dommer på europæisk niveau.
Læs mere her
Amerikansk Rundbold er med i publikation fra Center for Ungdomsstudier 
Der er blevet lagt mærke til skoleindsatsen i Amerikansk Rundbold projektet, og efterspørgslen af undervisnings-materiale fra lærere og pædagoger fortsætter. Journalist Lise Kissmeyer var med ude til et af GSK's skolepartnerskaber, og artiklen er med i publikationen for udviklingsprojektet "Skole og foreningsliv i bevægelse", som støttes af Nordea Fonden. 
Læs artiklen her
Vores nye kommunikationsteam har leveret en flot indsat over sommeren på de sociale medier
Alle softball interesserede har fulgt den spændende aktivitet på forbundets facebook side fra de internationale stævner her over sommeren. De fleste posts er blevet set af mellem 3-4000 personer, hvilket er en stor forbedring! Læs mere om teamet og deres opgaver, og om hvordan du kan være med til at udbrede kendskabet til softball.  
Læs mere her
Månedens Softball'er
I denne måned kan du møde landsholdsspiller Kim Lunderød Hansen fra Stenløse Bulls. Landstræner Izzy fortæller om Kim: “Kim is a senior member of the squad and a leader from the middle of the diamond. He has been with the men's national team for more then 9 years. He is a great guy off the diamond and a true competitor on the diamond always works hard for the wins.” Efter en flot sølvmedalje med landsholdet til EM i Italien, gælder det nu slutspillet med hans barndomsklub, Stenløse Bulls, hvor han stadig spiller.

Hvordan begyndte du at spille/blive engageret i softball? 

Jeg blev introduceret for Softball første gang da jeg gik i klub, hvor Thomas Kirstein spottede jeg var god til rundbold. Det gjorde at han trænede pitching med mig 3 timer om ugen over vinteren, og jeg startede rigtigt til Softball ved sæsonstart.

Hvor mange år har du spillet og i hvilke klubber? 
Jeg har spillet i 15 år og altid i Bulls, Stenløse. Derudover har jeg spillet 2 sæsoner i New Zealand og 1 i USA. (plus alle weekend turneringerne rundt omkring i Europa)

Hvad er din største oplevelse med softball?
Det at spille på det danske landshold

Hvorfor spiller du?
Glæden ved spillet og sammenholdet i klubben.

Hvad betyder dit hold/din klub for dig?
Mit hold betyder alt. Jeg kunne aldrig finde på at skifte klub.

Hvorfor vil du anbefale andre at være starte til softball?
Fordi det er den bedste holdsport jeg har prøvet og man får mange bekendtskaber både i ind- og udlandet.

Hvad laver du, når du ikke spiller softball?
Butikschef i netto og familiefar til 2.

Hvad håber du for softball i fremtiden?
Jeg håber det bliver en større sport herhjemme. Så find nogle venner, som I kan ta med ned til den lokale klub.

Nyhedsbrevet fra Dansk Softball Forbund har til formål at give vores klubber, medlemmer og andre softball interesserede gode historier fra den danske softball verden, samt at formidle nyttig viden fra forbundet og Danmarks Idræts Forbund. 
 
Har du en god historie til nyhedsbrevet, eller ønsker du at tilmelde dig mailinglisten, så skriv til nyheder@softball.dk 
Del gerne nyhedsbrevet
Facebook
Instagram
Website
Email
YouTube
Twitter
Copyright © 2016, Dansk Softball Forbund, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@softball.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

www.softball.dk · www.amerikanskrundbold.dk


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dansk Softball Forbund · Brøndby Stadion 20 · Brøndby 2605 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp