Copy
Kom je ook naar de 2e Innovisie bijeenkomst ?
View this email in your browser

Mag ik je hersens 2 uurtjes lenen? 

Mensen met een verstandelijke beperking hebben het lastig in onze maatschappij. Sommige mensen zijn zodanig beperkt dat ze moeilijk verstaanbaar gedrag vertonen. dit uit zich vaak in zichzelf verwonden, anderen verwonderen, storende geluiden laten horen en/ of moeilijk door te dringen. 

Kan je je er niets bij voorstellen?
klik hieronder voor een fragment van de Documentaire "Jeroen Jeroen" . 

Durf jij de uitdaging aan?
Ik wil samen met jullie de uitdaging aangaan, om juist voor deze ingewikkelde doelgroep te brainstormen welke 'technologische' mogelijkheden we kunnen bedenken om de kwaliteit van leven te verbeteren!

Kom ook! 
Zet je brainpower  samen met andere slimmerds in om werkelijk waarde toe te voegen aan mensen die het hard nodig hebben! 

Geef je hier op voor de Denktank Sessie 1 Maart van 19.30 tot 22.00
Meehelpen?
Vind je dit een leuk initiatief en ben je goed in fotograferen, filmen, mensen verbinden of heb je andere skills?
Klik dan hieronder !
Ik wil graag meehelpen met de organisatie van dit mooie event!
Facebook: 
Er is een Innovisie Facebook groep waar 2 a 3 keer per week interessante artikelen gedeeld worden door de inmiddels meer dan 100 leden. Wil je ook meer op de hoogte blijven word dan lid van de Innovisie groep!
Kom bij de Facebook Innovisie groep !
Locatie
De Innovisie Denktank bijeenkomst zal gehouden worden in het inspirerende Permanent Future lab. Dit Lab is gevestigd binnen een Seats2meets locatie. Wil je weten hoe je daar komt?
Klik dan hieronder!
Hoe kom ik naar het Permanent Future Lab?
Uitgangspunten innovisie
1.Mensen komen om hun ervaringen en kennis vrijblijvend en organisatieoverschrijdend te delen met anderen om er gezamenlijk beter van te worden. 
2. Het is de bedoeling om gezamenlijk thema's/ stellingen of problemen te verkennen en tot nieuwe inzichten/ ideeën te komen. Niets meer en niets minder. 
3. De thema's binnen innovisie zullen altijd een relatie hebben met technologie en zorg. 
4. Ideeën of innovaties die ontstaan bij Innovisie zijn voor iedereen toegankelijk en beschikbaar. Wil je er eentje uitwerken met een clubje? maak dan een partup aan binnen de Innovisie Tribe 
5. Heb je vanuit je bedrijf/ organisatie een gerichte casus die je graag beantwoord wil hebben binnen de Innovisie groep? breng hem dan in, maar bedenk wel wat je (financiële/ in social capital) tegenprestatie kan zijn voor de groep die jou vragen beantwoord. 
6. Binnen innovisie zorgen we met zijn allen voor een gezellige informele sfeer! 
Copyright © | 2015 | Innovisie* |  All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list