Copy
Over Taalverhalen
O
ver Webred
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

De kers op de taal 15

Nieuwsbrief
1 januari 2016
Beste lezer,

geen betere manier om het jaar fris en welgemoed te beginnen dan met een overzicht van de mooiste taalverhalen van het afgelopen jaar. Ik heb heel wat evenementen bezocht, mensen gesproken en sociaal geweest in media allerhande, en dat heeft me heel wat boeiende en leerrijke contacten opgeleverd, en die wil ik natuurlijk heel graag met je delen.
December was ook de maand van de Woorden van het Jaar. Een van die woorden, de Belgische winnaar bij Van Dale kraamkost, deed heel wat stof opwaaien. Toen dat stof weer was neergedwarreld en iedereen er ineens ook van had gehoord, heb ik er een blogje aan gewijd.
Nu zijn er wel meer landen buiten België en Nederland die elk jaar een Woord van het Jaar verkiezen. The Independent heeft er op haar website een mooi overzicht van gemaakt, maar heeft op de kaart een foutje gemaakt :-).

Voor 2016 wens ik ieder van jullie een heerlijk talig jaar, met massa's lekkere taalverhalen. Mocht je er eentje kennen dat je graag met de rest van de wereld wilt delen, dan hoor ik het heel graag van jou!


 


 
Share
Tweet
Forward
+1
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Schrijf je in
Schrijf je in
Copyright © 2016 Webred Taal & Documentatie, Alle rechten voorbehouden.


schrijf je uit    pas je voorkeuren voor inschrijving aan 

Email Marketing Powered by Mailchimp