Copy
Författarwebben – nyhetsbrev nr 1/2017
Februari 2017
Webbversion

 

Bara för dig som är författare på

Natur & Kultur Läromedel

Nytt år, nya kataloger


För någon vecka sedan dök de upp här på Karlavägen: de nya katalogerna.
Och vilken dag som helst dyker de upp i en postlåda eller ett brevinkast nära dig.
För den otåliga kommer här en länk till webbversionen. Bläddra och njut!
 

 
Vårsol betyder kundmöten


”Många kommer direkt fram till oss och tycker att vi har bra och snygga läromedel.
Det är bra förutsättningar för att prata vidare!” Citatet är hämtat från en intervju med Anne Öhlander som är kundansvarig för skola och förskola. På Författarwebben kan du läsa mer om hur säljteamet arbetar.

På senvintern och våren är det bråda dagar för säljteamet. Kundmötena duggar tätt och om du är nyfiken på var vi träffar skolledare, lärare, IKT-ansvariga och andra intresserade av våra produkter så hittar du informationen i vårt kalendarium.
Nyfiken på NOKflex?I vår nya plattform NOKflex finns bland annat färdiga lektionsaktiviteter som läraren kan genomföra i klassrummet. NOKflex är en komplett digital plattform för undervisning, lärande och bedömning i matematik för åk 7–9 och gymnasiet.

Daniel Barker som är både lärare och en del av utvecklingsteamet bakom NOKflex säger: ”Läraren är den viktigaste faktorn för elevernas resultat. Vi vill med lektionsaktiviteterna i NOKflex stödja och lyfta lärarens roll i undervisningen.”

Se filmen där Daniel Barker genomför en lektionsaktivitet med fokus på begrepp.
Du är det viktigaste vi har

Vi på Natur & Kultur Läromedel är glada och stolta över att få skapa marknadens bästa läromedel tillsammans med dig. På Författarwebben samlar vi nyheter och information för dig som är författare hos oss. Du behöver ingen inloggning utan följer bara länken www.nok.se/lmforfattare

Välkommen!
Du får det här nyhetsbrevet för att du är författare på Natur & Kultur Läromedel. Vi kommer att höra av oss till dig ett par gånger per termin för att tala om vad som händer på förlaget. Om du vill höra av dig till oss är du alltid välkommen att göra det på lmforfattare@nok.se
Förlaget Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.
Författarwebben
Författarwebben
Kontakta oss
Kontakta oss
www.nok.se
www.nok.se
Natur & Kultur Läromedel
E-post: lmforfattare@nok.se
Besöksadress: Karlavägen 31, 114 31 Stockholm
Postadress: Box 27323, 102 54 Stockholm


Se andra nyhetsbrev från Natur & Kultur
Vill du avregistrera dig helt, klicka här

© Natur & Kultur 2017