Copy
NIEUWSBRIEF #2
View this email in your browser
Hello Summer!! 

Na een aantal verhitte trainingen op het FitnessParc mogen we het nu echt roepen ..... het is ZOMER!!!!

Deze nieuwsbrief houdt jullie op de hoogte van alles wat springt en squat bij Varofit. Lees hem goed door zodat je niks mist ;)
50+ Bootcamp

De 50+ Bootcamp training vindt voortaan plaats op maandag van 11.00 - 12.00 uur op het FitnessParc! Zowel vrouwen als mannen zijn van harte welkom in deze les!
Maandag Bootcamp

Elke maandagavond van 19.00 - 20.00 uur zal er ook een Bootcamp training worden gegeven door onze trainer Mickey v/d Vorle. Schrijf je hiervoor in via ons online aanmeldsysteem!
Levend Tafelvoetbal

Zondag 12 Juli deed Team Varofit mee met het 'Levend Tafelvoetbal' toernooi van d'n Brouwer. Wij hebben ontzettend genoten van dit evenement, ondanks het uitblijven van de winst! Ook leuk om te zien dat er zo veel 'Varofitte' mensen in de andere teams present waren. Wij bedanken de organisatie voor de gezellige en sportieve middag!
Varofit FunRun 2015

Zet zondagmiddag 16 Augustus alvast in je agenda, want dan vindt de Varofit FunRun plaats. Deze run is bedoeld voor leden en introducees. Vanuit het Fitness Parc zal een leuke route van 5 en 10 kilometer uitgezet worden door de naastgelegen bossen.  Onderweg zul je voor een aantal verrassingen en uitdagingen komen te staan ;) 
Voor leden kost deelname aan deze ludieke activiteit 1 rit van de rittenkaart en voor introducees zijn de kosten slechts 10 euro. 
Na afloop zal een verfrissend drankje en een gezonde snack voor je klaarstaan! 
Afmeldingen

LET OP!! Afmelden op Teamers.nl kan tot 2 uur van te voren. Het komt voor dat wij leden en proeflessers moeten teleurstellen omdat er te weinig plaatsen zijn in de les. Graag jullie begrip hiervoor.
NIEUW!!  Voedingsbegeleiding

Naast voldoende sport en beweging is een gezond voedingspatroon van groot belang. Om hierin meer kennis en controle te verkrijgen biedt Varofit een 6-weeks traject aan waarin je:
 - inzicht krijgt in jouw inname en uitgave van energie 
 - leert wat functionele voeding is
 - een persoonlijk doel gaat stellen en hier actief mee aan de slag gaat
 - geen dieet volgt maar je huidige voedingspatroon optimaliseert
 

Als je deelneemt aan het voedingstraject bij Varofit krijg je wekelijks een bijeenkomst van 30 minuten in een kleine groep. Buiten deze bijeenkomsten ga je aan de slag met je doel door bijvoorbeeld je energie inname bij te houden middels een voedingsregistratiesysteem. Op deze manier kijkt jouw voedingscoach met je mee en heb je zelf overzicht in je voedingspatroon.

Mail je naam en een korte motivatie naar info@varofit.nl 
Tijd en Datum: afhankelijk van inschrijvingen
Kosten 6-weeks traject: 60 euro.
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Share
Tweet
Forward
+1
Copyright © 2015 Varofit, All rights reserved.