Copy
Tweewekelijkse energiebespaartips voor de energieteams
Bekijk deze tips in je browser
Tip 17: Meten is weten 

De technische tips die Vincent Dierickx (Efika en EnergieID) ons gaf op het ontmoetingsmoment werden dankbaar ontvangen door de aanwezigen. Servers, koeling, verlichting en verwarming zullen bij ons geen energie meer slurpen. Het geheim? Meten is weten! Pak dus snel de energiemeter er bij en ga aan de slag. 
 Aan de slag met de energiemeter

Hier vind je een beknopte handleiding, op maat van de energieteams, voor de eenvoudigste energiemeter uit de starterkit. Laat ons weten als je toch nog vragen hebt. 


Vertel ons wat jullie met de energiemeter doen en/of welke opmerkelijke resultaten jullie bekomen. Wij delen dit dan met de andere energieteams, via onze blog.

We bezorgen jullie binnenkort de handleiding van de datalogger, waarmee je via een grafiek een gedetailleerd verslag krijgt van het verbruik van het gemeten toestel. 


 Technische tips om energie te besparen 

Download hier de presentatie van Vincent Dierickx gegeven op het ontmoetingsmoment. Je vindt hier alles terug over optimaliseren wat je hebt, installaties intelligent vervangen en gebruik maken van het natuurlijke moment...

Het complete verslag van het ontmoetingsmoment volgt later.
 
 Overzicht eerder verschenen energietips 
Het totale overzicht vind je hier op onze website (zorg er voor dat je bent ingelogd). 
 

 Teamleden toevoegen aan mailinglist energiebespaartips?

Stuur nuttige tips door naar je collega's uit het energieteam.
Vul hier de e-mailadressen in van je collega’s uit het energieteam die de energiebespaartips ook rechtstreeks willen ontvangen. 
 
 
 
 

 Save@work is een Europees project ter bevordering van energie-efficiëntie in overheidskantoren in 9 Europese landen. In België doen 20 gebouwen van lokale besturen (gemeentes en OCMW's) in de provincie Vlaams-Brabant mee. Daarnaast doet ook het provinciehuis mee.
 


Arbeid & Milieu, partner voor Save@work in België : www.a-m.be |
Emma.denorme@a-m.be 

Dit project draagt bij aan 
de uitdaging
"Vlaams-Brabant klimaatneutraal"


This email was sent to emma.denorme@a-m.be
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&M · tweekerkenstraat 47 · Brussels 1000 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp