Copy
Start Community tegen Eenzaamheid
View this email in your browser
Uitnodiging: Start Community tegen Eenzaamheid

Gemeente Den Haag nodigt eenzame ouderen en iedereen die zich hier verantwoordelijk voor voelt, uit voor de start van de Community tegen Eenzaamheid. Geniet van een kerstlunch op de Pier en denk mee  over de aanpak van eenzaamheid in Den Haag!

Datum:         16 december 2015
Locatie:        De Pier Scheveningen
Tijdstip:        12.00 – 15.30

Direct aanmelden!

Den Haag wil graag een vitale en seniorvriendelijke stad zijn, waarin eenzaamheid wordt bestreden. Daarom nodigt wethouder Karsten Klein (Stedelijke Economie, Zorg en Havens) van de Gemeente Den Haag op 16 december alle oudere bewoners van Den Haag uit om te genieten van een gezellige lunch, verzorgd door Resto van Harte. Tijdens de lunch wordt het startsein gegeven voor de Community tegen Eenzaamheid en worden contacten mogelijk gemaakt tussen onze oudere bewoners onderling.

We nodigen naast u, als oudere inwoner, ook andere partners en organisaties uit om met ons mee te eten, maar ook om met ons mee te denken over de aanpak van eenzaamheid. We hebben tenslotte met z’n allen een gedeelde verantwoordelijkheid om eenzaamheid tegen te gaan. Deze partijen vormen samen de Community tegen Eenzaamheid. Wethouder Karsten Klein draagt deze Community een warm hart toe en verzorgt de opening van het evenement. Om 12.00 verwelkomen wij u op de Pier voor een gevarieerd programma bestaande uit gezamenlijk eten, entertainment en het bestrijden van eenzaamheid. Rond 15.30 sluiten we de dag af. 

U wilt de start van de Community tegen Eenzaamheid toch ook niet missen? Mail direct uw naam, leeftijd, woonplaats en eventuele dieetwensen naar info@seniorvriendelijkdenhaag.nl of bel naar: 070-3228338. U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 09 december. U ontvangt van ons een bevestiging met alle details!

  Contact:                                               
  T:  070-3614004                               
  E:  info@maandvandevitaliteit.nl
  F:  facebook.com/MaandvandeVitaliteit
  T:  twitter.com/maandvitaliteit

 
  Vragen over Gemeentelijk Beleid:
  Elisabeth de Vries, Albert Wagener of Judith Heykers
  T: 06 - 55810285
  E: judith.heykers@denhaag.nl