Wynn’s lanceert Diesel Turbo Cleaner
View this email in your browser
Product banner
Wynn’s introduceert een nieuw product in het professioneel gamma voor dieselmotoren: Diesel Turbo Cleaner. Deze tankbehandeling verwijdert opgehoopte koolaanslag en maakt vastzittende schoepen terug vrij zonder demontage.
Verminder wrijving en slijtage van de motor van uw wagen – Gebruik Wynn’s Super Friction Proofing! Klik hier om verder te lezen.
Wynn’s producten lossen mechanische problemen op en verhinderen ze. Deze poster maakt duidelijk wat de verschillende problemen zijn en welke oplossingen de Wynn’s producten kunnen bieden. Contacteer onze verkoper nog vandaag om een aangepaste versie te bekomen!
Hoe gezond is de lucht uit uw airco? Zijn het allemaal onzichtbare bacteriën en pollen? Gebruik Wynn's Aircomatic III in combinatie met Wynn's Airco-Clean en Wynn's Air Purifier om terug frisse lucht in de auto te krijgen.
Wynn's @ evenementen
Automechanika Dubai
Schwenker
Wynn's Frankrijk 
Truck Roadshow
Zoals aangekondigd in 2015, organiseerde Wynn’s France road shows met de 'Wynn's Camion' buiten het rugby stadion Marcel Michelin in Clermont-Ferrand.
Wynn's keeps you posted!
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube
Google Plus
Problem solver
Contacteer ons
Bezoek onze website
Wynn's Producten
Wist je dat?

Diepzee test – Twee motoren werden gedurende 14 dagen in zout water ondergedompeld. Terwijl ze nog nat waren startte de motor behandeld met Friction Proofing zonder moeilijkheden, de andere motor startte niet.


Tips & Tricks
 
Klanten-getuigenis

Ik heb een BMW 325td van 1997 met 350.000 km. Het prestatievermogen van de wagen is goed, maar de distributieriem maakt veel lawaai. Ik heb Wynn’s Super Friction Proofing gebruikt en een week later merkte ik een groot verschil. De motor functioneerde soepeler en maakte minder lawaai.

Wynn's klant
België
Industriële events

Brevak
05-06/2016
Nederland

Conventie OVAM
06/2016
Italië

Schwenker
Bad Driburg - 06/2016

Wessels Müller
Dortmund - 08/2016
Duitsland

Conventie RILUB
09/2016
Italië

Automechanika
Frankfurt - 09/2016
Duitsland
Share
Tweet
Share
+1
Newsflash
Vorige edities

2015

2016
Copyright © 2016 Wynn's Belgium, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp