Copy
Dansk Softball Forbunds 40 års jubilæum
Del gerne eventet via facebook her
Send din tilmelding via dette link senest 1. december
Andre kommende events + nyheder
Slowpitch clinic
D. 24. november afholdes en slowpitch clinic med instruktører fra det bristiske softball forbund. Download invitationen her. Alle slowpitch spillere opfordres til at deltage uanset niveau og alder - også hvis du er helt ny - der vil være masser af inspiration til alle! 
Husk tilmeldingsfristen er senest på fredag d. 16/11. Gå ikke glip af denne spændende dag med slowpitch softball, så skynd jer at tilmeld jer inden fristen. Deltagerlisten sendes til instruktørerne, så det bliver ikke muligt at tilmelde sig efter denne frist. 
Tilmeld dig her senest d. 16. november
Vil I være spydspidsklub? Gå forrest i jeres klub og få direkte støtte fra forbundet. 
Har du en idé til, hvordan din klub kan blive bedre til lokal rekruttering, så kan I få støtte til at føre den ud i livet. Det skal være et område klubben særligt brænder for og kan f.eks. handle om lokal PR, synlighed, afprøvning af nye events, afprøvning af nye typer tilbud eller nye samarbejdspartnere i lokalområdet. Se 5 konkrete eksempler her, som alle klubber kan bruge i deres ansøgning. 
Læs mere her
Aylet International Games, Israel.
Så er vi klar med endnu en landsholdstur til Israel, og denne gang har vi valgt at tage mange årgange med så både ”nye” og ”gamle” drenge-landsholdspillere får muligheden for at spille sammen igen. Turen finder sted i marts 2019. Tilmelding skal ske senest søndag den 18.11.2018.
Læs mere her
Få penge til din klub - der er stor succes med at søge DIF og DGI's foreningspulje 
3 softball klubber har allerede fået støtte fra foreningspuljen, og fra 2019 er der igen masser muligheder for at få støtte. Kontakt vores udviklingskonsulent, hvis din klub har brug for hjælp til at søge puljen.
Se hvad man kan søge til her
Softball Træner 1 uddannelsen
Nu har du og andre trænere fra din klub chancen for at bruge off-season på at dygtiggøre sig som træner og få undervisning fra internationale og danske softball eksperter! Softball Træner 1 bliver nemlig udbudt i  2019. Gå ikke glip at muligheden!
Se invitationen her
Link til facebook-eventet her
Kan man få de tabte medlemmer igen? - Hvordan?
Når medlemmerne siger farvel til en idrætsforening, er det ofte med håbet om et ”på gensyn”. Det viser en ny undersøgelse foretaget blandt 832 frafaldne medlemmer i seks forbund. 54 procent af de tidligere medlemmer svarer nemlig, at de har lyst til at vende tilbage til idrætten igen. Det er blot én af konklusionerne fra rapporten, der undersøger både motivation og barrierer for idrætsdeltagelsen for de frafaldne medlemmer. 

Kender du nogle tidligere medlemmer, der skal inviteres med til slowpitch i klubben? Eller til Slowpitch dagen hos forbundet d. 24/11? Den personlige invitation kan gøre en stor forskel for om både garvede eller nye voksne får lyst til at spille med. 

Hent rapporten her
Dansk Softball Forbund byder varmt velkommen til nye medlemmer i både vores slowpitch-, kommunikations- og eliteudvalg. Læs mere om udvalgene her
Har du lyst til at prøve kræfter med de spændende indsatser i Dansk Softball Forbund?
Kontakt formand Henri eller udviklingskonsulent Tina, og få en snak om mulighederne i DSoF's udvalg og arbejdsgrupper for indsatserne:
  • Børn under 12 år 
  • Voksne 30+ Slowpitch
  • Organisationsudvikling (klubstøtte, vidensdeling og kommunikation) 
  • Pitcher-Catcher udvikling
Nyhedsbrevet fra Dansk Softball Forbund har til formål at give vores klubber, medlemmer og andre softball interesserede gode historier fra den danske softball verden, samt at formidle nyttig viden fra forbundet og Danmarks Idræts Forbund. 
 
Har du en god historie til nyhedsbrevet, så skriv til info@softball.dk
Del gerne nyhedsbrevet med jeres softball venner
Facebook
Instagram
Website
Email
YouTube
Twitter
Copyright © 2018, Dansk Softball Forbund, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@softball.dk

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

www.softball.dk · www.amerikanskrundbold.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp