Copy

16 септември 2016
 
Четива от седмицата
Работната събота определено убива част от възторга на днешния следобед и освен ако не сте върли работохолици, утре ще искате да го давате по-леко. Затова започвам с една ненатоварваща гледна точка какво означава да си VIP - разбира се провокирана от VIP Brother. | Ако телевизията не е твоето нещо, ето откъс от "Никола Тесла, портрет сред маски". | Както и колекция от дълбокомислени цитати на Робърт Пърсиг. | Предпочиташ да побраузиш? Знае ли Google точно какво търсиш? | Може би Youtube, и защо създателите "Маша и мечока" качват новите епизоди на анимацията първо там. | Защо не малко снимки - еднакво силно е да разглеждаш или четеш за селата в черно и бяло. | В чест на 15 септември: "Не позволявайте да ви унищожат детството!" | И малко по-сериозни теми, като наистина ли живота ни губи посока и смисъл, или просто дефинициите се променят. | Може ли манипулирането на истината и подхранването на страхове от политици и медии да доведе до загуба на контрол и нарастващо недоверие между хората. | Речта на посланика - за първи път се зачитам в подобен текст и дава храна за размисъл. 
Визуално
Back to Black, защото досега не бях слушал нещо на Amy Winehouse. Галерията на Британските награди за фотография на дивата природа. Успехът е "...да мога да се радвам на всяка спечелена точка". Как би изглеждала сутрешната чаша кафе в [изберете си държава]. 12-те черни точки, които няма да можете да видите едновременно. 
Инфографика
БлаGIFни
Любимата ми част е спускането на ботуша.
Мястото
квАРТал фестивал стартира днес и предлага интересни събития чак до неделя. Звучи като добър повод за разходка из центъра на София.  

В Черни вит на хранителен туризъм, но най-вече заради зеленото сирене
Горният текст не е реклама, и карето не е предвидено за такива, но би могло да бъде. Ако имаш идеи, сподели ги на hello@thesnipps.com.
По техни думи
"Хареса ми, с гордост го препратих на колегите. След толкова "усилена" работа в работния почивен ден нещо ново и интересно доста ги зарадва." - Миглена  -- Хубаво е да имам човек, който се гордее дори и с дребните неща като този нюзлетър. 

"В десетката си." - Цецо  -- Целя десетки дори като стрелям напосоки.
Този нюзлетър нe може да приготвя вечеря.
Изпрати го на някого, който е добър в кухнята и му отиди на гости.
Forward
Share
Tweet
© 2016 The Snipps


Email Marketing Powered by Mailchimp