Copy
Författarwebben – ett första nyhetsbrev!
September 2016
 Webbversion |

 

Bara för dig som är författare på

Natur & Kultur Läromedel

Du är det viktigaste vi har


Vi på Natur & Kultur Läromedel är glada och stolta över att få skapa marknadens bästa läromedel tillsammans med dig. Nu öppnar vi Författarwebben för dig som är författare hos oss.

Du behöver ingen inloggning utan följer bara länken http://www.nok.se/lmforfattare

Välkommen!

Nej, du har inte kommit fel

Vi förstår om du inte riktigt känner igen dig men nu har byggdammet lagt sig efter vårens arbete och i förra veckan var det invigning av vår nya reception. Vd Per Almgren klippte band, det åts tårta och arkitekterna fanns på plats för att berätta hur de hade tänkt.
 
Om du har vägarna förbi Karlavägen 31 hoppas vi att du tittar in och provsitter möblerna och prövar kaffet i de nya maskinerna. Och ja, numera är kaffet 100 % klimatkompenserat.
Prisregn över N&K-författare

Hurra för våra författare Åsa Edenfeldt och Pär Sahlin som fått Sveriges Läromedelsförfattares Förbunds priser Lärkungen och Lärkan! Åsa debuterade nyligen med en bok i Input-serien och Pär har skrivit svenskläromedel för både grundskolan och gymnasiet. Vi säger grattis!
Ses vi på bokmässan?

Självklart är Natur & Kultur Läromedel på Bokmässan i Göteborg 22–25 september. Du hittar oss bland annat i monter C03:20 och i Molnet. Och om du behöver en mötesplats har trappan i Natur & Kultur Allmänlitteraturs monter blivit en klassisk sådan. Du hittar den i monter B04:52. Ett tips är att spana efter N&K-loggan redan utanför mässan.
 
Du får det här nyhetsbrevet för att du är författare på Natur & Kultur Läromedel. Vi kommer att höra av oss till dig ett par gånger per termin för att tala om vad som händer på förlaget. Om du vill höra av dig till oss är du alltid välkommen att göra det på lmforfattare@nok.se
Förlaget Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.
Författarwebben
Författarwebben
Kontakta oss
Kontakta oss
www.nok.se
www.nok.se
Natur & Kultur Läromedel
E-post: lmforfattare@nok.se
Besöksadress: Karlavägen 31, 114 31 Stockholm
Postadress: Box 27323, 102 54 Stockholm


Se andra nyhetsbrev från Natur & Kultur
Vill du avregistrera dig helt, klicka här

© Natur & Kultur 2016